- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amekkora itt a forgalom, gondolom elfér némi Battleborn rant
Single only.Szóval, már jó régen volt, amikor megvettem a játékot, lejátszottam a prológot, és aztán valahogy sehogy nem volt kedvem visszatérni hozzá. Mostanában szedtem elő megint, lejátszottam 2.5 pályát, és... hát, el vagyok borzadva. Az első gondolat, hogy "mi az atyúristen ez a szar???", nem teljesen fair, mert van egy csomó jó dolog is benne, de az összhatás mégis katasztrófa-közeli. Eddig négy karakterrel játszottam, mindegyik tetszett, bár a 30-50 perces küldetések végére már kezdett unalmassá válni a limitáltságuk (1 fegyver + 3 spec támadás cooldown mellett). A szövegek szintén egészen jók, néha kissé fáradtak, de többször viccesek.
A játék leglátványosabban idegesítő része a körítés. Én értem, hogy egy MOBA játékban lobby van, meg preparing for mission, meg apámf***a, de amikor single-ben játszom, akkor ez a sok baromság ugyan mire való? Kíváncsiságból lemértem, 2 perc 10 másodpercig tartott a játék indításától eljutni addig, hogy ténylegesen játsszak - ebből mondjuk a 10 másodperc volt az inputjaim. A C64-en nemigen volt játék, amire ennyit kellett volna várni...
És aztán ami végképp igazán beteszi a kaput, az a küldetések, amik drámaian, brutálisan rosszak. Ugyanazokat a pár elemből összerakott sémákat ismételgetik, a bossfightok a cooldownok miatt embertelen hosszúak és unalmasak, és melléjük a történet totálisan értelmetlen. Szóval akkor minek az egész?
Valahol sajnálom a játékot, mert vizuálisan tetszik, a karakterekben is van egy csomó jó ötlet, és akár még azt is el tudom képzelni, hogy MOBA-ként élvezetes - a single módja viszont gyakorlatilag zsebmetszés, semmit nem ér. És ami a legrosszabb az egészben, egy ilyen produkció után erős gyanakvással fogok tekinteni a Gearbox minden további outputjára - tartok tőle, hogy a BL3-ba is bele fog kerülni valami népszerűsködő borzalom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Apple iPhone 11 128GB Új kijelző Új akku! 12hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Single only.