Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tome.jr
addikt
Azért csak megérte az alapjáték ha 200 órát beletettél.
A season pass már valóban határeset, Scarlett nem igazán tetszett, Torgue-ba még nem kezdtem bele arról nem tudok véleményt mondani. Annak ellenére, hogy valóban el lett cseszve több szempontból a játék, nem mondom, hogy csalódás lenne lvl 50-ig. Végig nagy pörgés van, szerintem nagyon jó a hangulata, baromi jók a zenék, a helyszínek. Fridge, Caustic Caverns, Lychwood, Arid Nexus Badlands, stb. atmoszférája szerintem zseniálisra sikeredett. Ha emelik a szintet újra elkezdem majd előlről, addig elvagyok mással. FC3-ra vagyok nagyon rákészülve, remélem abban is lesz vagy 100 óra tartalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A season pass már valóban határeset, Scarlett nem igazán tetszett, Torgue-ba még nem kezdtem bele arról nem tudok véleményt mondani. Annak ellenére, hogy valóban el lett cseszve több szempontból a játék, nem mondom, hogy csalódás lenne lvl 50-ig. Végig nagy pörgés van, szerintem nagyon jó a hangulata, baromi jók a zenék, a helyszínek. Fridge, Caustic Caverns, Lychwood, Arid Nexus Badlands, stb. atmoszférája szerintem zseniálisra sikeredett. Ha emelik a szintet újra elkezdem majd előlről, addig elvagyok mással. FC3-ra vagyok nagyon rákészülve, remélem abban is lesz vagy 100 óra tartalom.