Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
Felesleges. Az a pakli úgy jó ahogy van. Ha mást stílust szeretsz esetleg egy home soil + ice barriert betehetsz a frost bite és a motivate helyére, bár akkor ragaszkodó stílust érdemes játszani , ami talán nehezebb is. (ha ügyes vagy a phase miatt még barrier-re sincs szükséged , bár így kicsit egyoldalú a támadás mert hozzászoksz és csak a phase teleport-unit+home soil +build protect-et fogod használni amire ha rájön az ellen jól beszopathat.)
-
dokar
addikt
enc with twilight
deck 1 pure fire
deck 2 stoneskinmásodszorra a fire deckkel már jobban ment. lehívtam 12 stalkert, aztán váltogattam a módokat: távolról megsoroztam az ellent, 3 sec késés van a robbanásban, mód vissza, odarohan, megcsépel, robban, visszafut, módváltás megint... stb.
-
OnSeT
őstag
-
Murder3
addikt
jó kis lap?
totális op mint sok lost soulso kártya, nem tudom mért jó az ilyen, wheel,enli copy easy szarok a játékba, nem elég h totál unalmassá teszik a játékot mert elképesztően lebutítják a játék kihívását.az amiból emg az ami monu,lost horror....abomiantion szintúgy.
-
OnSeT
őstag
az 5let jó, de miért pont shadow?
ill. sztem a de-buff immunitás nem hátrány
de ott valszeg buffot akartál írni, nem?jövő héten sztem lesz egy patch, ugyanis le kéne tiltani a mikulás bácsi képességeit.
de hogy a watchlist változások is aktiválásra kerülnek e, háát, ált. hónapokig szokták húzni a dolgot, de esély az van rá mert decemberben 2 hét alatt aktiválták az akkor kiirt lapok módosításait.
-
Razuel
aktív tag
-
Razuel
aktív tag
Úgy jött ki neki a 70bfp, hogy csinál 10 accot. Bemegy 15percre BG-re afk-zni az egyikkel, ezt megcsinálja mind a 10 accal az összesen 2 óra 30 perc és már van 10bfp-je. Egy hét 7 napból áll szóval ezt minden nap megcsinálva 70bfp je lesz.
BladeHero: Bár én még sose vettem ilyet, de szerintem úgy kell használni, hogy forgeba legfelül a kis földgömb mellett rákattintasz a könyvre. Ott a könyv jobb oldalán lévő füleknél kiválasztod az Elements fület és aktiválod amit vettél.
-
phanzetomox
őstag
leginkább azokkal amiket gyakran veszik/adják és ingadozó az áruk. A legjobb ha kinézel magadnak egy lapot és megfigyeled hogy milyen átlag ára szokott lenni, és ha az alatt látsz akkor megveszed.Ensnaring rootsal most jól el lehet szórakozni meg shamannal is. ( két-3 naponta felteszek 30 ensnaringot, akkor felmegy 100 körülire az ára máskor meg 60-80-ért is lehet venni , shamannal meg mindig valaki manipulálja, abból olyan 40-50 bfp között kell venni)
-
Sousuke90
aktív tag
Először is welcome!
A pure fire pvp deck nagyvonalakban így néz ki (OnSet majd úgy is kijavít, ha hülyeséget mondanék):
Mivel ez több mint 20 lap, zárójelbe tettem azokat, amiket kevesebben használnak, illetve opcionálisak.T1:
Scavenger
Sunstriders
Wrecker
Firesworn
Eruption
(Scorched Earth)
(Thugs)
(Sunderer)
(Mine)
((Makeshift Tower))T2:
Rallying Banner
Ravage
Firedancer
Enforcer
Scythe Fiends
Gladiatrix
Skyfire Drake
Lava Field
Disenchant
Wildfire
(Rageclaws)T3:
Juggernaut
Giant Slayer
(Sun Reaver)
(Virtuoso)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest