Hirdetés
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Are,on
csendes tag
Húha emberek, én nem tudom mi volt tegnap, de egy elég komoly legendary sorozatot sikerült produkálnia a játéknak.
Játék kezdésekor, rögtön Laney White elsőre dobott egy The Gub-ot. Onnan közvetlen mentem Saturn-hoz, aki elsőre megajándékozott egy Invaderrel.
Hát, mondom ilyen nincs. Gondoltam elmegyek a temetőbe, még egy Verucért vagy még egy Lyudáért. De semmi.. :/ na mondom, ez ennyi volt. Azért még megnézem Black Queent spawnolt-e. Ott volt. Elsőre Nukem..
Ezután 3 sikertelen Bunker próbálkozás után, meglátogattam Son of Mothrakk-et ( wildlife preservation ). Azonban ő se adott semmit. Viszont, távozás során az egyik chestbe ott csücsült egy legendary grenade. Majd este újra játszottam, Handsome Sorcerer másodjára dobott egy Flakkert. Gyönyörű egy nap volt.

Mindezt összesen körülbelül 1,5 óra alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 16GB RAM, SSD, jó akku számla, garancia
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát, mondom ilyen nincs. Gondoltam elmegyek a temetőbe, még egy Verucért vagy még egy Lyudáért. De semmi.. :/ na mondom, ez ennyi volt. Azért még megnézem Black Queent spawnolt-e. Ott volt. Elsőre Nukem..