- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MARV6969
tag
Drop Rate for The Bee is 3.5% .................

Az a helyzet, hogy én nem álltam neki farmolni egy cuccost sem (ha nem számítjuk ide az invincible-k legyilkolását), persze, amikor arra járok, akkor ránézek a rádiósra (ez pedig farmolás nélkül is megtörtént már soxor...), de még egyetlen egyszer sem dobott zöldnél jobb dolgot...
editorálás ide, editorálás oda, azért csak az a legbecsesebb fegyver, amit magam találok, ezeket külön is gyűjtöm, de sajna "talált" Bee-m még nincsen...
Multiban elvileg, ha hiszünk a játékban feltűnő szövegeknek, akkor jobb a loot (most vagy ezért, vagy mert tényleg jobb ha többen vagyunk, akkor úgy tapasztaltam, hogy jobb fegyverek estek..)
egyébként meg, ha egyszer használtál Bee-t, könnyen rászokik az ember... (mást nem is nagyon használok, talán Maya-nál a Rough Rider-t szoktam a száguldás kedvéért...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 3: i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)