Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Azért csak megérte az alapjáték ha 200 órát beletettél.
A season pass már valóban határeset, Scarlett nem igazán tetszett, Torgue-ba még nem kezdtem bele arról nem tudok véleményt mondani. Annak ellenére, hogy valóban el lett cseszve több szempontból a játék, nem mondom, hogy csalódás lenne lvl 50-ig. Végig nagy pörgés van, szerintem nagyon jó a hangulata, baromi jók a zenék, a helyszínek. Fridge, Caustic Caverns, Lychwood, Arid Nexus Badlands, stb. atmoszférája szerintem zseniálisra sikeredett. Ha emelik a szintet újra elkezdem majd előlről, addig elvagyok mással. FC3-ra vagyok nagyon rákészülve, remélem abban is lesz vagy 100 óra tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- ASUS notebook topic
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Gitáros topic
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A season pass már valóban határeset, Scarlett nem igazán tetszett, Torgue-ba még nem kezdtem bele arról nem tudok véleményt mondani. Annak ellenére, hogy valóban el lett cseszve több szempontból a játék, nem mondom, hogy csalódás lenne lvl 50-ig. Végig nagy pörgés van, szerintem nagyon jó a hangulata, baromi jók a zenék, a helyszínek. Fridge, Caustic Caverns, Lychwood, Arid Nexus Badlands, stb. atmoszférája szerintem zseniálisra sikeredett. Ha emelik a szintet újra elkezdem majd előlről, addig elvagyok mással. FC3-ra vagyok nagyon rákészülve, remélem abban is lesz vagy 100 óra tartalom.