- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Yettel topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Garmin topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
A BL1-ben én a végén már csak baromkodtam
mindig hostoltam egy szervert és azt a nevet adtam neki hogy: ha kell XP gyere be,állandóan jöttek haverok és idegenek.Az volt a lényeg hogy felmentünk Crawmerax-hoz és őt nem öltük meg,csak a kisebb ellenfeleket folyamatosan
persze mindezt mod pajzzsal és fegyóval,bejött pl. egy LV8-as emberke és 40 perc múlva 69-es volt
Ott mindig csere-beréltünk,lootoltuk kravmatyit,leglicheltünk Knoxx-nál a rohadt sok ládához nyitogatni,szóval nagyon jókat el lehetett baromkodni.A BL2 baromi jó játék,de pont ezeket a dolgokat ami összehozta az embereket a BL1-ben azokat nagyon hiányolom belőle
Egyre nagyobb a kisértés hogy visszarakjam az 1-gyet
még asszem mentésem is van valahol 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- ID-Cooling CPU hűtő
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete -- Garancia 2027 nov. 11.
- MikroTik CCR2004-16G-2S+
- DELL Precision 3430 SFF,i7-8700,8GB,256GB SSD,NVIDIA Quadro P620 VGA,Win11
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindig hostoltam egy szervert és azt a nevet adtam neki hogy: ha kell XP gyere be,állandóan jöttek haverok és idegenek.Az volt a lényeg hogy felmentünk Crawmerax-hoz és őt nem öltük meg,csak a kisebb ellenfeleket folyamatosan
persze mindezt mod pajzzsal és fegyóval,bejött pl. egy LV8-as emberke és 40 perc múlva 69-es volt
Ott mindig csere-beréltünk,lootoltuk kravmatyit,leglicheltünk Knoxx-nál a rohadt sok ládához nyitogatni,szóval nagyon jókat el lehetett baromkodni.A BL2 baromi jó játék,de pont ezeket a dolgokat ami összehozta az embereket a BL1-ben azokat nagyon hiányolom belőle
Egyre nagyobb a kisértés hogy visszarakjam az 1-gyet