Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dioka7

senior tag

Valószínűleg igazatok van, és a sok egymásutáni meghalás miatt van/volt hogy hamar leszaladt a FFYL-om. Tegnap játszottunk majd 3 órát és egyszer sem fordult elő, bár kicsit átalakítottam a skill-jemet, és másik class modot is raktam be, most a silence the voices 9-es (!) szinten van, nagyon durva sebzéseket tudok okozni közelharcban, az pedig hogy a rampage ha 30% alá megy az élet azonnal feltölti (mármint, ha akkor nyomom el mikor kevés az élet), a legkirályabb dolog! Olyan mintha dupla élet csíkom lenne! :)) :DD Elvittem már commandoval 50 lvl-ig, assassinnal 40 lvl-ig, sirennel és gunzerkerrel kb 15 lvl-ig, és most psychoval 44-en vagyok, de eddig ez tetszik legjobban, a második talán commando, bár ha tovább mennék sirennel vagy gunzerkkel lehet h azok is bejönnének. Legkevésbé talán zero jött be, valahogy az ő spec. képességei nem állnak hozzám annyira közel. Tegnap befejeztük a slaughterhouse-t is, annyi opcionális küldetést megcsináltunk, hogy "csak" 2-3 szinttel legyenek felettünk, és így elsőre sikerült. A nagy állat badass-ekre 2-t kell ráverni a rampage-al, és összerogynak :)) Marhajó... :D

Új hozzászólás Aktív témák