- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Azért csak megérte az alapjáték ha 200 órát beletettél.
A season pass már valóban határeset, Scarlett nem igazán tetszett, Torgue-ba még nem kezdtem bele arról nem tudok véleményt mondani. Annak ellenére, hogy valóban el lett cseszve több szempontból a játék, nem mondom, hogy csalódás lenne lvl 50-ig. Végig nagy pörgés van, szerintem nagyon jó a hangulata, baromi jók a zenék, a helyszínek. Fridge, Caustic Caverns, Lychwood, Arid Nexus Badlands, stb. atmoszférája szerintem zseniálisra sikeredett. Ha emelik a szintet újra elkezdem majd előlről, addig elvagyok mással. FC3-ra vagyok nagyon rákészülve, remélem abban is lesz vagy 100 óra tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A season pass már valóban határeset, Scarlett nem igazán tetszett, Torgue-ba még nem kezdtem bele arról nem tudok véleményt mondani. Annak ellenére, hogy valóban el lett cseszve több szempontból a játék, nem mondom, hogy csalódás lenne lvl 50-ig. Végig nagy pörgés van, szerintem nagyon jó a hangulata, baromi jók a zenék, a helyszínek. Fridge, Caustic Caverns, Lychwood, Arid Nexus Badlands, stb. atmoszférája szerintem zseniálisra sikeredett. Ha emelik a szintet újra elkezdem majd előlről, addig elvagyok mással. FC3-ra vagyok nagyon rákészülve, remélem abban is lesz vagy 100 óra tartalom.