- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amartus
senior tag
Én is Pyro Pete-tel szívom a fogam, de mecro(72)-val. Egyszerűen nem akar sikerülni. Pedig ban Bee-m, Harold-om,Fiber-em, direkt elmentem a SandHawk-ért. Legendary Catalyst és Legenadry Anarchist mod-ok, de van legendaryTerra is. A bárban fel tudom vinni az anarchia-t akár 400-ig is, de miután leverem az élete felét, már nem tudom tovább gyalulni. Érdekes, hogy még a leggyorsabban nem a SandHawk, hanem az elektromos Fiber vitte le a pajzsát.
Megnéztem videókat is és persze percek alatt legyakják hasonló felszereléssel, de nekem nem sikerült még. Kiváncsi leszek, hogy a fő karakterem, siren, hogyan fogja bírni. És a legszebb, hogy a boss-okkal általában nincs problémám. Badassaurus például vagy ki a pék, a Fiber-rel és az anarchia-val szemben nem igazán volt kitartó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest