Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_-ORANGE-_
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem egy érdekes buggal kapcsolatban. Tegnap este (vagyis ma) barátommal éppen kivittük a Mr. Torgue DLC-t és visszamentünk Moxxi bárjába. Ott pedig gondoltam átváltoztatom a karim nevét az automatánál ORANGE-ról BEAS-re (youtube videós). Rendben, eddig semmi érdekes, ám de, miután odamentem a Torgue Token-es Jackpotgéphez, láttam, hogy a Torgue Tokenem felugrott 999-re. Eléggé meglepődtem (barátom ütötte a fejét az asztalba
), hogy ha költöttem a Jackpotjegyre, nem vett le tőlem Torgue Token-t. Aztán megnéztem a pénzem a sima Jackpotnál, és ott az összeg 99,999,999-re ugrott, és nem fogyott. Na, de még csak most jön a legjobb rész! A szintem a semmitől elkezdett növekedni egyesével egészen 50-es szintig (31-es voltam előtte). Aztán mondtam barátomnak, menjünk el Sanctuary-ba, nézzük meg mennyi kulcsom, meg Eridiumom van. Gondolom innen már ki lehet találni, mennyi volt. (végtelen) Ha valaki tud erre valami értelmes magyarázatot, azt szívesen hallgatom!
(egyébként miután barangoltunk kicsit még a világban, feltolt 72-re és a skillpontjaim végtelenek lettek...ja és a barátom kariját is feltolta 72-re...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bittorrent topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), hogy ha költöttem a Jackpotjegyre, nem vett le tőlem Torgue Token-t. Aztán megnéztem a pénzem a sima Jackpotnál, és ott az összeg 99,999,999-re ugrott, és nem fogyott. Na, de még csak most jön a legjobb rész! A szintem a semmitől elkezdett növekedni egyesével egészen 50-es szintig (31-es voltam előtte). Aztán mondtam barátomnak, menjünk el Sanctuary-ba, nézzük meg mennyi kulcsom, meg Eridiumom van. Gondolom innen már ki lehet találni, mennyi volt. (végtelen) Ha valaki tud erre valami értelmes magyarázatot, azt szívesen hallgatom!
(egyébként miután barangoltunk kicsit még a világban, feltolt 72-re és a skillpontjaim végtelenek lettek...ja és a barátom kariját is feltolta 72-re...)