Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Azért csak megérte az alapjáték ha 200 órát beletettél.
A season pass már valóban határeset, Scarlett nem igazán tetszett, Torgue-ba még nem kezdtem bele arról nem tudok véleményt mondani. Annak ellenére, hogy valóban el lett cseszve több szempontból a játék, nem mondom, hogy csalódás lenne lvl 50-ig. Végig nagy pörgés van, szerintem nagyon jó a hangulata, baromi jók a zenék, a helyszínek. Fridge, Caustic Caverns, Lychwood, Arid Nexus Badlands, stb. atmoszférája szerintem zseniálisra sikeredett. Ha emelik a szintet újra elkezdem majd előlről, addig elvagyok mással. FC3-ra vagyok nagyon rákészülve, remélem abban is lesz vagy 100 óra tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest