Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
- iPhone topik
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
minden racionális indok ellenére nekiláttam a "pt4"-nek (UHVM OP8), és meg kell mondjam, egyelőre meglepően szórakoztató. rettentően pörgős, nem lehet semmilyen szituációt félvállról venni, viszont sokkal kevesebbet halok, mint amikor az UVHM-et elkezdtem - lehet, érdemes volt annyit a raid bossokon trainelni

egyedül a sima bossokkal lesz "gond" - azok már az UVHM-ben is relatíve gyengék voltak, most pedig még silányabbnak tűnnek. captain flyntről úgy lőttem le a fele healthjét, hogy nem is őt lőttem, hanem mellette a tüzes idiótákat meg a maraudereket. ellenben a scavengerek... no meg gondolom később a rabid skagek / stalkerek... esetleg ultimate badass varkidek... mókás lesz ez. nincs kedve valakinek csatlakozni? most (ill. tegnap este) hajóztam át three horns divide-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I BillSér I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest