Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tegnap végre játszottam egy nagyot (viszonylag nagyot).
Egész végig Lynchwood területén garázdálkodtam. Megcsináltam mindent amit lehetett. Felneveltem egy "kutyust", betörtem egy bankba, felrobbantottam a vonatot, és megöltem a sheriff-et
Húzós volt, elég sokszor fogytam ki a töltényekből. És meg is csuklottam párszor, de az az én hibám volt, agyatlanul rohantam néha.Azt szeretném kérdezni, hogy a badass pontokat jó lenne azért ésszel pakolni ugye? Krieg-nél mit ajánlotok?
Én ezekre szoktam rakni (kicsit sok lesz sry)Critical Hit Damage
Elemental Effect Damage
Gun Damage
Maximum Health
Melee Damage
Reload Speed
Shield Capacity
Shield Recharge DelaySzűkítsem le jobban, vagy mehet ezekre tovább.
Editor nélkül ezt lehet resetelni egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest