Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Na tegnap elkezdtem a DLC-t. Még lvl35-ön megnéztem minden DLC területét. Így már fel voltak véve a questek lvl35-ön. Le is nyomtam az elsőt. És mivel lvl39-es vagyok, így az arénás rész pofon egyszerű volt. Jó kis kikacsintás egyébbként az Éhezők viadalára az a rész. Aztán mikor mentem Petya bárja fele egyszer csak meglepődtem, jó szokásomhoz híven berohantam a tömebge, gondoltam szétszedek mindenkit. Aztán egyszer csak térdelek, megölök valakit, megint térdelek, felállok, aztán utána meghalok. Ahh mondom wtf? :D Hát ott már nem lvl35-ös enemy-k voltak. :) Na mindegy eljutottam Petya bárjába, ma majd onnan folytatom.
    Ja és mikor beléptem Petyóka bárjába, ott van egy Torgue autómata, kíváncsiságból belenéztem. Kitaláljátok mi volt a napi ajánlat? Persze, hogy a Harold. :) Volt kemény 6 tokenem ;)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák