Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proci985
üzenetére
Sure, ha valakinek van 10 milliárd healthje, és az attackjainak egy része 1M+-os, akkor azért nem árt figyelni. Viszont az említett 3 raid boss mindegyikére tudok 3 olyan egyszerű szabályt mondani, amik betartása mellett Gunzival, jó gearrel nem nagy ügy lenyomni őket.
-
válasz
proci985
üzenetére
Mire kell az SMG fókusz? A többségük elég hulladék, gyakorlatilag a Sandhawk és a Tattler kivételével én egyikkel sem mentem semmire. Ill. nemigen vannak SMG-orientált skillek a Sirennél, csak indirekten.
Itt egy build, pár dolog:
- A Chain Reactiont az SMG-s kérés miatt raktam fel teljesen. Amúgy az egész Cataclysm tree elég random, csak a Foresight, a Reaper és a Ruin kell nekem belőle, a többit csak úgy elosztogattam.
- Ward - Beehawkinghoz. Legendary Siren class moddal.
- Subsequence - multi, nagy DPS-ű partnerhez. Jól feltolt anarchy-jú Mechrohoz ideális.
- Sweet Release, Restoration, Elated, Res - multi, health típusú support funkciók.
- Meg mindent rápakoltam, amitől minél sűrűbben lehet phaselockolni.
- szerk. még 1: a Sustenance a személyes hülyeségem, szeretem, ha van fix health regen, még ha alacsony is. Helyette lehet pl. az Accelerate maxon. -
[Prolixus]
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Destroyer pálya? AMi egy pucér placc meg pár kődarab?

Kedvenc küldivel mondjuk könnyű dolgom van: Az a küldi, amikor az Eridium blight-ban választani kell, hogy beleugrok a lávába és megölöm magam, vagy sem. AKárhogy választok jutalmat kapok, de Jack mindenképpen jól lefikáz.

Viccen kívül: Megint passzolok, nagyon sok kiváló küldi van. A legemlékezetesebb nekem talán (Bl2 alapjátékból) a Firehawk hunt. A BL2-t a BL1 előtt játszottam (egy darabig, aztán úgy voltam vele, hogy abbahagyom inkább és "gyorsan" kipörgetem az alapjátékot, majd utána folytatom az első végigjátszást), szóval totál nem volt fogalmam arról, hogy Lilith az akit keresek, nem valami valódi antagonista. Plusz jól eltévedtem azon a térképen (szinte mindent végigjártam csak azt a részt amit kellett volna nem) plusz szinte csak tüzes vegyvereim voltak normálisak, úgyhogy a tűzre rezisztens lángszóros nomad-ok jól megszívattak. Ezt tetézte a finálé a leugráló badass psycho-kal, akikkel szemben eléggé underlevel voltam akkor (badass bar is szűz volt még szinte ugyebár, első playtrough révén), nem volt egy könnyű meccs. Aztán a küldi végi poén, hogy kb. 2 méter sikerült elteleportálnia Lilith-nek, no meg a legendary shield reward összességében elggé fasza volt első vágigjátszásom alkalmával.
-
Yutani
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Köszi!

Megvan minden DLC, végig is toltam őket már alsóbb szinteken. Torque nagyi tényleg nagyon kemény!

Azon is gondolkodtam, hogy visszamegyek BL1-be és tovább fejlesztem Rolandot, ha már eljutottam a PT2-ig. Meg ott a TPS, azt is kéne folytatni, abban csak 1,5 órám van még.

-
törölt tag
válasz
proci985
üzenetére
pedig épp írni akartam, hogy nekem old havenben anno esett egy 18-as szintű hellfire és most 47-es szinten még mindig azzal rohangálok. akkor meg se szólalok, mert közelében sincs a tiednek.

elképesztő egyébként, hogy egy siren kezében mennyire op az a fegyver. általában azért szoktam félretenni, mert unalmas vele játszani és csak úgy van a "kezemben" mint bl2-ben a harold. ha eltaknyolok az segít fel.(#11896) Amartus: ha jól tudom volt pár hónapja egy drop rate növelő patch. szóval nagyobb eséllyel lehet farmolás nélkül is belefutni, használhatóbb cuccba. bár a bl1 szintjét még mindig nem közelíti meg semmi. amikor egy épületen belül két kukából, két legend cucc pottyant és mindegyik használható is volt...
-
[Prolixus]
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Ahogy gbors is rámutatott, ez a mozgásfigyelős ügyeskedés kevésbé alkalmas fegyverrel akkor működik, ha nincs már veszélyes játékos a táblán. Viszont ha már nincs akitől fosni kell, akkor meg oly mindegy ha kivárjuk míg egyenként lelockolom őket, nem nehéz elugrándozni ha csak tőlük kell tartani.
Felőlem mindegy milyne taktikűt választunk, csak akkor bezséljük meg előtte. A geart meg felhúztam OP2-re.
-
válasz
proci985
üzenetére
Jaja, én figyelem a mozgásukat, mellettem meg vigyázban áll a két Super Badass Loader, és megvárják, amíg befejezzük a pingpongot a surveyorral

Egyébként persze, én is így rendeztem le őket soloban, egyszer be is ragadt az egyik végére hagyott, hasonlóan, mint tegnap. Annyi volt a különbség, hogy nem volt annyira mélyen a szikla mögött, ezért az explosive splash damage elérte. Belelőttem az összes rakétámat, gránátomat, egy teljes tár explosive assault rifle-t, és mintegy 1400 skulót a Haroldból. Nem mosolyogtam a végén
Igen, Boneheadet a kapuból a leghatékonyabb. Viszont ha berohansz közéjük kombájn jelleggel, az sokkal viccesebb. Amikor majd 4-5 jön, az már nem lesz annyira humoros

-
[Prolixus]
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Jogos, akkor itt van egy 30 sec-os Nisha kill.
Ahogy nézem a használt fegyverek adatlapját, ez is legit geart használt, persze nyilván glitch segítségével lehet ilyne gyorsan kinyírni a bosst. De ha szétnézel a srác csatornáján, van még pár speedkill, ami ha nincs is stopperrel mérve, erősen közelít az általad linkelthez. Pl. a Clappy-s vidóban 3:45-re már fekszik EOS, míg a te általad linkeltben olyan 3:30-ra vagyis itt is másodpercekkel marad el. Jack kill hasonló idővel.Szóval ez szerintem nem sokat változtat Athena megítélésén. Legalábbis nálam biztosan nem. Azt tudom, hogy UVHM-ben elég jó gear-rel estem-keltem vele állandóan, aztán váltottam Jack-re, onnan gyerekjtáék volt az egész game, kivétel a voyage endboss, ott szenvedtünk gbors kollégával rendesen. Aurelia-t leszámítva minden karival toltam pár órát, de nem változott a véleményem Athena-t illetően.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Jah, rekorder mi?
Eclipse&EOS kill with Nisha 2:18 min
Ditto 38!!! sec -
Yutani
nagyúr
-
Yutani
nagyúr
válasz
proci985
üzenetére
Az UVHM-ben nekem folyamatosan az az érzésem, hogy Zer0 egy nagy f0s. 66-os szinten vagyok, sniper és cunning ág van fejlesztve. Ahogy fentebb írtam, az igazán működő kombó egy Harold egy slagged Plasma Caster, valamint távolságból jól lehet dolgozni egy slagged sniperrel és egy egyéb (incendiary/shock) sniperrel.
Tegnapelőtt nekimentem Hyperiusnak egyedül UVHM-ben. Hát, félsiker. A robotjait mind le tudtam szedni, de aztán az óriás barommal nem bírtam. Alig sebződött, multiban kellene megcsinálni...
-
válasz
proci985
üzenetére
Elvileg javították, de nem érdekel - vannak dolgok, amiket nem

Az 1-ben a Siren + SMG kombó a Siren egyéb feature-ei nélkül is nagyon durva volt, a Hellfire meg pláne. Alig kell lőni vele, a DoT mindenkit elintéz.
PS-ben a cryo túl lett tolva, igen. Mi a gond az UVHM-mel? Majdnem az összes karakterrel próbáltam, elfogadható volt - csak az a gond vele, hogy nem olyan jók a helyszínek, mint a 2-ben, és sokadszorra hamar unalmassá válik.
-
válasz
proci985
üzenetére
a két Saturn az állati vicces volt, egy pillanatra lemerevedett a brigád, amikor szembesültünk

nekem az egyetlen értelmes dolog, ami pottyant, az a sok Doc Mercy közül az egyiktől egy Infinity. sajna OP8-on már sokra nem megyek vele.25-30 perc?
nekem az OP6->OP7 több, mint 1 óra volt 
(#11400) creedszl: mit értesz aréna mód alatt? az alapjátékban van két aréna (Fink's Slaughterhouse, Ore Chasm), ill. az egyik korai fizetős kiegészítő is egy aréna (Natural Selection Annex). ezen felül a Tiny Tina DLC-ben van a Murderlin's Temple.
-
válasz
proci985
üzenetére
annyira én nem célzok jól scope nélkül, ezért sem vagyok nagy Interfacer-fan, inkább a közelharcra szoktam menni. ettől függetlenül, amikor legközelebb fenn lesz a játék, biztosan kipróbálom

Rough Ridernek szerintem akkor van értelme Salvadorral, ha Money Shot chainezni akarsz. én Pete-et OP8-on úgy ruháztam meg, hogy a fő fegyver egy OP8-as DPUH volt, az offhandben pedig váltogattam a Slag Rubit és a tartalék (OP6-os) DPUH-t. viszont ha a gyors recharge fontos, akkor érdemes megnézni az Antagonistot (Flamerock Refuge-ban árulja a Seraph Vendor).
a Quadok közül szerintem a Texas a legjobb, most a Pre-Sequelben is olyat használok (1.9s a reload speed). érdemes Jacobs grippel keresni, mert egyrészt nagyobb a damage (az meg mindegy, hogy a fire rate 12 vagy 11, olyan gyorsan úgysem rángatod a ravaszt), másrészt nagyobb a tára, és a Money Shot hatékonysága miatt az fontos.
---
...király!

-
válasz
proci985
üzenetére
megnéztem a buildet, azért a Pimpernel + üres launcher tréfa elég durva exploit, bár szó se róla, ügyesen kombinál több bugot egyetlen hatalmas eredménnyé

a DPUH + Grog Nozzle / Rubi kombónál számottevően erősebb az Interfacer + Quad, legalábbis 11-es Money Shot mellett. igazából bármilyen shotty-t tehetsz a Quad mellé (a Divergent Likeness miatt kell shotty), az Interfacer főleg azért jó, mert akkor is van tisztes damage, amikor a Quadot töltöd. gyanítom, hogy az offhand glitch következtében a Heartbreakerrel ugyanúgy működne, mint a Harolddal a Rubi, bár ezt nem próbáltam.a sárkányok relatíve egyszerűek, ha betart az ember pár szabályt. Adaptive pajzs kell, és a sorrend fontos, valamint érdemes tenyészteni néhány zöld baziliszkuszt tartalékba

-
válasz
proci985
üzenetére
az OP7->OP8-cal az volt a fő probléma, hogy egy csomó harcnál bedobott az OP6->OP7-hez képest még egy csoportot. amikor egyedül próbálkoztam, akkor jellemzően a nagy rakás Doc Mercy-nél megakadtam (úgyhogy respect, ha már a vége felé jársz
), amikor pedig hárman toltuk, akkor ugyanott zakóztunk egy hatalmasat, ahol Te is írtad, csak nekem összejött egy utolsó pillanatos Second Wind, és így egy nagyon vicces OMGWTH harccal meglett a dolog (szerencsétlen teljesen meg volt zavarodva, hogy én 2 méterről lövöm, a többiek meg fentről
)a fejvadászoknál Oney szokott lenni a fő probléma - mint kiderült, nem tudtam róla, hogy explosive resistant, úgyhogy hiába erőltettem a Haroldot (később 2 Haroldot
), nagyon necces maradt a harc. mostani fejjel a Texas Quad / Slag Interfacer kombóval esnék neki. Wotot meg fenn lehet tartani Second Windhez.nekem bevált a Slayer of Terramorphus mod, különösen, ha sokat futsz - 9-es Incite és 5-ös Bus That... skillel iszonyúan begyorsulsz, ha seggbelőnek és gunzerkelsz
amikor kellett a nagy tűzerő, akkor feltettem a Chaotic Evil Monkot, de azzal azért könnyebb volt letérdelni.
relicből én igazán ütőset nem találtam - a Blood of the Ancients, amit használtam, inkább kényelmet adott, mint hatékonyságot. lehet, hogy nem kísérleteztem velük eleget, a 430 órába nem fért már bele
-
válasz
proci985
üzenetére
szoval nem tudom mi lett volna bar brawl 3mon.
szerintem ott igazából tök mindegy. én általában annyit szoktam ott csinálni, hogy nyomom mindkét egérgombot, ütögetem az Interact gombot, hogy vegye fel a tokeneket, és járok körbe, amit a harmadik menet után már csukott szemmel is tudok. szóval a látás nem játszik bele

-
-
kona005
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Már úgy 5 különböző videókártyával, és megannyi driverrel de a probléma mindig fent állt. Nem igaz hogy fix 60fps-t nem lehet kihozni belőle, amúgy afterburner szerint mikor ilyen 160fps-em akkor is csak 70%-on megy a kártya, mikor lemegy ilyen 40-50-re akkor ilyen 20%!! a proci meg 90, kétlem hogy egy 3570k kevés lenne nem értem, ez tényleg ilyen szarul van megírva?
-
válasz
proci985
üzenetére
normál játékban nem gond a lőszer, persze - a raid bossoknál meg a digistruct peaken viszont nagyon komoly előny.
érdekes kérdés, hogy a karakterek felépítésénél a készítők mennyire gondolkodtak single-ben. amennyit én láttam Zer0-ból, borzasztó jó support karakter, de viszonylag sok szituáció van, ahol a specialitásainak nemigen veszi hasznát. az ilyenekben előrezavarod a gunzit vagy a psychot, és problem solved

-
Amartus
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Siren-nel és mecro-val elmentem OP3 háromig egyedül. Most fogok mecro-val négyre menni, de először fegyvert és Bee-t szerzek. Legendary anarchist-tal és sheriff jelvénnyel. Siren-nel próbáltam már a négyest, de a fegyverem és a pajzsom kevés volt. Nála legendary siren és szintén sheriff jelvény van.
Jó lenne OP5-ig elmenni. -
válasz
proci985
üzenetére
az assassin terem mindenképpen nagy szívás, Salvadoron kívül még Maya-val kezelhető talán normálisan, meg esetleg Krieggel (róla sokat nem tudok) - mindenképpen ott a legkönnyebb soloban elhullani. a Surveyorokat minél előbb tüntesd el, Oney-t meg próbáld megkínálni egy slag singularity-vel, és valami ordenáré tűzerejű fegyverrel (Interfacer vagy Lady Fist fejre, ill. pl. vmelyik Jacobs Quad testre).
Gunzival az első 5 szint elfogadható nehézségű, a 6->7 és a 7->8 elég embertelen.
-
[Prolixus]
addikt
válasz
proci985
üzenetére
Jajj gyerekek. Borderlandswikia esetleg?
AZ A BIBLIA.De a kedvedért: A temető a The Good, the Bad and the Mordecai küldetés helyszíne a Dust-ban. Ott ugyebár két tagot kell kinyírni majd megkeresni a kincset. (Amikor elsőnek játszottam ezzel a küldivel, aznap meg is néztem ötezredjére A Jó a Rossz és a Csúf-ot )
Az egyid tag dobja a Lyuda-t, a msáik meg a Veruc-ot, ami egy legendary assault rifle. Bár nem egynagy szám, mint az AR-ek általában a BL2-ben, őket egyértelműen jobban megéri a Lyuda miatt farmolni. A farm maga egyébként nagyon könnyű, nem kell Ellie garázsa mögött végigszánkózni az összes pókon, a másik oldalon fel lehet mászni a sziklára.
Én összesen már vagy 7 Veruc-ot kaptam, de Lyudát csak egyet a helyszínen.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
proci985
üzenetére
es megvan a 72 zeroval

mondjuk a vege kezdett huzos lenni, avagy a 65os DPUH / Bee kezdett keves lenni, a 67es lila slag geppisztoly a 68as lyuda es a 69es slag hyperion sniper szinten.
azt hiszem elso dolog innentol uj DPUH, Bee es egy slag pimpernel. esetleg egy tortoise meg. aztan megyek kiutni a seraphokat.
vzarmo: oasistol nem messze egy sniper banditatol (eszakra az atjaro elott), non elemental. viszont cserebe forgotaras, hyperion tavcsovel es dupla puskacsovel: pontosan annyira volt brutalis a sebzese, mint amennyire ette a loszert. ertsd lvl71en meg slag nelkul is hasznaltam neha.
ha a pimpernel meg ennel is durvabb...
-
-
válasz
proci985
üzenetére
Kösz a segítséget, mint kiderült, bármely elder treantből eshet bee, és van 7-8 azon a pályán, szóval hamar lett kettő is. Kár, hogy csak 44-es szintűek, de talán elég lesz a sorcerer ellen. Ja, amúgy nem a daugher a probléma, hanem a legvégső ellenfél, a handsome sorcerer, ill annak a 3. reinkarnációja, a demonic sorcerer.
-
válasz
proci985
üzenetére
Húú, köszi, megpróbálok bee-t farmolni.
Amúgy próbáltam még videókat is nézni, hogy hogyan győzzem le a sorcerert, de olyanokat találtam, hogy csávó 57-es szinten megy be ellene (52-es sorcerer), mindene legendary, és kb 10mp alatt kinyírja mindhárom sorcerert. Na mondom, ez minek csinál how to videót...
Nálam viszont az a brutális, hogy több mint 130 óra játék után még nincs egy legendarym sem, és cska a 3. sorcerert nem tudtam kinyírni, az első kettőt még igen 50-es szinten).
Viszont ami most zavar, hogy elkezdtem a Badassitude DLC-t, ahol 50-51-es szintű ellenfelek jönnek (én még mindig 50), és alig kapok xp-t, jellemzően 100 alatt, badasseknél valamivel 100 felett. Ez normális? Így soha nem fogok szintet lépni.
Mi az a critical fault sorozat?
Az autóverseny jó ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nekem az OP6->OP7 több, mint 1 óra volt 
), amikor pedig hárman toltuk, akkor ugyanott zakóztunk egy hatalmasat, ahol Te is írtad, csak nekem összejött egy utolsó pillanatos Second Wind, és így egy nagyon vicces OMGWTH harccal meglett a dolog (szerencsétlen teljesen meg volt zavarodva, hogy én 2 méterről lövöm, a többiek meg fentről