Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _-ORANGE-_

senior tag

Sziasztok! Lenne egy kérdésem egy érdekes buggal kapcsolatban. Tegnap este (vagyis ma) barátommal éppen kivittük a Mr. Torgue DLC-t és visszamentünk Moxxi bárjába. Ott pedig gondoltam átváltoztatom a karim nevét az automatánál ORANGE-ról BEAS-re (youtube videós). Rendben, eddig semmi érdekes, ám de, miután odamentem a Torgue Token-es Jackpotgéphez, láttam, hogy a Torgue Tokenem felugrott 999-re. Eléggé meglepődtem (barátom ütötte a fejét az asztalba :D), hogy ha költöttem a Jackpotjegyre, nem vett le tőlem Torgue Token-t. Aztán megnéztem a pénzem a sima Jackpotnál, és ott az összeg 99,999,999-re ugrott, és nem fogyott. Na, de még csak most jön a legjobb rész! A szintem a semmitől elkezdett növekedni egyesével egészen 50-es szintig (31-es voltam előtte). Aztán mondtam barátomnak, menjünk el Sanctuary-ba, nézzük meg mennyi kulcsom, meg Eridiumom van. Gondolom innen már ki lehet találni, mennyi volt. (végtelen) Ha valaki tud erre valami értelmes magyarázatot, azt szívesen hallgatom! :DDD (egyébként miután barangoltunk kicsit még a világban, feltolt 72-re és a skillpontjaim végtelenek lettek...ja és a barátom kariját is feltolta 72-re...)

Új hozzászólás Aktív témák