- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A legnagyobb bajom a balansz résszel volt/van, nincsenek célzási nehézségeim.
Mint azt fentebb is írtam, néhány rész indokolatlanul nehéz pár fontosabb jelenethez képest. A rabid stalker is csak addig volt gond, míg nem adott egy normális fegyvert. Pár napja írtam mekkora pechem volt, hogy nem dobott el korróziós snipert. Akkor az első olyanra egészen fridge-ig kellett várnom... Vagy egy másik példa: ma rávettem barátosnémat, hogy üljünk le játszani. Ő mechrot választotta én sirent. Eljutottunk a frostburn canyon-ig és minden fegyveres ládában pisztoly volt, illetve pajzs/gránát. Elvétve előfordult shotgun is. Mivel volt neki 57 kulcsa így nyitottunk pár ládát. Javarészt mondanom sem kell mik voltak benne (ráadásul milyen sz*rok). Egyszer összejött egy használható ar és egy sniper szerencsére, de ez akkor is röhejesen gyenge eresztés ennyi játék után.
Egyébként tudnátok ajánlani vmi jó buildet a két fenti karakternek? Őt inkább olyan érdekli amiben a robot dominál, ha va egyáltalán olyan. Nekem mint sirennek igazából mindegy, a lényeg, hogy jól kiegészítse a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Villanyszerelés
- Windows 7
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NIOH 3
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mint azt fentebb is írtam, néhány rész indokolatlanul nehéz pár fontosabb jelenethez képest. A rabid stalker is csak addig volt gond, míg nem adott egy normális fegyvert. Pár napja írtam mekkora pechem volt, hogy nem dobott el korróziós snipert. Akkor az első olyanra egészen fridge-ig kellett várnom... Vagy egy másik példa: ma rávettem barátosnémat, hogy üljünk le játszani. Ő mechrot választotta én sirent. Eljutottunk a frostburn canyon-ig és minden fegyveres ládában pisztoly volt, illetve pajzs/gránát. Elvétve előfordult shotgun is. Mivel volt neki 57 kulcsa így nyitottunk pár ládát. Javarészt mondanom sem kell mik voltak benne (ráadásul milyen sz*rok). Egyszer összejött egy használható ar és egy sniper szerencsére, de ez akkor is röhejesen gyenge eresztés ennyi játék után.