- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Elsősorban a régebbi kollégákhoz szolnék. Lenne valakinél régi 80*80 stencilek, régi gpu-k hoz ? 6800 széria 9800gt és régebbiek. Amik már kifutottak és csak vannak. -
Kocska89
tag
Sziasztok.
Esetleg lapul valakinél a fiókban ADP3421J ?
Egy kis retró lenne a cél ha feléled a masina -
Kocska89
tag
Sziasztok.
Valakinél nincs intel slj83 chipset? Az sem baj ha bontott, csak működjön és legyenek rajt golyók.
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Msi MS-7728 VER: 1.0 lenne valakinek bios a ?
-
Kocska89
tag
Sziasztok!
Valaki nem mondt MSI MS-16GH notit ?
-
Kocska89
tag
válasz
gyurma_85 #16599 üzenetére
Ez már kb stimmel. Köszönöm.
U9701 ezt megtalálja a program.
F9800 nincs de F9700 van ha az ic U97 el kezdődik.
Q9806 sincs de az előbbi gondolatmenetet követve Q9706 van.F9700 nem szakadt 10V mérhető rajt.
U9701 cseréltemJ9000 lvds csati 40 39 38 lábán 20V mérhető "PPVOUT_S0_LCDBKLT" hivatkozik rá a rajz.
-
Kocska89
tag
válasz
gyurma_85 #16597 üzenetére
Ez már beszéd
820-2915-B
bitfarago Segítségével meglett a meghajtó bga.
Megjött angol ebay pár nap alatt. Nem segített rajt.
Átméregettem lvds csatit. 20V meg fel a kijelzőre. Nem tudom elég e.
Nagy nehezen szétszedtem a felső részt. Kijelzőn is rajt a 20V.
Ledek labortáppal nézve 31V al próbálva világítanak.
Kijelzőn lévő ledmeghajtón lla#114 felirat. Nem találtam hozzá semmit.
Próbálok kölcsönbe egy hasonló kijelzőt az világít e mielőtt bármit is vennék. -
Kocska89
tag
válasz
gyurma_85 #16595 üzenetére
Nagy tanács google fúúú
Szerinted én nem próbáltam?
A keksz szájba adogatós, hülyének nézős linkeddel meg csak az a gond az én gépem 2010 es itt a legfrissebb pro 2009 es. Nagy hasznát veszem, nincs a világon annyi keksz amivel kitudnám fejezni hálámat
Szóval ha ilyen gépnél nem találkoztál nincs háttérfény hibával akkor mi a faszért írogatod google ?
Igen azt vártam volna, hogy aki a nagyok közül javított már 30 ilyen gépet amiből tíznek ez volt a hibája, segít és elárulja 90% ban mi volt a gond, ezt ezt emezt nézd meg, itt ott amott mérj.
Nem pedig vigyorog a bajsza alatt és élvezi ahogy egymásra dobáljuk a kekszet, vagy nagy bölcsen beírja google.
Szóval most két kekszet is kapsz
-
Kocska89
tag
válasz
bitfarago #16584 üzenetére
Szia.
Köszönöm, hogy segítesz.
Raktam fel képeket:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Laptoppal nekem, kishalnak, aki csak hobbiból javít, általában alkatrészekért cserébe. Nem érdemes foglalkozni. Lenovo még nem jutott hozzám. Talán egy ázott volt.
gyurma_85
Igen segít ha van. Gyűjtöttél egy hozzászólást jár a keksz.
Rohadtul utálom magam átrágni a 80 fizetős oldalon, mire megvan a 30. link után az 1 nem fizetős oldal.
A 25. töltsem le a 250kb os schematic.exe vírust.Nincsenek bejáratott oldalaim, link gyűjteményeim.
Mertem feltételezni a nagy szakik között valaki már javított ilyen gépet. Ne adjisten van valaki, aki ismeri ezt a gépet és a jó magyar szokással ellentétben nem tartja magában az infót.
-
Kocska89
tag
válasz
bitfarago #16581 üzenetére
Egyik kép sem vakuval készült
Nem vagyok profi fotós mesterséges fénynél per pillanat jobb nem megy. ---> [link]Mutasd melyiket, dobok róla makrót, vagy megnézem mikroszkóp alatt ha szükséges.
Amiket írtál nem találok rajt. viszont ha rákeresek "L8545sq" akkor a képek közt feljön ez: [link]
Elméletben LP8550 ha lehet hinni alibabának. Ő lesz a hunyó igaz?
-
Kocska89
tag
válasz
RoboGuru #16579 üzenetére
A videóban más alaplappal szerelt gép van mint az enyém.
A csatlakozó környékén nincs bizti kerestem, sem a túloldalon. A legközelebbi bizti jó nem szakadt 10v van rajta.
Hol ezen az ipari hulladékon a wled driver? Egybegyúrt katyvasz az egész. Tippemet megteszem képen.
Remélem nem a kijelzőben szállt el a meghajtás, valami ragasztott eldobható vacaknak tűnik.
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Nincs valakinek medion md 99050 rajza ? a35ya A lap száma. Eredeti hibája kólában tocsogott. Német/Osztrák kollégák próbálkoztak vele. Be sem kapcsolt. Már ott tartok akksiról is megy, töltőről is.
De ha tölteni kéne az akksit, összeveszik az akksi a töltővel. -
Kocska89
tag
válasz
KillHates #15467 üzenetére
Nincs vele több szopás mint bármivel. Meggolyózza az ember aztán pár hónap múlva visszajön
Ha lenne 80-100 euróért tényleg új chip. Annyit nem ér egy régi fat gép. Munkadíjról meg szó nem esett.
Én rgh-s ni szoktam őket. Akkor ha megvan a cpu kulcs átlehet írni a hűtés target értékeit. Aztán nem 80 fokon izzik hanem csak 65 itt még egész kulturált a hangja.
-
-
Kocska89
tag
válasz
KillHates #15329 üzenetére
Lehet rajt nevetni, de kb így néz ki a dolog. Hozzák a gépet, megy csak kép nincs. Alaplap telenyomva fluxal, csatik minden ahogy az kell jó igényesen. Piros ragacs lekapar, chip levesz meggolyóz, tarkítás, chip visszarak, gép megy. Mindenki boldog. Aztán jönnek 2 hóna múlva csak most tudtuk kipróbálni a gépet 1 napot ment...
Jó hozd vissza megnézem.
Nézem nézem nem tudok betelni a látvánnyal. A flux újra termelődött, de még a piros ragasztó is... Hozott egy másik ugyan olyan gépet amin ugyan annak a pc boltnak / szerviznek a matricája volt...
Volt szerencsém abban a boltban járni. Eleve biztatóan nézett ki 1 dobozban vagy 6 gép szétszerelve, ömlesztve. Nem az hátul, ahogy belépsz az üzletbe ez fogadott. Hozzáteszem forgalmas helyen lévő bolt. Ezek szint az emberek boldogan perkálnak ki 10-15 ezreket mert hát "bolt".
-
Kocska89
tag
válasz
nahunn #15327 üzenetére
Nem is akarok már ezekkel foglalkozni egyszerűen nem biznisz. Nem tudom, hogy csináljátok. 35e ft gépre rákölteni chipcsere címen a gép árának több mint felét. Nem túl gazdaságos. Amikor az emberek 2-3000Ft okon filléresednek.
De különben is amikor chip beszerzésről volt szó mindenki csak hümmögött magának top secret. Van azt kész. Amit rendelt 100db legalább 110 volt ami jó.
Én soha nem hirdettem magam, soha nem voltam senki konkurenciája. Szájhagyomány útján jöttek emberek.
-
Kocska89
tag
válasz
nahunn #15325 üzenetére
1. Az állítólag 99% jót adó német forrás szerinted mért adja 80, 80+ euróban a chipeket?
2. Ahogy előttem mondták "Pénz beszél" Kínai azt ad amire igény van. Nehogy azt mond a gyártó visszaállítja a gyártósort, hogy 5-6 éves chipből újragyártsak pár 1000 db ot. Anyagi csőd.Ebay ről jött 5-6 darab. Különböző eladóktól. Olcsóbb drágább, különböző típusok. Volt ami meg sem mozdult, reball után sem vagy 1 hónap. Pedig külsőre jól nézett ki. Amiket golyóztam azok többet mentek úgy 90% ban javultak. Aztán Feritől is jött kb ugyan ennyi. Mondom ő nagy szerviz biztos meg vannak a forrásai. Ugyanaz az ebay silány, sarkazott, égetett vacak. Ami olyan volt visszavette, nem is azért írom.
Meg hol éri meg chipet cserélni? Győrben Sony i3 4gb ddr3 250gb Hd51xx vga, gépet tudtam eladni 40000Ft ért...
Gondolhatod a régi ddr2 c2d gépek menyibe mennek.... Ki vesz bele garantáltan jó chipet 20.000Ft ért (és műkádíjról szó nem esett)? Amikor a gép max 40k ér.Pont ezért megy Győrben is a fenyőfáról lekapja a paraszt amit a kérgen meglát csorogni bármi is legyen az, rákeni a lapra. Aztán uccu neki festék égetővel.
-
Kocska89
tag
válasz
Router #15322 üzenetére
Hidd el a nokiában sem volt lehetetlen. De ilyen darabszámban nem lehet...... Volt elszámolták a 10.000Ft os 64gb flash ic-t de nem 1,5 millióval hanem 15 el...
Azért schematic boardview ne hasonlítsd össze a chipekkel. Azt egyszer megvette valaki és felrakta a netre. A chipeknél nem egyszer kell perkálni. Nokiában sem azon buktak meg a nagy tolvajok, hogy kivitelkor lefülelte őket a szekus. Hanem valaki a megkent emberek sorában többet akart és nem adták meg neki...
-
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x #15320 üzenetére
Persze és a gyártó kínainak elad. Holott szervizben a javítás az alaplapcserénél kimerül. Komplett szűz lapok mennek a szervizbe, a rossznak bármi baja is van csere. Ahol belenyúlnak az már csak fusi.
Sample én is rendeltem mintát de maximalizálva volt a darabszám nem 100-1000 tétel... ez is kilőve.
De ha én kereskedő lennék és megvennék egy ic ből 10.000 Db ot. Tuti nem beszerzési ár + 200Ft ért adom. Tehát nem 6000Ft egy chip. Mert úgy soha nem térülne meg a befektetés...
-
Kocska89
tag
válasz
nahunn #15317 üzenetére
Nem vagyok én kiborulva. Csak kiábrándulva ebből a szarakodásból.
És honnan lenne "új" chip?
Ebay? Azt próbáltam szemét. Agyonsarkazott alkoholos filccel kihúzott fos hátha nem veszem észre. Amin nem is látszott semmi az is mind rossz volt 1 hónap max. Aztán Feri kolléga is küldött " új" chipket feketére égetve, lesarkazott filccel kihúzott szemét.
Meg ki gyárt 4-5-6 éves chipeket? Honnan jön? Akár a mostaniak. Mert nem a gyártól az tuti...
Hivatalos szervizből nem tudják lenyúlni, nincs javítás lapcsere. A gyárakból se lehet ekkora mennyiséget kimenteni.Nvida Ati nyilván nem foglalkozik pár darabokkal. Mekkora lehet a minimális megrendelési tétel? 10.000-20.000 db ? Ez meg a kis kínaiank sem egy jó befektetés mire térül meg? És akkor szerezzen be a kelendő típusokból mondjuk 6*10.000db ot?
Nem egy nagy biznisz.
De kíváncsian hallgatom honnan jönnek.
-
Kocska89
tag
Ugyan srácok látom a vitatkozás, meg a semmiről való beszélgetés nagyon megy.
De ha valaki szakmai segítséget kér mindenki hallgat mint a sír...Erről nyilatkozhatna valaki.
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Adott egy asus F55V. Ha olyanja meg órákig működik. Aztán lekapcsol. Most pl ment pár percet windows elindult. Aztán csak a sötétség. Egyből újra bekapcsolható de csak pár másodpercet megy és leáll. Nem melegszik semmi.
Mi lehet a gond ?
-
Kocska89
tag
válasz
Reggie0 #15117 üzenetére
Nem is az. Csak munkatársam vett a meglévő metcal pákája helyett egy másik mégjobb metcalt. Aztán nem e szeretném kipróbálni. Már, ne akarnám.
Én bevittem a jbc, ő a metcal. Aztán kipróbáltuk mit tudnak. 1, 2 oldalas paneleket. Normál vezetéket forrasztgattunk.
A végén csak apoén kedvvért felónoztunk 5*5mm 50mm hosszú tömör réz földelő sint. A képen látható kábelt. Elég simán vitte mind a 2 páka. Nem rögtön ment, de nem is kellet percekig fűteni.
Ezekntényleg megbirkóznak szinte mindennel.
-
Kocska89
tag
válasz
fero02 #15112 üzenetére
Viccnek jó. A cikkből meg kimaradt a ténylegesen professzionális, Metcal, JBC.
Baromi hosszú a nyél, nem hiszem túl precízen lehetne vele dolgozni.Pár hete próbáltam kolléga Metcal MX-500 át. Baromi jó kicsit jobban harap mint a Jbc-m.
De a Jbc sem kutya:
16mm2 vezeték, és nem fél nap alatt készült
-
Kocska89
tag
válasz
Aureal #15009 üzenetére
Nem az az, hogy elmozdul. A forrasztó on megolvad de a fekete alátöltő anyag nem, az ónnak nagyobb a hőtágulása mint a ragasztónak, aztán megindul a legkisebb ellenállás irányába, óngömböket, zárlatokat létrehozva.
Háát a célja elvileg a mechanikai stabilitás növelése. De a gyakorlatban láttam olyan helyeken is ahol nem is bga volt, csak pár pici smd de a panel szélén. Szépen beöntötték őket szerintem az operátorok ellen, így nem volt olyan egyszerű őket lesodorni. Az asztali gépemen ha minden igaz megvan még a nokiás training anyag. Majd megkeresem, szerintem csak hétfőn tudom.
Ha a hibás altrész nincs alátöltve, és a közelében sincs alátöltve semmi azzal kezdeném. Ha tuti 100% az a rossz.
Az árat az szabja akai elvállalja
Nekem mostanában a meló mellet nemigen van időm ilyesmi javításokkal foglalkozni.
Helyileg merre vagy? A hátha van a közeledben valaki.
-
Kocska89
tag
válasz
Aureal #15007 üzenetére
Szia.
Az a gáz alá van töltve. A környező bga-k is. Az ilyeneket a nokiában nem is javítottuk. Mer az alátöltő anyag máshogy tágul mint az ón. Aztán óngömbök, zárlatok jöhetnek létre.
Szóval ha a flash ic-t szépen át is rakja valaki előfordulhat máshol lesz zárlat, és amiatt nem megy a teló.
-
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x #14981 üzenetére
Elméletileg igen. Ismerostol vettem. Ő telepítette újra.
Törött jelzővel vette, ezt cserelte. Akksit nem töltötte, bios frissites utan megjavult akksi is. Ezt mondta, ennyi gondja volt.Amit észrevettem rajata volt szetszedve a gep. A bios ic forrasztatta valaki. Ezt szétszedés nélkül látni.
Nyertem 5 nap német kiküldetést. Majd a hétvégén tudok vele foglalkozni.
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Hp EliteBook 8460p Bekapcsolás után ahogy bejön az asztal, megjelenik a wifi logó rajt a kék kis töltő ikon, de nem mozog, innentől kell neki 1,5 perc mire feléled. Mikor letelik az 1,5 perc valamikor az optika is mocorog. Próbáltam több modullal is, amit nem támogat, olyankor szintén szükség van az 1,5 perc re rájöjjön nincs hálózat, optikát dettó mozgatja valamikor.
Mi lehet a gond?
-
Kocska89
tag
Sziasztok!
Valakinek ENE KB9012QF A3 ? Bontott is jó.
-
Kocska89
tag
Sziasztok!
Valakinek nincs SMB349 ic je ? Akksi töltő, tabletekben telefonokban fellelhető. Esetleg rossz lg g2 lap ?
-
Kocska89
tag
Egy kis off: [link] Szépen integet a panel sarka maikor bekapcsol az alsó fűtés
-
Kocska89
tag
Csak komoly befektetőnek! [link] 6000Ft-os reball és működik.
-
Kocska89
tag
válasz
moonguru #14112 üzenetére
Melyik műszakban voltál? Egyetértek veled metcal hegyből nagyon kevés volt, ami volt az is szar
Jbc állomásoknál kicsit jobb volt a helyzet. Páran szoktunk bevinni ólmos forrasztó ónt azzal jobb volt dolgozni
Na meg jellemző volt a nokiában a technikus kollégák egész nagy % nem tudott forrasztani akármilyen állomást adtál a kezébe. Találkoztam olyan gány panelekkel némelyik apróhirdetéses kókler is megirigyelné. Na meg nemigazán értettek az eltrónoz... Amikor a 15V 25A tápokkal játszottunk szikroszkóposat, jött kolléga, hátrahőkölt úristen 25A az meg is ölhet!
Volt engem is megrázott az állomás főleg amikor be voltam kötve. 2 sor közé biggyesztett állomás. Aztán valami full gagyi kínai hosszabbítóról volt táplálva. Amiben a föltelő érintkezők vagy elvoltak törve, vagy simán elgyúrva...
-
Kocska89
tag
válasz
KillHates #14099 üzenetére
Akkor lehet csak én találom soknak a bolti ár -20e
De mint mondtam."Na de majd a piac megmondja mennyit ér."
Volt egy régi műszerem. Túllicitálták a villámárat, 6000ft ba kelt el. [link]
Nem gondoltam volna ennyit ér.
Van a fiókba még egy régi műszer, szerintem full bakelit házas, új állapotú, dobozában, Made In Japan.
Majd megmutatom, kíváncsi vagyok mennyit ér. -
Kocska89
tag
válasz
Tamás9x #14097 üzenetére
Mondok jobbat. Ilyet használok.
Szintén "tuning" alsó, felső forró levegős fűtés ventilátorai csak a profillal együtt indulnak, a profil lefutása után 2 percig hűtik a fejeket.
Gagyi szilárdtest relék, cserélve.
Nevesincs kínai táp cserélve Omronra.
Mikor megkaptam rázott, már le van földelve rendesen.
Nincs lelakva, sokat nem ment, leporolom új állapotú.339.999Ft ért vihető !
Árulhatnám világvége +1 nap. hacsak nem jön egy balek
-
Kocska89
tag
válasz
KillHates #14094 üzenetére
Csak abból indultam ki volt egy tv-m boltba 220k ft. Hiába volt új állapotú, garis stb nem 20 ezerrel olcsóbban vitték el hanem 110 ezerrel olcsóbban. Mer mer hát izé akkor se bolti új... Jó ez egy műszer picit értékállóbb.
Na de majd a piac megmondja mennyit ér. Nem kötekedni akartam csak nekem ilyen üzletet még soha nem sikerült összehoznom.
-
Kocska89
tag
Valaki ere? [link]
up6182 cserélve. 1,6,13 lábakon 0v illetve 0,95V mérek.
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Az alábbi laphoz nincs valakinek rajza?Nincs 5V 3,3V Meghajtó ic cserélve, mind a 3 engedélyező lábán 0V ot mérek ill. ahhoz közelit.
-
Kocska89
tag
válasz
DisRespect #13850 üzenetére
Szétdöntöttem. Sima matrix van benn. elég gány módon a chipsetre biggyesztve... Órajelnél átkötést levettem bekötöttem hana-hoz. Nincs javulás.
Eredeti nandom nincs. Hackeltet kiolvastam, cpu kulcs stb.
Kapott egy erase és újra generáltam mindent. Nincs változás..
Eddig is av kábellel próbálkoztam. Pontosabban av ---> d-sub. -
Kocska89
tag
válasz
DisRespect #13848 üzenetére
Rendben belenézek. Egyébként én ilyen reset-el formával nem találkoztam. Van hogy vagy 4. resetel egymás után a ventilátor meg pörög fel minden egyes resetnél. Mintha kocsiba rugdosnád a gázpedált..
Dash frissítettem. Előtte xell se igen akart betölteni rednesen tálca nyitóra mintha fagyozgatott volna.
Szétkapom gyorsan.
-
Kocska89
tag
G84-825-A2 mi helyett jó?
-
Kocska89
tag
sracok nincs valakinek ojan csipje ? lehetoleg 1 2 ezer forinté ?
fel is tudná valaki pattintani?ijen csip kéne: [link]
Nagyon kemény nem bírtam ki
-
-
Kocska89
tag
válasz
ielektros #13672 üzenetére
Már tudom lehetséges, "achievement unlocked".
Ha valami bika kártya lenne magamnak megcsinálnám pár hónap alatt.
Hazajövök munkából francnak van kedve javítgatni pláne ilyet.De ismerősök mindig betalálnak
Tegnap orion dvd lejátszót javítottam, még hdmi se volt rajt
Kolléga ismerősének gépe. Acer aspire 8930g Ha rádugja az ember a töltőt lefagy a gép, vagy kikapcsol, majd azzal a lendülettel újra be. Ezüst pasztából kivakartam, Valami okos elektrolit kondikat jó gányul kicserélte.
Én töltésvezérlőt cserélnék, vagy rossz az elgondolásom?
-
Kocska89
tag
válasz
mobileman #13665 üzenetére
2008 Apple inc. Csak ezt találtam rajt. Aha macbook air.
L@co
Dobj egy képet a nyákról is. Első nekifutásra jó pár pad felszakadt. Maga a memória ránézésre megúszta.
Hacsak nem valami drága kártya nem hiszem megéri vele pepecselni. Sok idő és még több türelem kell hozzá. Annyi idő alatt kollégák lejavítanak 3 másik gépet és akkor lehet keveset mondtam. De ha 7970 jöhet donornak -
Kocska89
tag
Mai büntetés: kanyar vga, extra gap paddal a jobb hűtés érdekében. Tápkörben a jobb tuning potenciál miatt bádogos pákával nagyobbra cseréltek egy kondit. Kasznit több helyen megnyomták a rossz helyre visszatett hosszú csavarok...
-
Kocska89
tag
válasz
gliga69 #13491 üzenetére
Jbc állomás, hegy "lelki világa"
Amikor nem a gyári kábellel próbáltuk meghajtani nem ment, illetve nem rendesen.
Nekem a gyári tool vezetéke is melegszik egy picit. Ha nem indukciós mért melegedne a vezeték? A sima cekaszos nál nem szabadna melegedni a vezetéknek szerintem. Értelmes doksit még nem találtam a pákáról.Nem vitatkozni akarok csak a tapasztalatom írom. A képek bónusz
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Mac book air. 21pw6mb0030 lappal [link] Kijelző fehér vékony halvány függőleges csíkokkal. Mi lehet vele?
Előre is köszönöm.
-
Kocska89
tag
válasz
chipkonzol #13379 üzenetére
Ügyes. Alsó felső fűtés méretre mekkora? Teljesítmény?
-
Kocska89
tag
Sziasztok!
Valakinek nincs az alábbi ic ből? Akár bontott is jöhet.
Hogy tetszik a hangulatvilágításom? Cirka 120W
-
Kocska89
tag
válasz
chipkonzol #13284 üzenetére
Hát mért ne lehetne? [link] Srác gond nélkül megküldött erősítőt, pc-t. Aztán jól eladta...
-
Kocska89
tag
Óóó én azt értem
De a hibátlan boxot se indítja a táp
Felvillan a led zölden kb azonnal át is vált pirosra. Box ban ventik megmozdulnak egyből jön a 3led 0001 hibával
Netem semmi érdemlegeset nem találtam mire javulna a táp.
Most nézem a barom a hűtőnek rossz oldalára rakta az alátéteket
-
Kocska89
tag
válasz
d3lete #13089 üzenetére
Anno Ir6000-el sikerült gpu-t hólyagosítani nekem is, de nyákot soha egyet sem. Ami a képeken van falconnak vettem, aztán más lap van a kaszniban.. Ráadásul kuka.
0003 ra szokás melegíts meg mindent írják google dobott rá gpu reball videót is. Személy szerint nem tudom.
203W os táp bekapcsolás kb 1mp felvillan a zöld led majd piros. box 0001 dob. Ha valaki tudja mire javul táp ne tartsa magában.
-
Kocska89
tag
Valaki nagyon ügyes volt
Meghólyagosodott xbox nyákot nem láttam eddig.
Rics22
Nekem jöhet facon lap. Ne legyen összebarmolva kis melegítéssel feléleszthető legyen míg elszórakozok vele. -
-
Kocska89
tag
3led 0022 másodlagos hibakóddal. Elég sokat szenvedett mire jött a 3 led.
A donor box 2007.07.14 nem tudom mennyire utolsó szériás. Ezen a procin szitázva volt a felirat, ez lejött a pasztával együtt
Oldalt körberagasztatva átlátszó ragasztóval.
A rossz proci lézer gravírozva van X812480-008 és nem volt körberagasztatva.
-
Kocska89
tag
válasz
Kocska89 #12933 üzenetére
A következő gépet megkínálták kólával, nem ízlett neki... 3,3V 5V van bekapcs gombra felvillan a power led. Valaki már takaríthatta. Hirtelen mikroszkóp alatt találtam 2 ellenállást maik csak dísznek vannak, jelen állapotukban.[link]
Szóval ha valakinek lenne dall7amb6e0 laphoz rajza, azt szintén megköszönném -
Kocska89
tag
Boldog új évet mindenkinek!
Adott egy qiwy3 la8001p lap. A chipsetbe integrált vga val hibátlan. Az nvidia vga-t fel lehet driverezni. De amint neki kéne dolgoznia fekete képernyő... Valami agyas adott neki meleget+ fluxot. Kép annyira nem adja vissza de szerintem 2 altrészt lesodortak... [link] Van ehhez valakinek rajza? Én csak fizetőseket találtam...
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Ismerősnek van "pár" kb 150db különböző méretű, felbontású lapi kijelzője. Van köztük olyan amin rajt a touch panel is. Leginkább újabb led kijelzők. Lista nincs róla.
Emberünk lehetőleg egyben szeretne megszabadulni tőle. Akit érdekel a pack vagy legalábbis nagyobb mennyiség írjon és egyeztetünk.
gliga69 Köszi megpróbálom.
-
Kocska89
tag
válasz
Zoli986 #12806 üzenetére
Értem. Én nem is szoktam nézni csak ismerős esküszik erre
Feltöltött akksi megnézem menyi idő telik amíg a windows adja az első figyelmeztetést. Aztán annyi órás, perces az akksi, az a tuti nem % os
Azt mondják van még egy akku majd áthozza. Kíváncsi leszek az mit tud.
-
Kocska89
tag
válasz
KillHates #12804 üzenetére
Köszönöm, csak mástól is kellett vélemény. A tulaj szerint az akksi jó, aida szerint elhasználódottság mértéke 0%. Szerintem aida mit mond nem jelent semmit. Nekem is volt sokszor pár % ot ír elhasználódottságra aztán 10 perc után 90% ---> 10% Azonnal cseréljen telepet.
Egyébként ilyenkor Aida mi alapján tippel?
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
Msi CR610 töltőről tökéletesen megy. De windows alatt a töltést jelző ikon tanulsága szerint Töltés folyamatban 0% áll rendelkezésre. És ebből nem enged. Akksiról meg se moccan. Töltőt rádugva zöld led világít. Akksi kapcsain ezek mérhetőek. Töltő nélkül süket, lap élettelen nincs 3,3v st..
Én nem értek a lovakhoz de az akksi szerintem levélnehezék állapotban van.
Azért nem is nyúl hozzá a gép.
-
Kocska89
tag
válasz
Router #12776 üzenetére
Igazad van tényleg az eredeti szitázott. Mind a 3db...
Nem 305-t hanem 40" hd ready tv. 400WHC8LV1.3 Itt a kijelző felől alulról kb több hőt kap mint amennyit ő maga termel...
Anno csináltam már több ilyet tv szerelő haveromnak. El is indult mind. De mióta rájöttem tök felesleges golyózni nem is csinálok ilyesmit. Kapott 240 fokot pákától megy is hibátlanul. Na de meddig, így nincs pofám eladni... Amit linkeltem akkor mégis micsoda? Kínai utángyártott ? Vagy, hogy van ez? -
Kocska89
tag
válasz
Benji77 #12755 üzenetére
Így igaz
Semmi értelme. Hiába magyarázom, nem értik meg.
Összes golyózott vacak laptop feladja 2-3 hónap után. Persze nekem is volt ami a mai baromi sokáig húzta, de az asztali vga volt.Most samsung tv-n nincs kép. Kapott t-con on a bga meleget pákától megy is...
[link] <--- mennyire lehet "brand-new, unused, unopened, undamaged"
-
Kocska89
tag
Sziasztok.
emachines E528 zrg.
Ha megy tökéletes. De van hogy pihen 2-3 napot akkor meg sem mozdul, majd újra megy.
Ez időtartam alatt biosban sem számol az óra, kiesik neki a 2-3 nap. Sleep clock -ot érdemes lenne megnézni nemde? Vagy van ezeknek valami típushibájuk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged