Új hozzászólás Aktív témák
-
beeper129
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion dv6700, a chip felirat kicsit kopott és nagyjából annyit látni, hogy G86-630-A... aztán 2 vagy 3.
Esetleg meg tudná valaki mondani, hogy melyik lehet? -
beeper129
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy HP Pavilion dv6700, a chip felirat kicsit kopott és nagyjából annyit látni, hogy G86-630-A... aztán 2 vagy 3.
Esetleg meg tudná valaki mondani, hogy melyik lehet? -
beeper129
csendes tag
válasz
KillHates #11339 üzenetére
Én kérek elnézést, eszembe se jutott kritizálni bárkit is, csak egyszerűen ez így nincs megjavítva.
10k-ba természetesen nem fér bele.
Épp itt van a sokat emlegetett kérdés ...
- chip csere nélkül a gép nincs megjavítva, csak a hiba elodázva
- chip cserével olyan a költség, hogy ezt ebben az országban ilyen jövedelmi viszonyok mellett nem nagyon fizetik meg
- egyáltalán lehet "biztosan" jó chipet beszerezni? (tudom mindenki tud egy "tuti" forrást)
- és végül olyan olcsók már az új gépek is (tudom olyanok is, de akkor is új és 2 év a garancia)De ezt mind már olyan sokszor és részletesen megbeszéltétek, inkább legyen off...
-
beeper129
csendes tag
Sziasztok!
Toshiba L300-163 (PSLBDE) géphez lenne szükségem BIOS-ra. A gép nem működik, vagyis a Toshibánál található .exe file nem jó. Próbáltuk kibontani és megtalálni benne a szükséges részt de nem sikerült. Esetleg tudna valaki segíteni?
-
beeper129
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg ki tudna valaki segíteni egy ilyennel? [link]
-
beeper129
csendes tag
Sziasztok,
egy kapcsolási rajzot keresek.
gép: Toshiba P300-1GQ
alaplap: Hannstar DABL5MMB6E0 Rev.E.Valaki esetleg tudna segíteni?
-
beeper129
csendes tag
Sziasztok,
ki tudna valaki segíteni 1-2 db RT8206B-vel és 1-2 db RT8209B-vel?
Nem értem mért nem lehet ilyen vackokat ebben az országban beszerezni. -
beeper129
csendes tag
Esetleg volna valakinek eladó, 1-2db új, 216BCP4ALA12FG ?
-
beeper129
csendes tag
Egy 216-0674026-ra lenne szükségem, tud valaki segíteni?
-
beeper129
csendes tag
Sziasztok,
szükségem lenne 1-2 db RT8209B -re és 1-2 db RT8206B-re.
Tud valaki segíteni? -
beeper129
csendes tag
Bocs, de úgy látszik nem értetted/értettétek a szándékom.
Én éppen azért kértem kokov-tól a konkrétumokat, mert valószínűsítettem, hogy nem fog egyértelmű választ adni. Vagyis a korábbi határozott kinyilatkoztatása is alaptalan és csak a levegőbe (bocs fórumba) okoskodott.
Egyébként ne bántsuk, lehet hogy csak azért ír ilyen sok semmit, mert gépírónőnek tanul és most itt gyakorol. -
beeper129
csendes tag
Ne döntsétek el előre, hagyjuk meg a lehetőséget, lehet hogy ismeri a "henkeles" tutit.
kokov: engem tényleg érdekel, várom a választ.
-
-
beeper129
csendes tag
válasz
ielektros #7479 üzenetére
SZVSZ nem vagyok abban a pozícióban, h bárkinek megmondjam a tutit, senkit sem bírálok azért amit ír, vagy azért amilyen stílusban ír. Vannak helyesírási hibák, vannak furcsa stílusok, vannak ömlesztett mondatok, stb... Mindenki úgy ír ahogy akar vagy ahogy tud. Ebbe nekem nincs jogom beleszólni, nincs jogom rendre utasítani, ez egy közösségi tér nincs jogom kisajátítani, itt tulajdonképpen én is "vendég" vagyok.
A moderátort sem azért említettem, h bárkit is rendre utasítson, inkább csak azért h törölje ki a nem ide illő stílusú bejegyzéseket. -
beeper129
csendes tag
Valaki kerítsen már egy moderátort....
-
beeper129
csendes tag
válasz
Gigabyga #7254 üzenetére
Nekem se.
Esetleg ha meg lehetne határozni hogy a file milyen karakterekkel kezdődik (a chip típusából tudhatjuk mekkora a file mérete) ki lehetne faragni. Tudom, ehhez egy másik file kellene, és ha ez meglenne akkor nem lenne szükség erre a műtétre
Mindenesetre a múltkor így sikerült egyet megoldani. -
beeper129
csendes tag
Boldog új évet!
Kezdődjön a munka...
-
beeper129
csendes tag
Sziasztok,
CPQ 615 caps lock 5x villan, ugye jól tudom, hogy valami videovezérlő hiba? Cserélni kell vagy lehet javítani?
-
beeper129
csendes tag
KillHates: pár napja írtam neked egy privátot. Bár az időpont már nem, de a kérdés még mindig aktuális lenne.
-
beeper129
csendes tag
Kicsit elült a BIOS file gyűjtemény akció, jól látom?
Szükségem lenne egy NF-G6150-N-A2 -re, van esetleg valakinek egy eladó működő példány?
-
beeper129
csendes tag
Próbáltam néhány kapcsolót, de nem reagált egyikre sem.
Közben megoldódott, bár majdnem két napig tartott (ki fizeti ezt meg???). A kollégám elnec epromírójához használt szoftverrel lehet szerkeszteni a file-t és addig nyirbálta amíg eltalálta honnan kezdődik a számunkra lényeges rész.
-
beeper129
csendes tag
válasz
Hunter2 #5774 üzenetére
Jó lenne, ha jó lenne
Ha ilyen egyszerű lenne, már túl lennék rajta
Azonnal jön egy hibaüzenet, miszerint ezt a harvert nem támogatja... és még bezárás előtt, megnéztem a temp mappákat, sehol semmi...
Én azt remélem van valakinek mentett file.
Vagy valaki tud valami trükköt ? -
beeper129
csendes tag
Jó reggelt!
Dell D410-hez lenne szükségem egy bios-ra, de a neten csak exe-t találok, az pedig nem segít, mert a gép nem megy. Valaki esetleg ki tud segíteni?
-
beeper129
csendes tag
C45 06254-1 laphoz tudna valaki egy kapcsolási rajzot?
-
beeper129
csendes tag
Kérdésem van ismét, tudom amatőr, de én még csak (lelkes) amatőr vagyok:
V5505 zárlatos ha tápot kap, adapter védelme lekapcsolgat, és a dc csatlakozó melletti 2 fet enyhén égeti az ujjam.
Valakinek valami ötlet? -
beeper129
csendes tag
válasz
Tamás9x #5621 üzenetére
Tamas9x: te mazochista és időmilliomos lehetsz ! (vagy a gép használója, a Nő, nagyon értékes
) Ezt az átalakítást nem vállalom, de most már nagyon konkrét lépéseket fogok tenni 0,1; 0,2 és 0,3-as rézlemez beszerzés irányába.
Köszi mindekinek a segítséget, maradtunk a reflow-nál, most megy a gép... aztán hogy meddig?
-
beeper129
csendes tag
Van egy Asus K40AB lap, bekapcsol de sehol nincs kép, igp (215-0674034) vagy videó (216-0728018) hiba lehet inkább? Kellene cserélni valamelyiket?
-
beeper129
csendes tag
Sziasztok, van egy 2012.okt.29-i gyártású WD notebook merevlemezem, meghalt, garoztatni szeretném, de a vásárlás helyén "egyéb" ok miatt nem lehet. Esetleg tud valaki megoldást?
És még egy Lenovo IdeaPad G560 billentyűzetre is szükségem lenne, nem porosodik valakinek a polcon? -
beeper129
csendes tag
Sziasztok, tanácsot kérek.
D630 szemetes kép -> G86-620-A2 chip levesz,
vadonatúj G86-631-A2 chip feltesz -> nincs kép,
eredeti hibás 620-as visszatesz -> újra van szemetes kép.
Akitől a 631-es vettem azt mondta kompatibilis, hiszek neki, korrekt infot mutatott.Mi lehet a hiba?
- lehet hogy mégsem kompatibilis?
- mivel kezdők vagyunk a szeren, lehet hogy az ólommentes forrasztás nem sikerült? Érdemes lenne az új chipet újragolyózni és újra felrakni? Az alaplap elviseli? Kb. mennyit visel el? Attól tartok a tisztításnál esetleg felszakad valami... -
beeper129
csendes tag
Sziasztok! D630-ban NVS 135M cserélhető, érdemes? Van valakinek? Mennyibe kerül?
-
beeper129
csendes tag
Amikor forrasztópákával 15-20 másodpercre megmelegítem egy chip magját, megjavul a gép, megjön a kép, összeáll ami szétesett stb... akkor ugye egyértelmű, hogy a chipben van a hiba. Én ezt ilyenkor szívem szerint cserélném, de ti hogy szoktátok? Egy teljes átmelegítés is segíthet? Ha igen mennyi időre? (mert ugye garanciát kell vállalni, meg a becsület és stb...)
-
beeper129
csendes tag
1 db XPRESS 200M-re lenne szükségem, bontott is lehet, csak működjön, van valakinek ilyen?
-
beeper129
csendes tag
d3lete, hoax, köszönöm a válaszokat. Igen, mindenki tapasztalata érdekel, mert úgy látom szinte mindenki máshonnan kezdte és más úton jutott oda ahol most tart. Bocsánat, de szívesebben tanulnék más kárán.
tamás9x: asszem egyáltalán semmit sem tudsz rólam, de azért köszi a kioktatást, ebből is tanulok valamit
-
beeper129
csendes tag
válasz
Tamás9x #4822 üzenetére
Szerintem nem olyan fura a kérésed, csak hogy épp ez az a tapasztalat amiért mindenki (na jó, majdnem
) nagyon megküzdött és nem biztos hogy szívesen osztja meg. Én egyébként pont ugyanezt szeretném, csak nem mertem ilyen konkrétan oda dobni az asztalra a kérdést.
Apró kérdés-válaszokból próbálom összerakni az optimálist, eddig nem túl sok sikerrel -
beeper129
csendes tag
Nagyon kellene nekem egy 40-60-80 GB-os 2,5"-os IDE-s merevlemez. Ugye tud valaki segíteni? Esetleg egy jó laptop/notebook bontót tud valaki?
-
beeper129
csendes tag
Na, most már ember legyen a talpán aki érti, hogy melyik flux eredeti és melyik nem....
-
beeper129
csendes tag
Szép reggelt! Mobileman, ti a telephelyen dolgoztok? Ott személyesen elérhetőek vagytok? Gépnézőbe mennék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Horgász topik
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest