- Mobil flották
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amekkora itt a forgalom, gondolom elfér némi Battleborn rant
Single only.Szóval, már jó régen volt, amikor megvettem a játékot, lejátszottam a prológot, és aztán valahogy sehogy nem volt kedvem visszatérni hozzá. Mostanában szedtem elő megint, lejátszottam 2.5 pályát, és... hát, el vagyok borzadva. Az első gondolat, hogy "mi az atyúristen ez a szar???", nem teljesen fair, mert van egy csomó jó dolog is benne, de az összhatás mégis katasztrófa-közeli. Eddig négy karakterrel játszottam, mindegyik tetszett, bár a 30-50 perces küldetések végére már kezdett unalmassá válni a limitáltságuk (1 fegyver + 3 spec támadás cooldown mellett). A szövegek szintén egészen jók, néha kissé fáradtak, de többször viccesek.
A játék leglátványosabban idegesítő része a körítés. Én értem, hogy egy MOBA játékban lobby van, meg preparing for mission, meg apámf***a, de amikor single-ben játszom, akkor ez a sok baromság ugyan mire való? Kíváncsiságból lemértem, 2 perc 10 másodpercig tartott a játék indításától eljutni addig, hogy ténylegesen játsszak - ebből mondjuk a 10 másodperc volt az inputjaim. A C64-en nemigen volt játék, amire ennyit kellett volna várni...
És aztán ami végképp igazán beteszi a kaput, az a küldetések, amik drámaian, brutálisan rosszak. Ugyanazokat a pár elemből összerakott sémákat ismételgetik, a bossfightok a cooldownok miatt embertelen hosszúak és unalmasak, és melléjük a történet totálisan értelmetlen. Szóval akkor minek az egész?
Valahol sajnálom a játékot, mert vizuálisan tetszik, a karakterekben is van egy csomó jó ötlet, és akár még azt is el tudom képzelni, hogy MOBA-ként élvezetes - a single módja viszont gyakorlatilag zsebmetszés, semmit nem ér. És ami a legrosszabb az egészben, egy ilyen produkció után erős gyanakvással fogok tekinteni a Gearbox minden további outputjára - tartok tőle, hogy a BL3-ba is bele fog kerülni valami népszerűsködő borzalom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone 13 128 GB 88%
- Garmin Forerunner 965 - 1 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Single only.