- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
válasz
pinnacle #6236 üzenetére
Így működik pontosabban a dolog, levezetve: [link]
Régebbi a leírás, akkoriban még 90Ft volt 84 helyett, de minden más ugyanaz. Ja és nem kell szenvedni a 1777-el, ugyanolyan jól működik a net rendelés/lemondás az ugyintezes.bluemobile.hu-n is.
-
mzso
veterán
válasz
pinnacle #6131 üzenetére
Eddig nem is hallottam mobil flottákról. Ezekhez hány ember kell minimum? A táblázatban nem látom.
Meg amit konkrétan mondtál, az nem úgy van hogy 2529+4354Ft?
(Én legalábbis így értelmezem a táblázatot. Bár van ilyen is, hogy "Előfizetés havidíja kötelező nettel: 2 529,00 Ft" ami azt sugallná, hogy csak ennyibe kerül) -
ledgeri
nagyúr
válasz
pinnacle #6131 üzenetére
Adateggyeztetés:
Ma kaptam egy üzit, hogy új ASZF lesz 05.- és 06.01-től. Ok megnézem...
Főoldalon azzal fogad a weboldal hogy "el ne veszítse számát", kedvesen..
Felnéztem ide, láttam a vélemény-káoszkát, mondom inkább felhívom őket, ahogy kell...Kicsöng... 45 percig mondta az automata, amit mindenhol olvasni, majd bejelentkezett egy telekomos munkatárs. Mondtam miügyben keresem, mondta ok. Név, kártyaszám, anyja neve, születési hely pipa. Visszamondta (valamit félreírt, így fényderült rá) pipa. Telszám, e-mail az elérhetőség miatt pipa. Majd pár napon belül visszajeleznek, hogy átment a rendszeren.... PÁ
6:45-volt az egész...
A 0680630045-öt hívtam.
Szerintem több időt olvasgatam itt most az utóbbi három oldalnyi hsz-t mint ami a telefonálás volt...
És persze az egyik általam használt fórumon a válasz az új itt, szóval félrekattoltam... GG
-
válasz
pinnacle #2331 üzenetére
Július 1-től:
Megszűnik a 13688-as (Magyar Telekom Hello holnap) hívószám
Töröljük a blue mobile ÁSZF-ből a Business Telecom Távközlési Kft. korábban megszűnt 1235-ös és 1442-es ügyfélszolgálati rövidszámait.
Pontosításra kerültek a mobilinternet hozzáféréssel, illetve a blue Duó szolgáltatás módosításával kapcsolatos feltételek.
(Szolgáltató a blue mobile Általános Szerződési Feltételek Törzsszöveg 4.2.3 pontja alapján az internet hozzáférés feltétele, hogy az Előfizető blue mobile egyenlegén minimum 15,-Ft-tal vagy időszaki díjas adat egyenleggel rendelkezzen. 15 Ft-nál alacsonyabb összegű blue mobile egyenleg esetén az internet szolgáltatás nem elérhető, a blue mobile egyenleg feltöltését követően az internet ismételten hozzáférhetővé válik. )
A mobilvásárláshoz kapcsolódó feltételek pontosításra kerültek.
Egyéb szolgáltatások igénybevételi lehetőségéről szóló tájékoztatás kiegészítésre került
A blue mobile ÁSzF szövegében pontosítások kerültek átvezetésre
-
zoetsa
tag
válasz
pinnacle #1294 üzenetére
Az én fiókomat nem törik fel, már csak azért sem, mert nem használok gmail-féle gagyikat
Közben eljutottam az első feltöltésig, és rájöttem, h tkp tetszik ez a rendszer, h a blokkon van rajta minden adat, és nem nyomtatnak kismillió kártyát feleslegesen, amit aztán kapargatni kell. Egyedüli hátránya, h el kell érte menni, de azt meg a többihez, pl a tés gépeshez is.
És aminek megörültem, és az üfsz-tól kellett megtudni, mert sehol nem láttam leírva, itt is müksz a *102++
-
válasz
pinnacle #1287 üzenetére
Pl. világhálóval
Akkor van gond, ha valaki ugyanazt a jelszót használja több helyen, egyik weboldalt feltörik, és máshol is megpróbálnak bejelentkezni a megszerzett név-jelszó párossal. Iphone-okat zároltak nemrég és pénzt kértek a feloldásért a hacker-ek, korábban egy ausztrál oldalról megszerzett email cím + jelszavakkal sikerült nekik.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- PlayStation 5
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Okos Otthon / Smart Home
- Opel topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Horizon Forbidden West
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged