- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
f27
senior tag
válasz
mobileman #5252 üzenetére
Tudom,a konkret helyre gondoltok.
Nehezen szereztem be a forrasomat.
Jo aron kapom a chipeket.
Havi szinten veszek/eladok /beepitek 150-200 chipet abbol kb 10db al van gond tehat 5-7% hibas chip van a keszletbe.
Ennel jobb lehetoseg nincs,max dupla aran mashol.ha ott betartanak a tuti uj szot.Vagyis a forrasom titok
-
-
-
egyedije
csendes tag
válasz
mobileman #4866 üzenetére
Persze olvastam az egész topikot.Így szívom magamba a tudást.
Az RWS-el megcsináltam már pár munkát eddig sikerrel.Annak is infrás az alsó és a felső fűtése is.
És ezt még számítógéppel sem lehet vezérelni,azért gondoltam a 6500-re.Vagy esetleg ennek a HR-es
változata.Sajnos az anyagi lehetőségeim korlátozottak.
Egyébként csak notikkal akarok foglalkozni.Ezekben idáig még csak 0.4-0.6-os golyómérettel találkoztam.
Ahogy olvasom itt,ti inkább a forrólevegős gépeket favorizáljátok.Azokkal tényleg annyival profibb munkát lehet végezni? -
Tamás9x
őstag
válasz
mobileman #4567 üzenetére
Én a szobámban fogadom
Szépen leültetem elmagyarázom neki, hogy mit csinálok épp, megkínálom kávéval elbeszélgetünk, ha kell együtt rendeljük meg az alkatrészt. Sőt még videóra is veheti... Előtte ragasztom le a gépet így, még reklamálni sincs lehetősége ha utánam bárki is belenyúlt volna.
Víz, Gáz,Fűtés,Internet,WC,Ingyenes parkolás
Itt is van mi kell még ?
-
f27
senior tag
-
f27
senior tag
válasz
mobileman #4567 üzenetére
Tee en is 10-12-14 ezerbe reballozok fugg a termektol
De ugye van aki 3 ezerbe reballoz es van aki 35 ezerbe csinalja.
En azt montam hogy rendes helyeken ez a 10-15 ezres dij megy.Mellesleg most epul egy 100 negyzetmeter uzem a szervizemnek
Jo is az a fortyogo leves es a szonyegen jarkalas.
Othoniassan fogadok minden kit es szeretik is az emberek nem olyan uzemies...egyenlore.. -
netzoli
tag
válasz
mobileman #4332 üzenetére
Nem véletlenül maradt ott
Nézd meg jobban a modemnek a szakszerű beépítését. Ez szó szerint így volt bele dobva. Inkább kivette volna belőle és nem tűnik fel senkinek... Csak gondolom kifelejtette és a végén gyorsan 'beépítette'.
Illetve a hűtőborda visszahelyezése sem sikerült túl jól. A műanyag fedél kicsit púposodik a gép alján, de szerencsére a laptop nem billeg rajta.A másik alaplapot, csak azért linkeltem, mert kíváncsi vagyok, hogy kinek mi a véleménye róla. Azt, hogy milyen 'technológiával' javították és az akkori előzményeket nem ismerem.
Tudom, hogy olvassa és azt is, hogy mit tettél tavaly nyáron....
-
-
ielektros
senior tag
-
Tamás9x
őstag
válasz
mobileman #3384 üzenetére
Pontosabban ő lenne, kaptam rá kedvezményt 1,7dolcsi.
Időközben bejött hozzám egy "sosem volt hozzányúlva 8800gtx"
-
robick5
tag
válasz
mobileman #3228 üzenetére
Nem beszélve arról ha egy hét múlva leolvad mert mért ne folyna meg,utánna meg mindenki rád mutogat mit monyákoltál össze............
toza : nem rosszindulatból mondom,de vágd bele a kukába,vagy rakd be a szekrényedbe,hátha kell majd valami róla később,és akkor még pénzt is hoz,nem csak visz.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest