- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Pont most nyomok egy végigjátszást. UVHM elején lvl50-nél kimásoltam a mentést, így editorral innen bármikor tudok, bármilyen karakterrel egy jó nyomulni

Lehet h kipróbálom a mechro-s technikád.
A sirent azért szeretem, mert a corrosive felhő, amit kb 5-7mp-ként a lövéssel "közvetít" az enemy-knek, az elég nagy segítség. Emellett, mikor a gömb az összes sebzést rányomja az ellen-re, akkor azért az elég jól gyalul. Slag+elekrtomos (pajzs kb azonnal eltűnik), tűz+corrosive (amik a slag miatt eleve duplát sebeznek). És ráadásul még egybe is rántja a szétszóródott "csordát". Közéjük szoktam dobni valami legendary gránátot, aztán van, hogy lőni sem kell, mert a sokféle elementál sebzés kinyír mindenkit. Ezért szeretem. Amúgy van sok boss, amik fegyverrel nem slag-elhetőek, vagy csak nagyon nehezen és rövid időre, de a gömb azonnal slag-eli. Szóval szerintem a boss-ok sem olyan nagyon nehezek vele, bár igaz, hogy nem berohanós játékra való. Volt már, hogy berohantam a tömegbe és láttam, hogy hülyeség volt, felugrottam, felkaptam a legtávolabbi ellenfelet és akik körülöttem voltak, mind elrepültek mellőlem a gömbhöz, így megmenekültem. Szóval jó kis taktikus karakter Szerénke.
Új hozzászólás Aktív témák
- DAHUA 16GB DDR4 2666 és 3200 MHz laptop RAM
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest