- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TheProb
üzenetére
már megrendeltem a magyar sráctól, azért köszi.

egy másik kérdésem lenne. ebben a részben változtattak valamit a játékos nézőpontján? nem tudom mi a pontos neve, így megpróbálom értelmesen körbeírni. az első rész közben valahogy az az érzésem mintha a FoV túl kicsi lenne, így egy 17" FHD felbontású monitoron gyakorlatilag játszhatatlan. barátnőmet nagy nehezen rá tudtam venni, hogy próbáljuk ki coop-ban, de arra panaszkodott egy idő után, hogy szédül. tudom róla, hogy alapból érzékeny az ilyen dolgokra és FPS játékokat se szokott játszani, de még magamon is azt tapasztaltam (kb 12 éve nyűzök fps játékokat, így sosincs ilyen gondom), hogy a fentebb írt feltételek mellett eléggé leterheli az embert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest