- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
válasz
Razuel #15350 üzenetére
Anti-air alatt szerintem gravity-t értett.
Ám Murder, engem kihagyhatsz a vitából, én nem vagyok senki és semmi pártján, én csak elmondtam, hogy ez nagyban függ a stilustól, nekem pl frost-al bajom nincs pvp,de a pure fire a dancerrel nekem olyan op, hogy már 3x fogok neki fire dekket csinálni.
Mondjuk én lost deckel vagyok, tehát azért frost erősségeit kihasználom.Ám az oroszlános vicc jut rólad eszembe amikor az oroszlán listát ir az erdő állatairól, mindenkit meglátogat, kioktat és aki nem hisz neki megeszi.
ui:Ez igy leirva nem olyan vicces, de ez egy vicc.
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #15316 üzenetére
Előbb írtam le
kezdem hátulról.
lehet gyengébb elemmel,tárgyal akármivel megtanuzlni az erősebbek ellen játszani midnne játékba, többek közt a profik minden játékba ettől lesznek profik, DE ez először is nem lehet ok, másodszor pedig egy rohadt nagy görbe tükör.most akkor kezdem elölről.
"Mert szerinted miben mutatkozik meg az "op" hatás"
szóval,,, mindenbe...
felsoroltam...
-mindenre van countere
-mindenne van
-legtöbb ezek közül sokkal olcsóbb megoldást nyújt mint amit kicounterelsz vele.
-magas életpontok
-olcsó egységek
-cc
-egyedüli épületvédelem
-egyedüli pajzs
-anti air(ez máshol nincs)
-legjobb egységvédelem
-etcetc...
És ezek legtöbbje minden spalshnek ott van.a szar freezel kapcslotaba meg nézz pár freemka repet.
nem az a lényeg h profi, hanem h a szar fagyasztásra hogy tud +50 meg 100%-os sebzést nyomatni.vaknak vagy elfogultnak kell lenni, hogy azt mond h de nem ez a lényeg.
mik a legerősebb szín kombók?
ahol frost van.
eggyértelmű előnye van a nature spalshekkel szembe mert a naturéba nicsn védelem, míg a frostba van cc,védelem és olcsó unitok.(azé nature mert azok a frost spalshek után a második legjobb színalapok.) -
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #15319 üzenetére
Igen, ha lehoz... Jó ellenfél esetén a legtöbbször a T1 meghatározza a játszmát. Lehet vele nyerni, de nagyon nehéz a pure shadóval. A jobb ellenfelekhez a lost sokkal kedvezőbb. Persze kivéve hozzád
ellened még kitalálok valamit. No meg a többi stonekin ellen...
eszembe is jutott... Agressor counter a nightguard, vagy beteszem moont. Még nem tom
-
alpihun
senior tag
válasz
Razuel #15316 üzenetére
Ehhez annyit szólnék hozzá, hogy szerintem minden deck overpowered ha tudjuk jól irányitani, vagy nem tudjuk counterelni.
És minden deck unpowered ha nem tudjuk kezelni, vagy az ellenség ha vele van,könnyen countereljük.
Murder: Lehet hogy a frost szerinted erősebb (szerintem egyáltalán nem), de nekem pl nem fekszik a stilus.ui: Na jó ezt az okosságot nem én találtam ki de szerintem igaz...
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #15314 üzenetére
Itt nem az a lényeg mivel van gondod.
Bárhogy nézed a frost OP.
-mindenre van countere,legtöbb sokkal hatékonyabb mint bármi másik színbe.
-olcsó erős egységek
-csak neki van nem is akármilyen épület védelem
-cc és tele shielded
-fagyasztásés ezek nagyrésze minden frost spalshbe ott van.
pure részről ne is beszéljünkmelyik másik szín tud ilyent felsorakoztatni?
max a nature de az legalább drágá.(mégha oda is jönnek ezek a ultiuamte egységek driád,treespirit félék.)
+ott még mindig nincs ennyi táp mint a frostba.ezekkel szembe a fire és shadow baromi szegényes.
jó fire a long range még midnig elég op ha olyan a map illetve jókat sebeznek és van repülő, de kb ennyi.
shadow még ennyit se mondhat el magáról -
OnSeT
őstag
válasz
Razuel #15232 üzenetére
grat az új ranghoz, jó látni hogy egyre több ph-s van a top200ban
shaman sztem maradjon deckedben, elég rendesen lehet vele szívatni a jó népet
tapasztaltam, na persze nem én, hanem engem szívattak vele ^^swift mehet tanknak középen wind hátul shaman.
ensnaring és hurricane miatt a shamanok közelébe se lehet jutni.breeding viszont repülhet, helyette ami mehet:
stone tempest (s, m knock)
lyrish ( nem knockolható)
crystal nature aff (ez akár mehet shaman helyett, ha viszonylag gyorsan mész t2re akkor jobb)
stone shards fire aff ( scythe fiends ellen kiváló)
lényegében egy 60 poweres unittal counterelsz egy 100 powerest.razorshard knockolható siege módban ?
-
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #15232 üzenetére
Gratulálok!
Most döbbentem rá, hogy te ki is vagy a játékban. A mumusom
Vertem már mindenkit, még Aaaaaabama-t is 30. asszem 1v1-ban... ...de xRyougi-t még sosem csak mikor még kezdőbb voltál. A naturos taktikádra ki kell találnom valamit T1-en.
A shaman-t ne vedd ki, mert akkor kinyírtlak
Pont azért nem tudlak az elején leölni nox-al meg robbantással, mert a shaman gyógyít. A helyedben bent hagynám. A surge-ot nem tudod olyan sűrűn használni. ...ha rám hallgatsz.
Arra gondoltam, hogy lehozok 4-5 Dreadchargert és 4-5 irányból támadok... Ezt majd kipróbálom, ha egyszer gyakorolsz velem...
Most bent van a phase, de így nincs hely a moon-nak vagy a nightguardnak DO meg Reaver ellen.
Tehát még egyszer grat!
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #14816 üzenetére
én is így gondoltam, de az a baj néha tényleg olyannyira pocsék felálásba jönnek ki.
ezt még majd el kell dönteni én személy szerint nem korlátoznám fő accra.
nem midn1 milyenek azé.
pl root azé elég kellő nat1-re nagy előny az pl.
de elhetne még több ilyen példát is mondani. -
phanzetomox
őstag
válasz
Razuel #14685 üzenetére
Szerintem azért nem lesz jobb a balance mivel sok múlik azon milyen lapokat kapsz a tome-ba. Ha mondjuk kapsz valami komolyabb lapot (pl:long range unit vagy L t2 unit) akkor az ellenfél csak akkor tudja kivédni ha van megfelelő counter lapja. Főleg hogy a 2-s charge miatt spam-olni is tudja az adott lapot. Annak meg kicsi a valószínűsége, hogy 1 tome-n belül legyen majdnem mindenre counter lap.Bár épp ez benne az izgi
csak így kicsit szerencsejáték hangulata van (főleg hogy bfp-t buksz rajta )
És szerintem jó hogy rang alapján oszt, hisz hiába van mindkét ellenélnek kezdetleges deckje, attól még ha besorolnak egy tapasztalt játékost egy full kezdő ellen akkor nincs esélye. -
Zotya21
senior tag
válasz
Razuel #14681 üzenetére
igen tudom azt beirtam de azt nemgondoltam hogy a 300 bf es is ugyanolyan szar mint az ingyenes XD
csak azé van hogy a sok hülye mint én elbassza ott a 300 bf jét és vehessen megint tőlük bf et
különben ma jól felmentek az árak azt nézem durva most el lehet adni egy csomó lapot de lehet csak egy naoig van iylen
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #14137 üzenetére
bármi meglepő az a leginkább ami ér valamit az egységek közül s egységek ellen is.
de csak ha sok van belőle, mg a képességével mikrózni de az nagyon jó mikrót igényel.Volgafan:
Igen, de hátránya óriási azzal h s egységet lő+ a ww eleve dupla sebzés.
surge meg megint ott van.
egyenlő értékűt nem lehet építeni.
és az oylan egységekről mint spearmen vagy dryád ami megitn szopatja a noxot rendesen,erre a ww-k,shamánok...
annyival jó a nox h olcsó és még midnig tudod utánpótolni.
persze kell a dred támogatás de az ugye alap ezért nem is mondtam. -
Volgafan
senior tag
válasz
Razuel #14137 üzenetére
De elfeledted,hogy kevesebb powerbe is kerül....nyílván nem csak noxot teszek le....meg ha a wellem környékét támadják,már hiába fogja meg a dreadot enssel,már robbatja is be magát,akkor teszem le,ha már van annyi power,hogy egyből tudjon robbantani....a többit már intézik a noxok...kell néha forsaken is,hogy költösn hurricane-ra.....és ismét power előny...mind1,ha jó lesz a gépem,állok a naturek elé....
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #13862 üzenetére
ott a surge az összeset nem tudta volna a stonekin képessége maitt leverni a surge meg poton 80-ért felhealeli az összeset.
ilyenkor támadod a wellt amíg tudod feltartod h ne érjenek oda a lyrisek..
aztán visszavonulsz heal és ezt foyltatod.
a te előnyöd a long range volt amit nem használtál ki.ha nem wellt hozol hanem vmi egységet és arra konxentrálsz h lenyomd a welljét töbet értél volna így a nagy háztányhoz -100 power.
mivel már nagy hátárnyba voltl ott már nem osztott nem szorzott már all-in-en voltál és be kellett volna vállani, ilyenkor már nincs értelme.aggressor hidd el jó l counter az
máris nem probléma egy l egység se... -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #13855 üzenetére
kezdésnek elég szembetűnő mikor a 3 razorod lent van 2 kis élettel.
te elkezded a cc-zett lyrisht támadni a wellje helyett.
gyakorlatilag elpazaroltál vele rengeteg időt, utánna meg h oda dazedolsz a wellje mellé szintén elég nagy hiba látván h lyriseket hoz le.
léynegébe 3X80 powert elpazaroltál
+ ő sereg előnybe támadot be és e-közbe wellelőnybe került...innen dőlt el.(de pl az elején azé volt egy totál fail nastyje is)
ennek tetejébe te még a arcába húzol egy wellt így elég eggyértelmű lehetne h azt úgyse tudod megvédeni...eleve power hátrány+erősebb dps van ot mint nálad.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Razuel #13831 üzenetére
Ja.. de az a legnépszerűbb, és talán a legjobb(?) pvpre, pure nature,twilight,bandit pedig alig akad, szentem ezeket a lapokat kéne picit erősíteni, és hátha több lenne ezekből is.. nemcsak shadow,frost,lost(a pure fire is ott van még, de az valamivel több játéktudást igényel (jó ott is ott a dancer ami egyes mapokon instant win)naturenak meg ott a deepone de a nightguard eltudja foglalni és szinte mindenki shadowal kezd, szal...) szarság menne mindig
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #13803 üzenetére
elsőre, nem éppen a trepmle knock back nem hiába nem ua mint egy rnage egységé.
mivel nem knockolja az összeset így elég szépen kapják a dmg-t.
míg egy range egység teljesen más mert azt el se érik.amit mutattam ott enm is az a léyneg, de ha jobban egmnézed 2 aggressor van ami knockol 2 skeli egységet+m egységeket is.
És elég szépen szétknockolta.
bár a másik h ott eleve 2 ua sereg van aktiválva szal ne abból induljunk ki h ott mi votl csak arra akartam rávilágítani h igenis szét tudják őket knockolni és mivel magas a hp-je így ha be is akp sebzést emr t be kap, de nem eleget ahhoz h az ua lecsapja és lassításnak emg tökéletes ua ellen egyszóval vissza lehet vele verni. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Razuel #13666 üzenetére
"MA-ra jön a hurricane és mivel elég jó a cd-je permknockolni lehet az archert így nem ér vele semmit. Ha megpróbál Frost Mage-el leverni. Swiftclawom 3-4 ütésből eszi a mage-eket + ha dazzedeket hív le akkor végképp nincs semmi esélye. Ice Guardiannal meg akármit csinál rootal szétválasztom őket és a swiftclaw szintén egész jó étvággyal falja be. Közbe a dryad aurája + sleepje felb*ssza az ellen agyát és voilá kész a ragequit."
Ez körülbelül az első 10 szinten ha működik. Ne hidd, hogy az MA spamet egy szép sorba hívja majd, hogy te nyugodtan knockolhasd. Ugyanígy, a swifted lesz az első amit tauntol.
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #13666 üzenetére
lehet keresni pl elvileg a nox spam jobb mint a frost mage mégis a frost magek simán megeszik a noxokat, vagy a ma-ra mért a nox a leghatásosabb fegyver?
spamelhető erős egységek,a legerősebb t1 a játékba.
surgenél meg nem a heal mennyisége a baj,épp ezért lenne jó az én változtatásom.
church így lenne a elgjobb mert tudné kéne használni.
míg az aoc-t a shadwo nature miatt muszáj sztem levinni.
Meg eleve is. -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #13658 üzenetére
"oink hatása tart"mennyivel is olcsóbb az oink?
ua skeleton armyt használ, de én az ua-s skeletonokra nem írtam semmit, mivel lapokra szedtem szét így érthető magától h mire hat és mire nem, meg ott van h 3 ütés után megszűnik,ergó hurrican 3 hullám után knockolja mint midnen más ami tudja....
2 s orbos ashbone egyrészről megodlaná a játék talán legimbább kombóját amikor tri colorba és agyonbuffba jön az ashbone ami megölhetetlen és ott van h egyszerre csak 2 pozitív effekt lehet rajta tehát nem lehet agyonbuffolni....
(nem értem miért pure szempontjából nézed mikor semmi köze hozzá)
(másik a soulshatter a játéksok nagyszázaléka emiatt hoz shadoworbot t3-ra ha pure lenne akkor megint megkönynítené sokunknak a dolgot, hsi nincs mellé imba frost bp-kel teli lost soul deck vagy nature grigori heal bp,soul, kb kivédhetetlen)pure shadwonak meg nem midnegy hisz nem anygon van miért 3 shadow orbot hozni mivel a legkeméynebb egységek lsád ashbone-hoz egy is elég és még szarrá is lehet buffolni...
deep oen egy üsd vágk unit enm feltételn az a baj denem soakt változtatna ez rajta és van másik l ocunter a naturéba a do elég arra h bonts az ellent nem kell arra építeni midnent.
vilel se olyan jó mert sokkal könynbb counterelni mint a do-t pedig ott vna a fire is mellette.
tehát ettől még simán counterelnéd a villét.
meg harvit is."Hidd el nem keveset pvp-zek. A frost t1et a legkonyebb lerusholni. De ha te tudsz valami titkos imba lapot megoszthatod velünk. "
Ma spam midnnre jó,Frost mage spam is simán győz m egységek felett,passzívn s counter,lighblade még midnen xl egységet vagy sima egységet szarrá szivat,home soil megint baromi nagy előny,wintertideről ne is beszéljünk,glacier ami midnent kivéd,sorcerer megint nagyon erős,cc,imperial,guardian.....most komolyan soroljam fel az összes t1-et? -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #13655 üzenetére
ua-ra nem hatna mint írtam skeleton warrior nem említettem az ua-t. am 3 hit után megszűnik, ez csak azért van h ne lehessen könynne counterelni knockla t1-en.
(pont a nature ellen?..neki van a legjobb és legpowereffektívebb countere rá lol)
hoem soil egm nagy előny és nem túl nagy a "nerf" eleve a frsot egy védeekző akkor a wintertide jobb ha kicseréli a home soilt, mint láthatod ott levittem 40 pwoerre.
wintertide meg sztem sokkal inkább mikrós és értelmesebb lap mint a home soil.frsotank meg h nincs t1-re erős egysége?
csak az van, nem tudom te mivel játszol?különben a mint láthatod sok shadow lap kap ám nerfet elég komolyakat.
+ twilight lapok és a ray is kap ám nagy buffot."Tipikus, az összes shadow card buffot kapjon, minden más meg nerfet.."
mi az a minden más?(sok shadowot írtam mert én azokkal játszom, de legtöbb eleve alig használt lap és ezért kap buffot,+nerfet csak a op,túl erős lapok kapnak+így lehet utat csinálni a kobold laboratory előtt) -
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #13617 üzenetére
Gratulálok! Egyszer nekem is megvolt, de 200 fölött maradt a helyezésem picivel
Mostanság meg keveset játszok 1v1-be. Legtöbbször Robo-val megyek 2v2-t. Most 130-ak vagyunk
Popiika:
Nem volna kedved 1v1-be gyakorolni velem, ha ráérsz? Azért kérdem, mert sadó ellenfelet ritkán sorsol nekem Murdeer-rel meg keveset találkozom. -
OnSeT
őstag
válasz
Razuel #13342 üzenetére
Pedig ajánlott megtenni.
Mindenesetre a leírtak alapján sztem egy desync wariorba futottál.
Ilyenkor az a teendő hogy nyomsz egy Print Screeent mikor együtt látszik a desync ablak és az ellenfeled neve a képernyőn. ( xy left the game)Kép ment, majd mehet a levél a supportnak hogy nézzenek utána az esetnek.
Amit még meg kell adni hogy melyik szerón és mikor volt a meccs.Ezután 24órán belül kapsz egy válasz üzenetet amiben leírják hogy utánanéznek a dolognak majd egy hét múlva a tényleges választ a vizsgálat eredményéről.
(megnézik a kérdéses meccs adatait és egy hétig figyelik a játékos tevékenységét.)s ha valóban nem megengedett eszközöket használt akkor megkapja a megérdemelt "jutalmát"
-
kovsol
titán
válasz
Razuel #13039 üzenetére
Nálunk is (Pécsen tanultam én) első félévben a c++ ZH-kat lapon írtuk és nem gépen, na akkor rögzült rendesen a dolog a fejemben, mert ugyan úgy levont minden egyes szintaktikai hibáért is a tanár. Persze később már ZH is gépen ment. Azóta már megvan a diplomám. Lehet úgy gondolod nem ér sokat, de azért később még jól jöhet, hogy van valami papír is a kezedben, bár a legtöbb helyen már úgyis a tudás számít, pl nyelveknél is, nem nyelvvizsgát kérnek, hanem elbeszélgetnek veled idegen nyelve, de még sokat segíthet az a diploma rajtad a későbbiekben.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Razuel #13039 üzenetére
a netán egyetem megvan, eddig két évet végeztem, most fogom fejezni a harmadikat itt kint. a csak szívatás és lehúzás mindenhol, erős túlzás.
az úgymond nagy és kommersz egyetemeken/szakokon lehetséges, ahol én vagyok ott nem ez a jellemző.
tárgyakat illetően, kb. a művtöri az egyetlen amit én fölöslegesnek érzek, mert az összes többi (országismeret/társtöri/töri/nyelv/stb.) mind szélesítették az ismeretkörömet, és itt kint hasznukat veszem. választható/kötelezően választhatóból meg olyat veszek fel, ami érdekel.szóval szerintem ez hozzáállás kérdése. ha meg úgy gondolod, hogy olyat tanulsz aminek nem fogod hasznát venni, akkor miért nem mész másik szakra? vagy ha ezt a szakot akarod végezni, akkor meg másik egyetemre, ha ott ilyen a helyzet?
-
kovsol
titán
-
-
Zotya21
senior tag
válasz
Razuel #12956 üzenetére
hát igen ezért szoktam én soulhunterrel menni csak ugye wheel miatt muszályvolt eladni
úgy hogy egy darabig mo lessz mer az eddig is megvolt igaz ritkán fogom lehozni mer 350 de shatanel meg nemtecikstone warriort meg általába ha sikerül amikor épp bökne odébbteleportálom
-
Murder3
addikt
válasz
Razuel #12958 üzenetére
össze vissza kevered amit mondok.
tisztázzuk amit a pure unfair dolgo miatt írok.
nézzük meg a lsot és pure shadwo hasonlatot.
puréba igazából kellenek a crawler,darkelf,aoc...lapok darkelf és crawler nélkül abszolút halott.
no de egy lsot deckebe ezek ugyan úgy ott vannak olcsó,spammelhető,erős+olcsó building protect,lsot lapok,egyéb frost splash...
és még akár a grigorit is hozhatja még egy nature orb mellet mai megint ad egy csomó előnyt.
nem lenne baj ah a pure deckek ezek helyett a spalsh lapok helyett kapnának egy ugyan olyan célra illetve képességbe árba és helyettesítő lapot.
mert őszintén az már milyen h minden shadow splases ezekkel rohangál de neked is azokkal kell mert nicsn más.
jó erősek de a splash deckek ezek nélkül is tudnának piszok erősek lenni, míg egy pure deckbe meg jóformán nincs lap amit ezek helyett be lehetne rakni.épp ezért írom h a surge a baj mert az az ami túl erős.
és ott van minden splashbe mert t1-es...másik pont a nature tudja a legjobban az ilyen bombákat megfogni a roots miatt,driád és surge.
Energy Parasite
ui:
ilyen alapon hogy van az h a spikeroot átlő a high groundon,amazon meg gyorsabb mint pl a dred.Lehet ilyet mondani százat.
ha elindul a támadóanimáció akkor az már mindenképp betalál legyne közbe 40 méterre is a célpont... -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #12956 üzenetére
de te beszélsz arról én a shadwot eredetileg csak példába említettem mert azzal van a do ellen tapasztaaltom.do+surgról beszltem
nem tudok fire,frost példát mondani mivel még nem is mentem más színnel pvp-t(lapok hiányába) de írták h azokkal is ez a helyzet."Ez teszi színesebbé a játékot.
Egyébként próbáld meg naturel megállítani a harvit. Általában hunters az alap (70power) + roots is szokott jönni (45power) meg legyen akkor egy DO (120power) + egy heal (80power). Ez már több mint 300, de a harvi még mindig erösebb ezeknél. A buffokról meg nem is beszéltünk még."első pont nem.
köszönhető a splahs lapoknak a pure vs splash és dual kombó nagyon unbalanced és főképp UNFAIR dolog.
a többség úgyis azzal megy amivel könnyebb.
purék lap hátrányba illetve h függnek azoktól a lapoktól amik a splash deckekbe is bemennek.másik simán fogják úgy a buffolt harviakt h se well nem esik de még a meccset is megnyerik egymás után több harvit is legyőztek.
láttam már nem egy ilyen repet.
emg som+ep mellet azé nem olyan vészes -
Murder3
addikt
válasz
Razuel #12953 üzenetére
pont azokat a lapoakt amik igazából splahs deckbe frost mellé ütősek főleg.
persze frost/shadow kombó ahol a végtelenségik védekezik a grigoriig addig meg meg darkelfekkel,crawlerrel véd amit tud.
proteckekkel is megsegítve.ashbone se a pure verzióba a god lap,
de grigori és társai naturés supportal jah mert lehet 3 szinű felálás mellé biztos jó így de a soulhunter is ilyen.
nature cc,hela support se egy gyenge dolog hiába álítjátok annak.érdekes mageket h lehet megfogni cc-kel
10 burroert 1 bázisra minek?
4-et kettőre már ha jól kimikrózod bukta egy wellt.stonekin meg megeszi a kocot reggelire de fura.
az is érdekes h sok helyzetbe csak frost splashenk van esélye wellt menteni....
de már ott is van területre s,m knockoló lap ami még long range is szal nem tudom.
maulerrel szopatható komplett t3.
embalmer+furnance bárkinek rendelkezésére áll powerezni.harvit meg könnyebben counterelnek mint hinnéd
churchot meg nem lehet power hatékony módon counterelni főleg nem frost support mellett.
és ezeket nem a levegőbe mondom nem egy reppen láttam. -
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #12670 üzenetére
Igen pont az a baj, hogy lépés előnyben van, T1-.en meg nem tudom mgegfogni a sok spell miatt. T2-n meg jonnek a bogarak... ...de ezzel együtt, ha lehoz sok unitot ő nem tud felmenni T2-re rögtön. Ezzel nyerhetek időt magamnak, hogy wellben behozzam.
A másik megoldás a phase tower, bár azt már próbáltam... de remélem találkozok vele még és ha megint kinyír megbeszélek vele egy kis gyakorlást... kitanulnám natur T1 ellen mi a jó taktika, ha rushra jön.
Egyébként kevés ember jön naturral, mert nehéz vele, de ha valaki tud vele bánni nagyon erős.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
Razuel #12642 üzenetére
Gratulálok, elég korrekt eredmény. (Meg kellett néznem a táblázatot, mert ez így nekem nem mondott sokat, és le a kalappal).
Más: Nem kellene frissíteni az 1. hsz-t? Ha jól látom elég sok új arc van, és a régiekből elkopott jópár. Így az aktív/inaktív tagok már nem fedik a valóságot.
-
OnSeT
őstag
válasz
Razuel #12555 üzenetére
amii monun pontosítanék, 150 felépítés + u3-on 140 az orb választás (alatta 150), és a választás költsége visszamegy voidba, tehát csak 150 ezzel a t4re jutás.
ha normál módon lépsz t4re akkor az a 300 power végleg le lesz kötve
2v2ben sztem könnyen kivitelezhető a t4re jutás amii monuval főleg ha van som vagy sog támogatás a társ részéről.
enli drágább, de annak meg az az előnye hogy nem vagy kötve a szín követelménykehez.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel #12555 üzenetére
Oh
ezt nem tudtam. Még sosem használtam, köszi a kiigazítást. Akkor azt nem értem miért használják pvp-be, hiszen nem éri meg. Az már 450, abból lehozok 2 mindentverő T3-as lapot és még marad is. És akkor még T4-es egységet le sem hozott... Jobban megéri felépíteni simán a T4-et... Hogy volt erre powere Linekillernek abban a replayben?
...persze sok mindent nem tudok amit ő igen
Azért Enlivel kötekednék, hogy nem éri meg
2v2-ban van Shrine of Greedem azzal Harvit simán lehozok ami 300 és még csak T2, naturos társsal ő pedig kijátszhatja az Enlight-et + Bloodhorn
-
linekiller
tag
válasz
Razuel #11638 üzenetére
A harvester nem hogy túl erős de még csak túl jó lapnak se számít egy átlag lap. Költséghatékonyan beütni nem egy nagy szám, ha van rajta buff ha nincs.
A furnace of flesh+ embalmer shrine= harvester spam na ez már más kérdés ez az amit költséghatékonyan nem lehet beütni ( de ez egy 3+ lapos kombó).Ezzel nem állok ki senki mellet vagy ellen ez egy tény ha egyet értetek ezzel ha nem.
-
phanzetomox
őstag
válasz
Razuel #11451 üzenetére
Amúgy egy batariel még nem tuti win sőt. 500 powerből már t2-n is leszedem a batarielt, másrészt ha pl: látom hogy jó ideje nem csinálsz semmit, akkor tudom csak gyűjtögetsz valamire nyilván meg próbálom akadályozni... Arról nem is beszélve ha t3-on vagyok nem várok semmire hivom a unitokat és küldök minden campedhez, tehát nem lesz időd semmire, ha csak ashbone van t3-n akkor hamar kifogysz chargeből (hiába buffolod )
Ha meg az ellenfél nem csinál semmit, és van időd gyűjteni akkor vagy nagyon béna játékost kaptál, vagy ő is vár valamire -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Razuel #11451 üzenetére
t3-on vagy megállítod/támadsz, és akkor nem lesz power batarielre, max akkor amikor már nyertél (erre fölösleges 2 slotot pazarolni)
vagy vársz 500+ powerre és megnézed ahogy elhullik a bázisodlegalábbis rank 18 fölött már mindenképp így megy, csak úgy szabadon 500+ powert nem tudsz összegyűjteni
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Razuel #11446 üzenetére
tegyük fel hogy ugyanannyi powerrel vagytok t2 végén és az income is nagyjából megegyezik;
ha te mész előbb t3-ra (250 power) le kell raknod az enlit (mennyi most, 235?) ez már majdnem 500 power, amivel t2-n szétszedi a bázisod. Ugyan 300 további powerért még egy ideig le tudod hívni a batarielt, de amíg nem hívod le, nem hívhatsz mást, vagyis még egy ideig szabadon írthat amit lát
ha ő megy előbb t3-ra és követed (még ha egyből mész utána akkor is könnyen szed 5-10 mp előnyt) az enli árából simán hoz 2-3 tremort, ami 2 bázisnál már majdnem ott van mire lehozod az enlit és várod a powert batarielre. Mivel 2 bázisnál van még a cc költség is elég power ahhoz, hogy ne legyen meg az enli/batariel. Amikor kijön cc-ből ellő egy képességet és volt nincs bázis. Giant slayerrel kb. ugyanez, csak ott még van disenchant is, esetleg jugger, ami kijön az enli árából. Pure fire esetében általában amikor felér a harmadik orb, akkor már idézi is a bázisod mellett a juggert bannerrel.
szóval a lényeg, hogy mivel vannak olcsóba imba base nukerek t3-on, a nagy és drága xl-ek, főleg ha enlivel hozod le, nem érnek túl sokat
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Razuel #11442 üzenetére
Hát szerintem akkor nézd meg, hogy az mennyi power. És ha az megvan, akkor számold ki, hogy abból hány tremor/giant slayer/hasonló olcsó t3 gyilkos fogja bántalmazni az orbjaidat.
Egyébként meg breedinget én sem szoktam javasolni pvp-re, mert hosszútávon felborítja a power-rendszeredet.
-
OnSeT
őstag
válasz
Razuel #11409 üzenetére
Az amii edition hivatalos megjelenéséig még sok minden változhat.
A kártyák gyakoriságát is átállíthatják, mint anno a renegade esetében.erről van fent youtube-on elég sok videó (renegade betaból), pl itt van ez: [link]
a 2 booster bontásban pl. 2 nether warp ( akkor még c lap volt most meg UR) + egy bloodhorn esik.viszont akár minden lap a jelenlegi állapotában is maradhat, a lost souls kiadásnál a Deep One esetében vártuk hogy UC-ről minimum R-re állítsák, mivel elég drága volt, de aztán nem lett belőle semmi.
A két esetben az a különbség hogy a renegade esetében beta szerón lehetett kipróbálni a lapokat, a lost-nál meg sneak-peack deckben, (utóbbinál is volt egy rövid beta, de DO a bemutató deckekben is bent volt)
Mindenesetre sztem jó lenne ha nem kéne 1000 bfp-ket leszurkolni majd az amii megjelenés után egy soulhunterért, lost dragonert vagy horrorert.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Razuel #11310 üzenetére
Igen tudom, csak elméleti síkon említettem meg ^^
Egyébként meg még augusztusban volt egy kísérlet, hogy néhány sorbakötött videókártya kapacitását kihasználva 2 órán belül fel lehet törni a 8 karakteres jelszavakat. Szóval ha valaki elég kitartóan próbálkozik így is célt érhet, és még csak atomerőmű se kell hozzá ^^
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Társasjáték topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest