- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Nekem volt szerencsém egy osztrák MM-ban kipróbálni párat és a JBL Charge 2 nagyon jónak tűnt a kiállítottak közül és árban pont ennyi.
Itthoni műszaki boltokba be kell menni és sok helyen ki van állítva pár és lehet tesztelni őket! Összekapcsolod a telefonoddal Bluetoothon aztán lehet próbálgatni. -
BaLee
addikt
Úgy gondoltam érdemes lenne nyitni egy ilyen topicot, mivel nem nagyon találtam se ezen a fórumon se úgy általánosságban Magyarországon olyan oldalt ami ezekről a hangszórókról szólna.
Az elmúlt 1 évben elég nagy fejlődés történt ebben a szegmensben, most már van pár olyan megoldás ami kompakt mérete ellenére egész jól szól.
Akinek van tapasztalata, esetleg rendelkezik ilyen hangszóróval leírhatná ide a tapasztalatait.
Nekem csak egy Sony SRS-BTV5 hangszóróm van és lehet szeretnék majd egy kicsit komolyabbat.
Ezzel annyi a gond kicsi a teljesítménye (1.2W) így rádióműsort hallgatni még elmegy, de zenéhez nem a legjobb. Hangereje nem rossz csak a mélyek hiányoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi