- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hujikolp
őstag
válasz
Hunter2 #18775 üzenetére
Ez pl? [https://hu.farnell.com/search?st=flir%20one%20pro&gs=true] Flir One PRO
Más márka is lehet? -
válasz
Hunter2 #18583 üzenetére
Ez a billentyűzetes történet nálam is alap. Én nem tudom milyen szervizek vannak, szerintem a legtöbben a memória csere és ssd bővítésnél kimerül a skill. Addig amíg jó szakemberek vagyunk mindig lesz munkánk.
Egyébként ha rá keresel az alaplap típusára és az "emergency" vagy "service startup shortpin"-re akkor a legtöbb gépnek van ilyen csipesszel szerviz indító jumper-e. -
Djtil
csendes tag
válasz
Hunter2 #18568 üzenetére
Én paraffin olajjal kentem meg , hagytam negyed orat allni es ujabb olajjal + (azthiszem keves szodabikarbona) es ledorzsoltem rongyal.Igy sem volt vajkonnyu ,de a muanyag nem karcolodott ossze es vallalhato lett.Epp Dell-en csinaltam es ugy emlekszem,hogy a muanyagon a fekete szin az valami alapozo amire ment a gumis cucc es ha csiszoltam volna a gumit,akkor előjött volna a szürke műanyag szín.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Hunter2 #18163 üzenetére
Talán így találsz Lenovo FRU 01HY599 11.6"
Nekem 11,1"-om van csak sajna.Na DE! Adott egy nagy probléma ARMStoneA6-os lapunkon van egy nand flash... Erre egy linuxot telepítettek anno, és fejlesztettek rá egy szoftvert, amire szükségem lenne DE. A mini pc bekapcsol megjelenik 4db pingvin és kifagytunk, szereztünk másik lapot átemeltem a flash-t és ugyanaz.
A fejlesztő halott... egyedi mérőműszer... Hogy tudnám én erről a döglött adathordozóról megmenteni az adatokat?
Leforrasztom, lemásolom, de hogy csinálok én ebből bármit is? USB-Live linux-on agyaltunk, de nem játszani szeretnénk vele, hanem visszanyerni azt ami rajta van. Milyen disztróval essek neki? ARM.. -
envagyok
veterán
-
yohnsee
tag
válasz
Hunter2 #17999 üzenetére
Ez nagyon érdekes, azt én is észrevettem, hogy nem minden termék kapható minden országban a TME-nél. Viszont ami még furcsább, hogy én kb. fél éve még rendeltem onnan nagy kiszerelésű Amtech NC-559 -et. Azt viszont látom, hogy most már az sem kapható az én országomban
-
joccadoki
senior tag
-
IO.sys
őstag
válasz
Hunter2 #17661 üzenetére
Egy debian kell neked grafikus felület nélkül, meg rá egy openssh, meg egy mc, más nem nagyon. A dolog technikai részével nem is lenne gond, csak időm nekem sincs sok. Kell egy bármilyen, egyszerű gép, pendrive-ra a telepítő image és alkalom, amikor mindketten ráérünk.
-
IO.sys
őstag
válasz
Hunter2 #17611 üzenetére
Látom. A régi lcd-vel működik? Ezt is kipróbálhatnád, bár nem valószínű:
Try this: Unplug the dc adapter. Remove the laptop battery. Press and hold down the power button for at least 30 seconds. After that, put the battery back in (but leave the dc adapter unplugged from the laptop) and turn the laptop on by pressing the power button.
Amúgy nem Gábornak hívnak?
-
quailstorm
félisten
válasz
Hunter2 #17462 üzenetére
Gazdasági totálkáros az iPhone és nem gond, ha nem sikerül.
Viszont akarok venni saját forrasztóállomást, mert a Weller még apámé, 30 évvel ezelőttről, és eléggé el van használva. Konkrétan egy ATX táp kondicsere is katasztrófa vele.
Arra olyan 30k-t szánok.Úgyhogy ha van jobb ajánlott ilyen kombinált gép, akkor nyugodtan linkelj drágábbat.
Az a hőlégfúvó meg telefon kijelzők és hátlapok levételéhez lett véve, arra meg kiváló, tegnap is szét tudtam vele szedni egy Galaxy S7-et.
BGA-t azzal eredetileg nem terveztem csinálni, csak kaptam ezt a szifonos feladatot... -
törölt tag
válasz
Hunter2 #17370 üzenetére
Többször is teszteltem, biztosan jól írta rá a BIOS-t, viszont még most sem megy.
Lehetséges, hogy a KBC flash tartalma is sérült? ENE KB9012, találtam hozzá egy leírást, bekötöttem a SPI lábakat a billentyűzet csatlakozón a flashelő gépre, de nem ismeri fel. Még egy dolog, ha ez jelent valamit, a powershare porton kívül egy másik USB portban is van áram ha rádugom a töltőt, amiben normál esetben kikapcsolt gépnél nem volt.
-
törölt tag
válasz
Hunter2 #17355 üzenetére
A nagyobb, 4MB-os fájlt sikerült is flashelni hiba nélkül, de azzal még nem indul el. A 2MB-os chippel van egy olyan probléma, hogy bármit írok rá, 50%-ig oké, de 50% után végig verify error, teljesen más lesz a tartalma. A törlés működik, üres lesz a chip, de normálisan megírni nem lehet. Mi okozhatja ezt? EN25QH16 a chip típusa.
-
kriszpontaz
veterán
-
válasz
Hunter2 #17291 üzenetére
Szomorúan olvasom. Némi vigasz, hogy nem a 200 dodós H-t rendeltem...
Gondolom próbáltál keresni "helyettesítő" beállítást.
Én jártam már úgy, hogy kitúrtam a neten azt az infót, hogy egy teljesen más eprom beállításával lehetett megírni. Csak az ID check-et ki kellett kapcsolni. Megírta, igaz. hogy címzés hibát írt a végén, de működött utána a gép. -
-
-
envagyok
veterán
válasz
Hunter2 #17030 üzenetére
Lehet hülye vagyok hozzá, de szememben egy minőségi reball vetekszik a gyári minőséggel.
Ha meg pl a kezdeti gagyi ólommentes (PL nvidia 7xxx-8xxx chipek) ramaty kicserélődik minőségi golyókkal, még jobb is lehet tartósság szempontjából, mint a gyári.
A reflow, melegítés az, ami szerintem csak egy kis időt ad még a cuccnak.
De javítson ki egy szaki, ha tévedek.Más:
Egy nagyon komoly kis youtube video:
[link]Homemade reball gép kb 35k-ból.
Hasonló infrás de gyári gépet mennyiért lehet használtan beszerezni?
Nagyon gondolkodom rajta, VGA-kat gyűjtök, és soknál sajnos ritkaság ide vagy oda, nem rentábilis golyóztatni.
Elszórakoznék vele.
Honnan érdemes golyókat rendelni? Honnan lehet tudni, melyik vga-hoz mekkora golyó kell?
Golyórendezéshez stickert melyiket érdemes megvenni?
Milyen tisztító, folyató szereket érdemes venni? -
válasz
Hunter2 #17022 üzenetére
Leveszed a másik 2030-ast, rádobod a műszerre, az kiírja, hogy pl. N-csatornás FET a nyitófeszültéseget és az egyéb adatokat. Rákeresek ezekre a specifikációkra a kuglin és kiderül, hogy kismillió ugyanilyen alkatrész van totál más néven. Ennyi. Én már nagyon régőta így csinálom, pl.: kell egy N-es FET 30 ns-es 30vV10A, sz@rok én arra, hogy egy 7840-est vettem le, jó helyére a pl: 6298-as is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged