- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Én ezt hagyom itt! Jó Japán Muzsika!
Megumi Hayashibara & Masami Okui – Get Along -
<Adamsky>
nagyúr
Na, ezt csak így itt hagyom
... hátha másnak is annyira tetszik majd mink nekem (én még most is az állam keresem).
Drum cover: A-HA - Take On Me, Imagine Dragons - Believer -
carl18
addikt
válasz
Aprósólyom #19553 üzenetére
A 102 Euros áron talán akciós Soundcore Boom 2 van, de figyelj a 2.1 kiadást vásárlott mert már van Boom 2 se talán ami 2 széles sávú hangszórót használ.
Tribit Strombox Láva se tűnik rossznak, esetleg ha JBL Boombox ligába akarsz hangszórót a Tribit Strombox Blast 1 is opció vagy a Soundcore Motion Boom PLus 2? -
Aprósólyom
addikt
válasz
dugynok #19538 üzenetére
Esetleg egy Soundcore Boom 2-t megpróbálnék.
https://youtu.be/AAm657DvsRI?si=ghKURrBnPXtFtOliHa nem annyira sürgős, akkor akcióban talán 80-100EUR között szokott lenni... ha jól rémlik. Majd itt kijavít valaki talán, ha rosszul emlékszem.
eu webshop: https://www.soundcore.com/eu
De ahogy elnézem belföldi beszerzéssel is megáll 48K-nál. -
Aprósólyom
addikt
válasz
gtx560unlock #19552 üzenetére
Már ki is fogyott a Uboom X.
Valaki tud alternatívát hasonló áron?
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz
BrandonXXV #19547 üzenetére
hát nem igazán ezen az áron kb verhetetlen az uboom X JBL vonalon max charge5 vagy flip7 van ennyiért ez meg csak egy"boombox" méretű teljesítményű hangfal Xtreme 3/4 társaival felmossa padlót kb
-
carl18
addikt
válasz
fery02 #19550 üzenetére
Outdoor Módba fél hangerőn már elég tiszteséges a hangerő és a basszus!
Ott azért már elég hallható a hangszóró távolrol is!
Én el leszek egy pár évet, majd meglátjuk mikor jön a utodja 5-10 év múlva?
Nekem van 2 D Fine és X10 és a uboom X és Tozo PA1 így mondhatom egy időre elég volt a BLuetooth hangszórókból. -
válasz
carl18 #19549 üzenetére
Egyébként annyiban jobb a Dockin-nál, hogy ott van előtte rács és nem látod, hogy mennyire leng ki a passzív, itt meg én is csak fél hangerőn verem neki legtöbbször, de így is sokszor sajnálom szegényt, ahogy ránézek és figyelem, hogy mennyire tud lengedezni.
Még azzal szoktam “szórakozni”, hogy előttem van mindig karnyújtásnyira és olykor finoman odaérintem az ujjamat, amikor nagyon küzd a hangszóró és rendesen megüti az ujjamat. -
carl18
addikt
válasz
fery02 #19539 üzenetére
Én mondjuk már nem költenék pluszba ennyit a Uboom X-re. Annyival úgy se szólhat már jobban...7600FT és kap több firmware-t mire azokat hallgatod és teszteled még plusz idő.
És szólna fog az Custom Firmware árával arányosan jobban?
Nekem fent van a Legújabb 0.46 firmware Earfun appja jött le teljesen jól működik.
Indoor+-ba hallgatom sokszor beltéeren 50%-on.
Viszont Volt lehetőség megkongatni, "Outdoor Mód Kültéren " Mark Dekoda minimal track válogattásal. És megmondom ősszintén néha fél hangerőn is úgy éreztem a passzív membrán túl leng és volt egy kis érdekes útohatás hangzásilag. -
BrandonXXV
aktív tag
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
gtx560unlock #19545 üzenetére
Újonnan van jobb ajánlat jelenleg, hasonló árban?!
-
bwoay
nagyúr
válasz
BrandonXXV #19542 üzenetére
de ugye tudod, hogy ez egy 4 kilós hangszóró? nem tudod beledobni egy táskába, ezt külön vinned kell. ha nem kiemelten fontos kritérium a nagy (party) hangerő, akkor lehet, hogy ilyen célra valami kisebb megfelelőbb lenne.
-
gtx560unlock
csendes tag
válasz
BrandonXXV #19544 üzenetére
hát igen ritka mert nagyon jó hangfal
Max az adja el aki ráunt teszt céljából vette vagy vett valami jobbat sokkal drágábban..
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
gtx560unlock #19543 üzenetére
1 db-ot látok összesen használtban HA-n.
-
gtx560unlock
csendes tag
érdemes persze akár használtan is ha jó állapotú hiszen nem egy régi termék féléves kb a legöregebb is belőle vagy magyarban 60k körül kapni újat
-
BrandonXXV
aktív tag
Gondolkodom kertimunkákhoz, szerelések mellé, medencézéshez, nyaraláshoz elvinni, hordozható hangszórót venni, amit nem kell sajnálni.
Ezt a Uboom X-et sokat dicséritek.
Érdemes még olyat venni, ha mondjuk nem külföldről rendelném? Merthogy írjátok, hogy már nem beszerezhető... -
bwoay
nagyúr
válasz
fery02 #19539 üzenetére
majdnem. 7600 Ft-ért a lehetőség is adott, hogy a 4 különböző firmware-rel kísérletezhess. megértem, hogy így egyben akarja eladni, de nyilvánvalóan nem lehet egyszerre mindet használni, és vélhetően mindenki el tudja dönteni, hogy számára mi a fontos: a TWS, vagy a desktop mód, vagy a gyári fw tweakelt változata, vagy az OG custom fw. aki utóbbit külön megvette korábban, az most biztos örül, hogy újra kifizettetnék vele...
-
dugynok
senior tag
válasz
Aprósólyom #19536 üzenetére
"Partykat rendeznél a szomszédok örömére is."
Talán ez áll a legközelebb 🤣 Meg a kertészkedés mellé 10-20 méter távolság. Persze néha a medencézés közben is hallgatnánk szolidan. -
-
Aprósólyom
addikt
válasz
dugynok #19535 üzenetére
Azt szerintem oszd meg a nagyérdeművel, hogy mi lenne a felhasználási mód: kint ücsörögsz és kávézgatsz, a közelben meg halkan szólna. Partykat rendeznél a szomszédok örömére is. Vagy nincs is szomszéd.
Esetleg a 10-iken laksz és a tetőkertben szólna? Kertészkedés mellé. Szóval 5-8-10 méter távolságból is szóljon élvezhető hangminőségben.Minek is kérdezek ennyit: Uboom X
-
dugynok
senior tag
Sziasztok!
Kérlek ajánljatok hangszórót/hangfalat, 60-70 ezret szánnék rá. Leginkább hálózatról használnám kint a kertben. Fényjáték nem fontos, fm rádió sem.
Köszönöm -
-
hkari
őstag
Megjelent a FW pakk uboom x-hez. Fel is toltam, most még sok különbséget nem észleltem, de kipróbálom őket sorban
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... és mire kell ... " ← ez egy valós kérdés. Általában én is meg szoktam kérdezni, de ez most valamiért elmaradt.
Uboom L vs. Motion+: én már sokszor leírtam, hogy nálam miért maradt a Motion+, de az biztos, hogy most annyira gombokért lehet beszerezni, és plusz annyira közel van hangzásban az utóbbihoz, hogy – ha csak a hangzás / hangerő a fontos – akkor nincs kérdés. Kettő darab (sztereóban) pedig szerintem a Motion+ -t is "lezenéli".
Ár: vajon az Uboom L-et is ki akarja szórni az Earfün? Ha, nem, akkor, hogy a tökömben éri ez így meg nekik (és az X, nem)? A kérdés persze költői, mert erre talán (aztán lehet ők sem) tudják a választ." ... a Soundcore-nál Mistery Box deal speakerekre, 60 EUR-ért ... "
A Motion+ is volt nemrég ennyiért. Tudod, még én szóltam Neked, hogy ha kell, akkor most rabolj rá. -
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19527 üzenetére
az első kérdésem amúgy az lett volna, hogy kinek és mire kell, hogy jobb legyen az említett két típusnál? mert hang és hangerő szempontjából merném ajánlani a Motion+-t, de ár/érték arányban jobbnak tartom a Uboom L-t, és hordozhatóság tekintetében is van előnye.
Most volt a Soundcore-nál Mistery Box deal speakerekre, 60 EUR-ért kaptál valamit 4 hangszóró közül. Asszem Motion 100 és 300, Motion+ és Boom 2 lehetett a csomagban szerencsétől függően, de már lefutott a promóció. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
atee84 #19525 üzenetére
Ha, nem sürgős, és van türelmed figyelgetni a Soundcore oldalát – ja, és szerencséd van (lesz), – akkor a Motion+ 60 Eur környékén biztos jobb.
B verzió: Uboom L 47,19$ ... ebből akár kettőt is vehetsz.Az említett hangszórókat nem ismerem, nekem kiesik az érdeklődési körömből mindkettő. Mondjuk a Xiaomi-val (ha ez az Outdoor típus) elégedettek itt a népek.
bwoay, megelőztél
-
atee84
csendes tag
Sziasztok!
2 hangszóró közt nem tudok dönteni.
Anker Soundcore Flare 2
Xiaomi 40wEsetleg 30e-ig ajánlana valaki alternatívát, ami jobb lehet ezeknél?
Köszi!
-
carl18
addikt
Amúgy aki most tud Dollárba vásárolni nagyon megéri 340forint 1 USD. Most valamiért a dollár nagyon gyenge!
nekünk mondjuk ez csakjó.
-
atti1848
senior tag
Olvasom, hogy felhagy az earfun az Uboom X -el. Sajnos lemaradtam a rendeléssel és most amazonon és earfun.com-on nincs. Jelenleg honnan lehet rendelni? kb. 2 hete még 103 EUR -ért lehetett venni, hasonló árban kapható még valahol?
-
Nekem mindig is kedvencem volt a Rock EQ, amit már a 16 éves MP3 lejátszómnál is használtam, meg a Mini-HiFi korszakomban is ugyanazt kívánta a fülem és nem tudok neki parancsolni, ha egyszer azt szereti.
Ha kellőképp tisztában vagyok vele, akkor a Rock EQ kiemeli a magas és mély hangokat, számomra az Uboom X-nek az Outdoor módja ugyanilyennek tűnik, ha át lehetne nevezni az EQ-kat, akkor lehet át is írnám Rock-ra (mert miért ne).
Tiszteletem Oluv munkássága felé és tökéletesen megértem, hogy nagyon sokak számára abszolút létjogosult a Desktop, meg az Indoor mód, nekem úgy tűnik a színezésre van szükségem, hogy élesebben és mélyebben szóljon a hang még akkor is, ha azt mondjuk a dal alkotója nem olyannak szánta, hogy úgy szóljon.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Pixx96 #19514 üzenetére
meglehet, bár itt a topicban meg volt, aki a Uboom X-et találta tompának (az Indoor EQ beállítások mellett). amilyen műgonddal Oluv hangolgatta az Earfunt, kimondottan a neutrális hangzásra törekedve a Indoor módoknál, azt gondolom, hogy ezek a beállítások olyan drasztikusan nem is térhetnek le az eredeti felvétel hangzásától.
de mindig lesznek olyanok, akiknek túl kevés a mély vagy a magas, vagy a közép. ezért hatalmas előny a jó EQ. csak a JBL-é pont nem olyan, így remélem, hogy a HK eszközök nem az örökölték meg. -
hcol7
senior tag
válasz
Aprósólyom #19513 üzenetére
oks, my bad, akkor nem wireless, hanem wifi, amire gondoltam.
udv, -
Pixx96
aktív tag
szerintem összes Onyx tompa lehet volt 7 meg 8 is nekem próbáltam EQval javítani de annyira közbe szól dsp magasabb hangerőn hogy nem sok értelme van. mély amúgy brutális bb3 at simán lenyomta Onyx 7 kíváncsi lennék Onyx 9 re a három magassugarzóval plusz ahhoz már van applikáció elvileg mint JBLhez ott tudsz hardveres EQt használni
-
Aprósólyom
addikt
Ennek a hangszórónak ez a hivatalos neve, a gyári címkéje szerint, és így találod meg a harman oldalán is. Nem tud wifit, ez ahhoz régi.
#19510 Richard! & #19512 bwoay. Köszi a visszajelzést!
Remélem egyszer majd lesz szerencsém UboomX-hez élőben. Saját részre csak úgy vennék, ha rászánnám magam egy külcsín feljavításra. Gyári kinézetben no-go. -
bwoay
nagyúr
válasz
Richard! #19510 üzenetére
+ a magas tartomány az Earfun javára. Nekem egyébként semmi problémám nem volt a mélyek mennyiségével és minőségével az Onyx esetében, de ahogy meg is állapítottuk, kétségkívül "tompábban" szólt, mint a Uboom X. Ez van, ha az ember nekiáll összehasonlítgatni, mert amúgy abszolút jónak találtam a HK hangját.
-
hcol7
senior tag
válasz
Aprósólyom #19509 üzenetére
hk(jbl) bluetooth vonalon a wireless nem azt jelenti, hogy wifire fel tud menni?
-
Richard!
addikt
válasz
Aprósólyom #19507 üzenetére
A teltebb mélyek, a basszus és a hangerő ami meglepett. Illetve az, hogy mennyi különbség van a preset-ek között. Az indoor+ tetszett a legjobban.
Soha nem volt szerencsém még ekkora hangszóróhoz így összehasonlítási alapom sincs, az Onyx 3-mal is csak azért lett összeengedve, mert kíváncsi voltam, hogy nagyjából egyárért mit tud az aktuális topikkedvenc -
Pixx96
aktív tag
válasz
Aprósólyom #19507 üzenetére
"Onyx 2-őm csak kicsivel marad el a Go 3 Play Wireless-szel szemben"
itt most go+ play 3 ról beszélsz?
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Richard! #19505 üzenetére
Részleteznéd, hogy az Onyx 3 vs. UBoom X összevetésben mit jelent, hogy leesett az állad?
Nálam van Onxy 2, Go & Play wireless. Ugye a harman Onxy 3-t árban nincs értelme összevetni, mert simán elvérzik. Na de mit jelent a leesett áll?
Onyx 3-nál nem tudom levehető-e a hangszóró szövet. A 2-nél még igen. Sokkal kisebb hangszórója van az Onyx-nak mint a Boom X-nek, úgyhogy ilyen értelemben sem egy kategória. Biztos vagyok benne, hogy teltebbek a mélyek, mert lentebb tud lemenni, de ilyen értelemben a tapasztalatom, hogy az Onyx 2-őm csak kicsivel marad el a Go 3 Play Wireless-szel szemben, ami azért szép teljesítmény. Igaz, hogy egy két hangszernél sajna hátrány. Pl. basszus gitárnál néha már kevés az Onyx 2. Szemezek is Onyx 4-gyel, mert az ugyan azon méret/hangszóró, de változtattak a DSP-n és mélyebre megy le. (igaz, az Onyx 3 is mélyebb a 2-höz képest, de ahogy néztem Alan Ross tesztjét, hangterjedelemben mélytől-magasig, az Onyx 4 az egyik legjobb, annál már csak az Onyx 5 jobb, de az kinézetben/hangszóró kiépítésben is teljesen más) -
Richard!
addikt
Én is rengeteget agyaltam, hogy megrendeljem-e, de végül a régóta vágyott szerelemhangszóróra, a Harman Kardon Onyx 3-ra esett a választásom. Nem bántam meg, de amikor bwoay kollégánál jártam és meghallgattam ezt a dögöt, az állam leesett 🤣
Illetve nagyon meglepő volt számomra a UboomL is, már már Motion+ killer. Szintén meggyőzött! -
myke7
tag
Én az itteni kommentek hatására rendeltem meg az Uboom X-t komolyabb tanakodás nélkül. Nem bántam meg. Kicsit nekem a basszus túl erős, de a hangereje és a minősége ebben a kategóriában kiváló.
Kipróbáltam kerti munka közben, elég jó területet tud lefedni meggyőzően (nem szólt semmi hangosabb gép). Még a szomszéd is megjegyezte ennyielért jó vétel volt. Szerintem egy strandon vagy parkoban akár sok is lehet, hangos, jól szól. -
carl18
addikt
Na én pont azon gondolkodtam Kiviszem a Strandra a Uboom X-t és tesztelem mit tud kültéren, nem igazán használtam még kint mióta meg van.
A Strandon meg nem sok vízet zavar!
De egyedül lusta vagyok ki menni Bluetooth hangszórót tesztelni, legalább eldőlne mennyire hallatszik elOluv így élne a lehetősségel.
-
BaLee
addikt
Nah mégis ki tudtam próbálni tegnap az Uboom X-et. Nagyon tetszik! Ahhoz képest amekkora hangereje van nem is olyan nehéz. Pár hete vettünk egy Jbl Partybox 110-et hát még ahhoz képest sem vall szégyent. Iszonyat party hangerőt lehet vele csinálni egy lakásban. Szépen is szól, jók a gyári EQ-k. Kültéri teszt még várat magára.
-
beci
őstag
Sziasztok.
Erről esetleg van valakinek tapasztalata?
[Loewe We Hear 2]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest