- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A legnagyobb bajom a balansz résszel volt/van, nincsenek célzási nehézségeim.
Mint azt fentebb is írtam, néhány rész indokolatlanul nehéz pár fontosabb jelenethez képest. A rabid stalker is csak addig volt gond, míg nem adott egy normális fegyvert. Pár napja írtam mekkora pechem volt, hogy nem dobott el korróziós snipert. Akkor az első olyanra egészen fridge-ig kellett várnom... Vagy egy másik példa: ma rávettem barátosnémat, hogy üljünk le játszani. Ő mechrot választotta én sirent. Eljutottunk a frostburn canyon-ig és minden fegyveres ládában pisztoly volt, illetve pajzs/gránát. Elvétve előfordult shotgun is. Mivel volt neki 57 kulcsa így nyitottunk pár ládát. Javarészt mondanom sem kell mik voltak benne (ráadásul milyen sz*rok). Egyszer összejött egy használható ar és egy sniper szerencsére, de ez akkor is röhejesen gyenge eresztés ennyi játék után.
Egyébként tudnátok ajánlani vmi jó buildet a két fenti karakternek? Őt inkább olyan érdekli amiben a robot dominál, ha va egyáltalán olyan. Nekem mint sirennek igazából mindegy, a lényeg, hogy jól kiegészítse a másikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- DayZ Standalone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NIOH 3
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- 205 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mint azt fentebb is írtam, néhány rész indokolatlanul nehéz pár fontosabb jelenethez képest. A rabid stalker is csak addig volt gond, míg nem adott egy normális fegyvert. Pár napja írtam mekkora pechem volt, hogy nem dobott el korróziós snipert. Akkor az első olyanra egészen fridge-ig kellett várnom... Vagy egy másik példa: ma rávettem barátosnémat, hogy üljünk le játszani. Ő mechrot választotta én sirent. Eljutottunk a frostburn canyon-ig és minden fegyveres ládában pisztoly volt, illetve pajzs/gránát. Elvétve előfordult shotgun is. Mivel volt neki 57 kulcsa így nyitottunk pár ládát. Javarészt mondanom sem kell mik voltak benne (ráadásul milyen sz*rok). Egyszer összejött egy használható ar és egy sniper szerencsére, de ez akkor is röhejesen gyenge eresztés ennyi játék után.