- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #15423 üzenetére
pedig tölük is van elég
párnapja olvastam, dekka le mortar lamerezte Obesityt azé elég lol főleg a mortar ezen stádiumába,(+eleve csak védekezés miatt hozta le) no meg Obesity egyik legjobb t1 ha nem a legjobb ha valakire hát ő azé nem egy skillelen valaki aki a lámulása miatt van ott ahol.
meg ugye dekka is do,ep..szal nem értem mire fel van ki...Amúgy nagyon eltért a beszélgetés attól amire én utalni akartam, pont ezért is nem nagyon szólok bele mert nincs kedvem belekeveredni jobban a flame-be.
-
OnSeT
őstag
válasz
linekiller #12756 üzenetére
freemka jelenleg 4 accal is bent van a top20 ban.
és mind a 4 esetében ugyanazt a pure frost decket használva ^^
de ez miért jó neki?Shadow/frost előtt milyen színnel toltad?
vileblood is csak azután lett népszerű s így OP miután Deep One pure lap lett.
a lost souls erősen OP volt a nerfek előtt. t4en még most is.
elég csak a spirit shipet említeni. univerzális win gomb pve-ben és rpveben.
tudom, mert én is azzal szoktam lámulni.és rpvere részben ezért is untam rá mert mindenki azzal tolja.
-
fantom922
aktív tag
válasz
linekiller #12756 üzenetére
Asszem a hozzászólásainkat egyszerre írtuk, különben nem írom
mert igazad van.
A célom nem is a lapokkal való vita volt, hanem amit te is írtál. Ne fogja a lapokra senki, ha kikap ennyi. Azt nem szeretem...
Mondja, hogy szép volt, én ezt szoktam.Egyébként Gyuri próbáld ki a lost pvp decket (amiből 3 lost lap van és a church nem az
) A church elég régi lap, mindig volt. De nem biztos, hogy fekszik neked. Nekem pl. a fire nagyon nem fekszik, pedig a legtöbben azzal nyomják.
-
fantom922
aktív tag
válasz
linekiller #12693 üzenetére
Először is köszi a segítséget, nem csak tőled Gyuritól, Murdertől, Sousuke-tól és OnSeT-től is. Igen én is meglepődtem mit lehet csinálni naturral T1-en
mert nature ellen sima volt eddig. Valószínű mert kevéssel találkoztam.
Robbantani sajnos csak akkor tudok ha 2 tankom van, mert mikor próbáltam mindig roots-olta. Akkor a phase kötelező... merthogy próbáltam már csak unitokkal is. Úgy esélytelen. Viszont én mindig előre lehoztam az egységeket. Ezután taktikusabb leszek és bevárom tornyokkal. Dread úgyis gyors ha taktikát váltana és welleket kezdene építeni.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #12455 üzenetére
na jó de te eleve t3-ra játszol nálam cél h t2-n beüssem mert nincs t3-am.
ha elégszer bebukok a glip,koboldos védekezésbe onnan vége mert egy idő után neki is nagy void lesz t3 és onnan meg van kb 10% esélyem. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #12453 üzenetére
nem azért de húz mondjuk egy wellt vagy kettőt, mondjuk t2-n vagyunk és betáamdom képtelenség leszedni 200 poweren belül, mert egyiket glacel ha váltok azt is tudja még koboldozni.
mellsege t2-n már a pure frost az erős 2 orbon.
könynne visszaver általába crawlerrel szoktam ha azt weavelem akkor +75 így még megoldható a 2 helyen támadás, de jártam már úgy hogy rányomtam azt bevédte amit táamdtam a műsik helyre meg elkezd spamelni azzal meg ha átlendül támadásba onann végem
Na de egy profi hogy támad mondjuk pure shadowwal pure frost ellen?
mostanában a koc-ba látok fantáziát mert azzal a legtöbb aktivizilációs képesség blockolható és buff meleltt még képes is jókat ütni, de hosszútávon az eaglék ellen nem jó. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #12310 üzenetére
wrattblades sztem abból jobb a dreadnél h több charge van rajta nem fogy ki olyan hamar.
némely esetbe a dmg szétosztódás miatt jobb mint a dread.viszont régen láttam mass noxokat a MA ellen dread volt tanknak elől.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #12308 üzenetére
szóval phase nélkül csak az első a leginkább kivitelezhető?
de ott elég rizikó ha nem húz 2 wellt csak eggyet és spammel, de a mass nox a leginkább alkalmas a mass MA ellen.
ma-k ellen a witchclow kellene, de az meg akkor csak a wrathblades helyére mehetne az meg az eggyik legjobb male s counter.
a witch az meg drága a 65 powerével.jöhetne már t2-re valami jó attacker unit, a koc az jó lenne ha kicsit gyorsabb lenne, de nem mindig jó pont a lassúsága miatt.
nighcrawler már unalams és igazából jöhetne valami ami kiválthatná a pure pakliba ne spalsh lapok legyenek a base lapok benne.. -
fantom922
aktív tag
válasz
linekiller #12266 üzenetére
Jaja ők nagyon jók voltak! Én is emlékszem Ninjaflut használta előszeretettel a bandit hajót mikor bejött
ledobta a katonákat és kő kövön nem maradt. Egyszer mentem ellene!!! és kikaptam, de megizzasztottam church-el. Viszont profibb ő annál, hogy csak ezt a hajós taktikát tudja. Váltott és lesöpört
Egyébként én azok kevesek közé tartozok, aki sosem adja fel
Végigjátszom a meccseket tök mindegy ki az ellenfél. Ami pedig még fontosabb, múltkor mentem Jade Warlorddal és kikaptunk, miattam (persze vérprofiktól). Először is végig maradtam, és a végén elismertem, hogy én szúrtam el és megkértem mondja mit kellett volna tennem
Aminek a felét nem értettem, mert angolul volt
de a mentalitásra akartam rámutatni.
Ha ti is ilyenek vagytok skacok, akkor vegyetek már fel havernak és menjünk párat
...még mindig OvobacsiAzt én is rühellem mikor léphetek ki windowsba mert a beszari leavelt töltés elött. Valahogy programmal meg kéne fogni a dolgot, ha lehet. Beadhatná például a játékot ellenfél nélkül is és akkor rögtön nyerne aki marad. Sokkal igazságosabb lenne.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller #12256 üzenetére
Hát szerintem az EA üzletpolitikája is ludas a dologban.
Mert ahogy hallottam az SC2 nem lett olyan acélos mint amit vártak tőle, de azért BF-nél még mindig jobb.A top 20-as magyarra van egy tippem, megy egy PÜ, hogy tényleg ő az-e?
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller #12254 üzenetére
Azért azt be kell látni, hogy a "csak" egy legend az azt jelenti, hogy az egyik legjobb magyar játékos vagy, ha nem a legjobb ^^
-
OnSeT
őstag
válasz
linekiller #12235 üzenetére
a well húzogatásra tényleg rá kéne állnom, ez az egyik gyengém, hogy nem állok le, s addig támadok míg van power.
a második sundis kísérlet t2nél öngyilkosság volt az ellenfeled részéről, scorthed-el még összejöhetett volna, de frost orb ellen, ahol van 2 building protect lap esélytelen beütni a wellt ebben a helyzetben.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #11852 üzenetére
viszont sajnos a deep one ellen life weavig nélkül még midnig eséyltelen a többi l ellen jó, kivéve ami knockolja az m egységet.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #11810 üzenetére
kb 3-4 egységne van feltüntetve amúgy nem releváns.
nyugodtan letesztelehted, a modellektől függően(tehát nem csak az egység modellre értem)
nem egyforma a sebzés sebessége,egység mozgási sebessége...Gyuri:nem a summon animációrólvan szó, az is ide tartozik, de azt nem kell jelezni, viszont a sebesség és a sebzés osztódás már annál inkább, mert nem mind 1 egy egység minden hit után egynelő sebességgel és sebzéssel rendelkezik vagy eltérő ami hátrány.
és ezek sehol nincsenek leírva, pedig ez relevánsabb a tiszta stattoknál.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #11802 üzenetére
Ez akkor igaz ha nincs cc.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #11783 üzenetére
Én fogok mert jött béta kucls
-
OnSeT
őstag
válasz
linekiller #11518 üzenetére
sajna annyira nem hogy nekem is adjanak hozzáférést, de ismerek pár embert akinek van
-
dokar
addikt
válasz
linekiller #11373 üzenetére
mi az a nerf?
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #11373 üzenetére
dehogynincs, szegény s egységek fire meg shadow ellen nem bukdácsollnak csak....
másrészről nicns passzív knockback és nincs a dreaden kívül egy hasznos s counter, wrattblades jó lenne de s miatt midnig knockolják szerencsétleneket, a witchcaws meg inkább dread helyett van értelme berakni,
vagyis nem mert elég jó s count, mivel nem knockolják elgalább de hely az nincs már neki.
képessége meg számomra használhatatlan és felesleges. -
válasz
linekiller #9701 üzenetére
Kicsit faraghatnál a stílusodon!
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #9713 üzenetére
Ebből ban lesz előbb utóbb fater
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #9708 üzenetére
Itt nem arrol van szó, hogy ki van benne lostal a top 200-ba. Hanem arrol, hogy mit engedsz meg magadnak. Mivel jó fej vagyok és nem értetted az előbb. Elmondom megint. Velem szemben te ezt a hangnemet nem engedheted meg. Remélem így ez már világos?
Tényleg annyira magaddal vagy elfoglalva, hogy nem látod a fátol az erdőt. De a commandos beütését kipróbálhatod te is naturéval. Majd aztán gyere és mond el mitörtént.
Windhunter azt hiszem elég komoly lap. Ravegével szintén büntet.
Ott a stalker mint do count. A sorci se sikerült gyengére. Használhat darkelfet, nightcrawlert, soushattert, fire stalkert mint long range, discenhantot stb-stb. Ezek valóban gyenge lapok.
A soulhunter nerf: ne vigyorogtass. -
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller #9710 üzenetére
azt nevezik passzív játéknak
az oké de ,Hol a logika ebben a játékban ?
a deffensív ha csak arra vársz hogy az ellenfél támadjon, egyébként csak gyűjtöd a powert.
Addig a passzívnál támadsz csak éppen nem költöd bele az összes powert.
De ezen ne vesszünk össze, majd megnézzük az idegen szavak kéziszótárában mint ír bf passzív, offensiv és defensiv játékra
9708 : akkor kénytelen leszek 1v1-zni ahhoz hogy elismerést szerezzek ?xD
Én 6-ot tudok aki most bent van a top200-ban.... + én és Onset de mi bónusz játékosok vagyunk -
phanzetomox
őstag
válasz
Vannak itt vicces dolgok, ilyenkor nem kell írni semmit maguk közt meg dumálják és ennyi. De azért a sok röhögés közben te is írsz érdekes dolgokat, mert nem a pure shadow deck a defensiv hanem a játékosok használják úgy. Offensiv well húzás majd mage spam, vagy akár a 2 camphez küldött nighclawrer mindegyik az olcsó időhúzásos támadásról szól, hogy közben jöjjön a power, sztem te összekeverted a passzív játékot a defensiv-el.
-
Gyuri27
félisten
válasz
"ez a létező legnagyobb baromság" kicsit vegyünk vissza az arcból. Mert véleményed ugyan lehet, de az ne menjen túl a jó izlés határán. Egyrészt mert én sem beszélek így. Másrészt sokáig ezt nem tolerálom.
"A fire shadow semmilyen mértékben nem tud büntetni az a leggyengébb deck ami van a BF-ben." Annyira geyenge, hogy egy ravegelt, leállitot commandost alig lehet beütni.
A soulhunter is gyenge ez nyilvánvaló. Meg úgy általában a fire-shadownak nem áll rendelkezésére majdnem az összes dd és egyébb támadó spell és buff. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #9705 üzenetére
és miért tartókodjon 1-1 egységem a falaknál állandóan?
amúgy elég kicsi a felhúzó távolsága nem egyszer voltam közel a falhoz az egységemmel mégis fel tudta húzni.
ellenkező esetbe meg már nem engedte pedig ugyan olyan távolságra volt a faltól mint én.
jó itt a kapcsolat is közre játszhatott, de akkor is.úgy lenne a jó ha eleve fenn lennének a falak és mindig aki tartózkodik rajta azé lenne.
meg nem lenne annyi mert az elég unalmas h minden úton van egy fal.jobb lenne ha tisztább lenne a sok dimbes-dombos dombságtól a pálya így nem lehetne tisztességtelen előnyhöz jutni néhány lap által ami átvisz a hegyeken dombokon.
ötletesebb pályák kellenének.
random mapok gyakorlatilag nulla újdonság a meglévő pályák meg ugyanúgy egyre épülnek. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #9703 üzenetére
csak azért nem fogok falat húzni a bázisomnál mert onnan kilőheti adott esetbe az orbom.
-
Murder3
addikt
válasz
ha mondjuk a falak elég távol vannak ahhoz h lőni ne lehesen róluk a welleket meg orbokat akkor lenne ez helyes.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #9672 üzenetére
hát ki tudja aztán lehet agyalnak is rajta egy keveset amikor engedi a munka idejükXD
mondjuk sztem jó h meg lehet valahogy magyarázni, mert legalább fennmarad az esélye annak h a fejlesztők követnek valamit
....
sok mocsok, én bezzeg tudnék rajtuk agyalni meg agyalnék is rajtuk szívesen
komolyan fel kéne törni csinálni egy cracked servert és ott szépen rendberakni a játékot.
valószinű h többet foglalkoznának vele mint amit most a fejlesztők foglalkoznak.... -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #9670 üzenetére
na de msot őszintén ah tegyük fel megmagyaráztam mert megmagyaráztam én akkor ez hogy is van?
mert őszintén szólva ha én beletudtam magyarázni akkor azok a nem mondom kik akik azért okosabbak nálam meg mittomén azok nem gondolkodhattak így amikor kialakították?
jó akkor legyen 5 perec 1 lap elkészítése attól még lehetséges.
pl:
Bob és Phil a kártyavárfejlesztőbrigantik füveznek otthon és szól a telefon amibe a phenomenális vezető belesuttogja a fülükbe hogy csináljanak meg x lapot.
Bob megszólal, témánál marad és kiböki hogy.
-csináljunk ződ lapokat Phil.
-Jó van legyen ennek a neve curse of oink
-Mér-kérdezi Bob...
-Mert mi is ilyen moslékok vagyunk mint a disznók...beszívva kitaláltak vmi és így maradt, de véletlenül azért nem lehet megmagyarázni úgy h pont oda illik.(ha ez lenne akkor már lottó 5-ösöm lenne)
És valószínű h nem az én tudatomból szívták ki.(ha meg én megtudtam értelmesen magyarázni akkor azok nem lehetnek szinten aluliak,mármint az én szintemen aluliak
)
-
Cardea
csendes tag
válasz
linekiller #9380 üzenetére
Wow! Milliónyi hála érte!
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #9155 üzenetére
így 435-öt sebez maximum 3 célpontra ha jól számolom.
de ezt is csak ha full élete van.ha leveszik azt h az életpont 200%-át veszi csak 100%-ra akkor csak 217-et sebez egy charger+nasty.
-
OnSeT
őstag
válasz
linekiller #9132 üzenetére
Nincsenek falak. Azokat nem tom hogy kell lerakni.
-
Neocskaa
tag
válasz
linekiller #9128 üzenetére
Egyedül meg ugye nem ér semmit a lost shade
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
linekiller #9126 üzenetére
Köszönöm. Nagyon jó...
Az első deck, amit gondoltam, az nem ajánlott, a második meg gyenge. Lehet kipróbálom akkor a shadow/frost-ot Shade nélkül. Összeszedem az ötleteimet, és majd akkor megkreslek, amíg még és sem tudom, hogy mit akarok, addig nehéz lesz nekem segíteni.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
linekiller #9123 üzenetére
Akkor megpróbálom a kék/zöld mellé a piros lilát. Ebben esetleg tudnál segíteni? Van elképzelésem, de még nem igazán konkrét. Küldhetek privit?
OFF: egyfolytában megy a WTB Swamp Drake promo 7K...
Van itt lé kéremszépen...Még valami: mindenféleképpen a deck első lapja lesz a deck képe?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
linekiller #9117 üzenetére
Neked is köszi, akkor még átrágoam a T2-t.
Nem fogom megérteni továbbra sem ezt a gondolkodásmódot. Ha valaki Grigori-t robbant, noob. Ha valaki Shade-et használ, noob. Ha valaki enli + earthshker-ezik noob, ha valaki mortar-ozik, noob....stb, stb...stb. Nem igazából értem, de mindegy. Azt hittem ezek a lapok arra vannak, hogy használják őket. Elpi*áznak 10x mortart-al, erre azt mondom, hogy aki mortart használ az noob?
Igazából az 1vs1 deckem pure piros, ez a 2vs2-be lenne, de lehet hagyom az egészet a p*csába. Egy valag pénzt öltem a játékba azért, hogy összerakjak egy normális deck-et, olyat amit tetszik. (Ha megnézed, az első hszeim között volt az, hogy a kék-lila szimpatikus lenne, olyan deck-et szeretnék). Összerakom a deck-et, úgy, ahogy nekem tetszik, erre "kinéznek" a közösségből, mert valaki, vagy valakik úgy gondolják, hogy ez így a jó...érdekes. Na mind1...
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #9038 üzenetére
de jó volt.
Teljesen jó volt a pve mapokra sok replay volt vele, nem értem akkor hirtelen miért lenne nem jó. -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8877 üzenetére
Játszottam MaranV haveroddal. Annyit kickeltem szegényt mondom játszok vele egyet. Már az elején elkezd sirni, hogy a pure nature op és hogy ep lama vagyok. Mondom ok. nem hivok ep-t. Erre ő meg ugyanazt csinálta mint eddig. Cannon + trick. Megvertem a defenderjeit, az agressorjait, a lyrisheit. Kb ennyi a tudománya szegénynek, roots és cannon és ő lámázik.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8873 üzenetére
Néztem a lejátszott meccsek számát. Gugi koma a fasorban sincs.
A rankod meg shadowwal t1-l érted el. Innentől nincs mit mondanom. -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8871 üzenetére
Ha még látnál is, de jó lenne. Nem egy nap kihagyás után esik vissza a bónusz 9%-ra. De mint mindig legyen neked igazad. Annyit had kérdezzek még, hogy gugi volt már az első?
Ja és figyelted mekkora láma volt? Ep-t hivott. -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #8810 üzenetére
...
nem vodijátékról beszélek.a void növekszik ha tetszik ha nem, és fogy is.
A hangsúly azon van h a fire több voidot tud megtakarítani ami folyamatosabb és egybe több powerrel szolgál, mivel a shadwo egységeknek rövid életűek ezért hamar halnak és hamarabb növekszik a void és hamarabb térül meg.
Ezzel szembe a fire ha azonos mennyiségű egységet veszít kb de végig magasabban tudja tartani a voidját, ami folyamatosabb vissaztérülést jelent(több ideig kap magasabb,!mivel kevesebb egységet kell vesztenie h sok void jöjjön vissaz! voidot vissza és mivel a shadwonak hamarabb csökken így ebből előnybe tud kerülni pár well építése során)amivel már ténylegesen előnybe tud kerülni. -
Neocskaa
tag
válasz
linekiller #8770 üzenetére
Jó kis videó, mindent berobbant a srác, amit csak lehet.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #8761 üzenetére
nem a range az árával van baj, nek kellet volna neki nerf csak ár emelés 90-re.
Úgy már komolyabb szerepe lenne ha elveszted vagy ha egyszer felépíted. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller #8757 üzenetére
javíts ki, ha tévedek, de nem attól függ az építési idő, hogy milyen típusú épületet építesz (hut, shrine, tower, stb.) valamint, hogy van-e rapid consturctionje, és hogy saját orb/well mellett van-e vagy sem?
Edit: http://forums.battleforge.com/forum/showpost.php?p=571567&postcount=354
erre a postra gondoltam, vagyis arra amit ez idéz -
Murder3
addikt
válasz
linekiller #8731 üzenetére
régen használtam, még nagyon régen.
ami monu sem kell, sőt még orbot se kell építeni alapból t4-en indulna mindneki.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8703 üzenetére
Lol na ez amiről beszélek. "Hiába játszottál le akármennyi meccset is nature-al ha úgy érzed kell egy S/M counter t1-re akkor még kevésbé ismered a nature t1-et mint én" értesz hozzá egy fenét. Szimpla okoskodás ez semmi más a részedről.
A 2v2-t még mindig ne keverjük ide.A átékodról meg annyit (néhány lejátszott meccsünk alapján). Mikor nem tudtál rushal legyűrni (ez magában is vicces) egységet robbantottál. Kb ez ami neked megy és ennek fényében mondod meg mit tudok vagy mit nem. Ill, hogy a nature t1 milyen. Srác naturéval fele addig nem vinnéd mint vitted shadowwal.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8699 üzenetére
2x annyi frost t1 player!
Az a baj, hogy kicsit magas lórol beszélsz és mert kezdtél 3x naturéval már értesz is hozzá. Hát nem. Még akkor sem ha van ismerősöd aki nature t1-l legend. Húzz le kb 1000 meccset nature t1-l és majd visszatérünk a nature t1-re.
A bajnokságban gyanitom azért cserélgetik a deckeket, hogy ne legyenek kiszámithatóak.
Stoxx is világ életéban nature player marad (legalábbis addig amig minőségben és mennyiségben ugyanazt az eredményt nem hozza egy másik deckel).
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8696 üzenetére
LOL frostal nem kell mikrózni ugye? Pont ezért van 2x annyi frost t1 mint nature.
"Amúgy jóval több legendnek van pure nature vagy nature/frost deckje mint hinnéd csak ez nekik kb a 4-5 deckjük." sőt némelyik a kiskutyákat is szereti. Igaz, hogy semmi köze ahhoz mit használ a top200-s harcokhoz.
Ha elég jó lenne az angolom megkérdezném. Ezért bátorkodtalak erre megkérni.
Nem az a kérds, hány op lap van t1-n. Az a kérdés hány használhatatlan van ill hány alkalmas korlátozottan pvp-re mint pl a surge.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8690 üzenetére
Vannak legend barátaid. Légyszives kérd meg őket, hogy ea-nél kérdezzenek rá, hogy a top200 utolsó 100-200 meccsén milyen t1-t, milyen arányban hívnak.
Mert ha ez az egész olyan marha ballanszos lenne mint emlited a top200-ban közel 50 nature t1 játékosnak kellene lennie. De szvsz nincs 25 se. -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8690 üzenetére
Jesz ahogy az angol mondja. Egy muk s/m unit nincs naturéban. Amúgy meg sokra nem fogunk menni egy 60-65 powers m-s unittal. Arra lesz jó, hogy a nox 25 powerért leszedje. Meg a heal is sántit t1-n. De hát mit értek én hozzá.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #8682 üzenetére
Én tudom ezt.
De az összes íjász is átlő az egész pályán biznyos szituációba, ha már elkezdték az animációt tök mindegy mienmessze fut az ellenfél az a pár nyíl eltalálja.
ezek már csak mellékhatások.
ugyanakkor érdekes h a cultistnak levonja a powert előre de szét tudják őket knockolni ezzel megakadályozva a végkimenetelt... -
válasz
linekiller #8669 üzenetére
T3 bróken.
Egyébként nice ty. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller #8673 üzenetére
jah, szeretem, amikor ilyen kedves a sorsolás XD
-
válasz
linekiller #8664 üzenetére
Decklistet másolsz be?
-
válasz
linekiller #8644 üzenetére
Sztem nem bosszantó lap, persze lehet úgy is használni. De nem tartom erősnek.
(#8645) phanzetomox: jogos, sztem egyértelműbb az OP vagy imba.
-
Neocskaa
tag
válasz
linekiller #8636 üzenetére
Engem ütöttek már be vele 2v2-ben. Egyedül maradt a csávó kettőnk ellen, lezárta mind a 3 utat a bázisához egy-egy Churchel. Amikor odmentünk a nagy sereggel jött a vigil meg a grigori bomba, nem tudtunk mit kezdeni vele... Persze itt felmerlül a kérdés, hogy engedtük letenni azt a 3 sz@rt. Egyszerű a válasz, T2-n is ütött a csávó a láma kombóival. ( Lost Shade spam)
-
válasz
linekiller #8636 üzenetére
Miért lenne ellentmondás?
A láma "hozzánemértőt" jelent sztem.
Pont azért használja mert nem ért hozzá. -
OnSeT
őstag
válasz
linekiller #8549 üzenetére
ebből is látszik milyen combos a nature t1-en ha 2v2-ről van szó.
jól tartottátok magatokat t2-n a t3,t4 ellen.
a meccs végén mi történt? hirtelen vége lett.tényleg szép az a swamp drake promo.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8510 üzenetére
Nekem ne ajánlgas semmit. Tegnap megbeszéltünk mindent.
-
Neocskaa
tag
válasz
linekiller #8469 üzenetére
Pontosan! Ezért is várom már, sunderert be lehetett múltkor szerezni 200 bfp-n alul simán
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8450 üzenetére
Ettől még a pure shadowosok nincsenek kint a sz.rból.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8446 üzenetére
Meg azt se, hogy piros-zöld. Kapod a cc-t meg a jóságot. Pl roots+mine a ville addig beüti két kutadat, mert kerül rá egy ravege is.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
linekiller #8443 üzenetére
Nekem rosszabb volt mint a DO, hamarabb szed egy wellt a siege miatt. Amúgy meg Moon szerencsére még mindig ott van ^^
-
válasz
linekiller #8289 üzenetére
Most nem tudom megnézni de este ránézek. -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8285 üzenetére
Te a választ?
-
válasz
linekiller #8283 üzenetére
Nekem ezt a replayt nem látja a BF.
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller #8283 üzenetére
ezerkösz megnézem
bizony a legjobb öröm a kárörömmurder: incubator egész jó . Elgondolkodtam rajta hogy betegyem-e enlighthez pvp-ben.
Nem tettem be mert nagyon jó mikró kell hozzá, de ha feltennék watchlistre és kapna valami jó buffot sztem elég jól használható lenne. -
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8282 üzenetére
Nyilván habitus kérdése. Naturén belül is van ilyen meg olyan játékos. Mindenkinek vannak kedvenc lapjai és megvannak azok a lapok amiket tud is használni. Nekem a dyrad annyit ér, mint a hortobágyi vonat fütty.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #8259 üzenetére
azt kéne csinálni h az összes enlit meg drága lapot 20-30 bf-ért árusítani és addig venni a boostereket amíg azokat nem dobnák.
-
válasz
linekiller #8261 üzenetére
Szerintem ezzel csak neked nincs gondod.
-
válasz
linekiller #8259 üzenetére
A problémám csak annyi, hogy ez se tesz jót a "játékoskedvnek".
Ha lelépnek a játékosok kiken fognak hasznot húzni? -
OnSeT
őstag
válasz
linekiller #8253 üzenetére
igen arról tudok hogy van egy ilyen limit. de én olyanra gondoltam hogy pl. shamanból max. 2-3, frost mageből is max. 2-3 tehető ki, tehát így lebontva egy-egy lapra.
most egy összesített limit van érvényben ami azt jelenti hogy kb. 20 lap tehető ki egyszerre, de az nincs korlátozva hogy ezeknek eltérő lapoknak kel lenniük, akár mind a 20 lehet azonos.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8233 üzenetére
Beszaladunk a kutakhoz és lava.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8231 üzenetére
Én használtam lamer kombót.
-
válasz
linekiller #8227 üzenetére
Abból vettem én is.
(#8223) OnSeT: Pofás, meg kell hagyni.
-
válasz
linekiller #8210 üzenetére
T3-on nem érdekel.
T2-n nem érzem veszélyesnek, de elgondolkozom rajta.
GS-ből drága mind a 2 sztem valaki birizgálja az árakat.Az Evocator's Woe-ról mi a vélemény?
-
válasz
linekiller #8207 üzenetére
Mi olyan tud jönni T2-n ami gáz?
A draket leviszik az Assasinok, és a Nightguard is kölcsönveheti.
GS-öt még be lehetne tenni, de nem vagyok oda érte.
Abból melyik aff a jobb?
Jobb szeretem a red affos grigory-t, mert ha elért a bázisra akkor bekapcsolom a képességét és üti az orbot mint a meszes.
Ha meg jön valami akkor bumm. -
válasz
linekiller #8199 üzenetére
Én a régieket törlöm, így nem telik meg.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #8197 üzenetére
Végig olvassák a az előtte és utánna zajló pár sort.
-
phanzetomox
őstag
válasz
A support egy nagy rakás sz*r. ÉN bezzeg küldhettem 10 reportot is a csávóra ha lehúzott egy csomó golddal, vagy bfp-vel, le se sz@rták. Mint ahogy az se érdekelte őket, hogy a szerver olyan bugos volt hogy az ah-ba feltett lapjaim nem kaptam vissza illetve vettem egy promo lyrisht 1300 bfp-ért és a lyrish nem jött meg levélben, de a bfp-t levonta.Küldtem 7 levelet, és 3-szor beszéltem online a support chaten valami fejessel, de nem voltak képesek vissz adni a lapokat/ bfp-t
De persze ilyen aprósággal meg foglalkoznak.Nem az a lényeg hogy egyetértsünk. Olyan nem létezik a világon sajna.
Szimplán csak elmondjuk egy más véleményét , amit ha fejlesztők pl: figyelembe vennének a fórumon jobbá lehetne tenni a játékot. Mivel nem teszik ezt, ezért marad a fórumon belüli ügyködés, ami nyílván vitákhoz vezet. De ez így van jól, pár száz ilyen vitát túl ért már ez a fórum tehát nyugi.
-
válasz
Play safe, use ignore.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #8191 üzenetére
Ez lol, bár őszintén valahol megérdemli az ilyenért az ember.
-
válasz
linekiller #8183 üzenetére
"Annyit beszéltek totál feleslegessen a nerfekről és arról mi gyenge meg mi túl erős, ehelyett inkább tanuljatok meg ezzel élni és próbáljatok kitalálni taktikákat az OP lapok combók ellen."
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #8183 üzenetére
Én élvezem ha tudnáék rajzolni úgy még élvezetesebb lenne, így olyan h az elképzelésemhez képest a leghasonlítóbbat kell választanom....
-
phanzetomox
őstag
válasz
linekiller #8030 üzenetére
hát ja... lehet kijön 20 új pve map, 3v3 4v4 pvp mod, a forge-ban is lesz well és orb
és minden szín extra sok új lapot kap...badle kár hogy elmész jó volt veled játszani, hiányozni fogsz. És ha majd egyszer frost fire decket építek akkor tőled kérek tanácsot az tuti
azért néha még nézz be a fórumba hátha látsz valami újdonságot ami érdekel, szívesen adok bfp-t hogy újra építs paklit. -
válasz
linekiller #8010 üzenetére
Oda hogy kerül?
(#8011) phanzetomox:
Stampedle nélkül, volt olyan, hogy nem találtam a 4. orbot így 3 orbon takarítottam ki a mapot.(azaz annyi stampedleval, ami eddig is volt)1 player?
Mert 2 playerben a diff 8 5-ből 2x ha sikerül... -
válasz
linekiller #7998 üzenetére
Ezt én is figyeltem, de mondom olyan régen nem játszottam, biztos felturbózták peppet.
-
phanzetomox
őstag
válasz
na ma este mentünk pár meccset osnettel, valszeg már mindenki tud a bugról mert tudatosan stampede-lt mindenki az ellenfél egységeire
vicces volt onset juggerja és az ellenfél Mo-ja egyszerre használták és mindketten meghaltak -
phanzetomox
őstag
válasz
igen a múltkor nekem is gyanús volt hogy egy jugger stampede képessége leszedett két fathom lordot, nem is értettem mért, azthittem csak egyszeri bug... de ezek szerint nem
gyorsan berakom bloodhornt és kipróbálom valakin hadd lessen
-
G4ga
őstag
válasz
linekiller #7996 üzenetére
már javitottam, felhuztam 3 szintre...
-
OnSeT
őstag
válasz
jó tudni.
megyek és megstampadlezek egy bloodhornt
-
G4ga
őstag
válasz
linekiller #7985 üzenetére
Köszönöm a játékot és a tanácsokat!
Van még mit tanulni böven -
G4ga
őstag
válasz
linekiller #7974 üzenetére
mindkettötöknek köszi...
mindkettöt bontottam, melyiket tartam meg?
Megörülök, vettem token konvertert, kettöt inditottam eddig, mindkétszer elöre ment a Rogan kyle hösködni és meghalt.
vagy 5ször vittem végig experten de soha nem csinálta ezt.
kiboruolok!Gyuri27:
Az a baj, hogy oda kellene még lapot venni.
Elkell dönteni mit akarok chargolni. A kék-zöld, szinte megvan. viszonylag ugy van össze rakva, hogy mindenre megvan a charge.
A két pure esetén, inkább a kékre költenék. Avatar of Frostot, IronCladet, Dreatnought-t kellene venni még, és ezek nem olcsok. A zöldbe pedig uj lapok kellenének. melyeket ujra felhuzni sok pénz!
Meglátjuk. -
OnSeT
őstag
válasz
linekiller #7957 üzenetére
a drakeimet a shadow játékosok ált. Nightcrawler+ nasty kombóval szokták kiszedni. ami a földi egységeimet is öli a légi mellett.
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7957 üzenetére
Nem is mondtam, hogy neki van. Nekem van akkor ha földi egységgel is jön. Mert akkor a swarmot leüti.
-
G4ga
őstag
válasz
linekiller #7940 üzenetére
sry, 2x...
-
G4ga
őstag
válasz
linekiller #7940 üzenetére
egyaltalan nem attol felek hogy elvernek.
Sok esetben random pvenel is az volt a baj, hogy az alacsony deck szint miatt allandoan kitettek.
Voltak olyanok akik egy deck megtekintes utan engedtek jatszani, es sikeresen vegig ott voltam. Vittem mar vegig 4es palyat 7 szinten masodmagammal mert kileptek.
Azert mondtam, hogy ha akad olyan aki elnezi a kezdeti nehezsegeket, es "betanit" azt szivesen veszem.
Ahogy irtad a veresegbol is tanul az ember.
Csak kezdetben nem nagyon engednek jatszani. Persze megertem, mert neha belefutok en is egy ket lamaba aki meg mindig ez elso orbal vacakol, mikor mar reg a 4. Orbot kene ketten gyaknunk. Aztan csidalkozik ha nem varod meg. -
OnSeT
őstag
válasz
linekiller #7929 üzenetére
már csak 100 hellyel vagytok előttünk
-
Gyuri27
félisten
válasz
linekiller #7910 üzenetére
A tegnapi közvetités érdekes volt (mondjuk jobb felbontásban még jobb lett volna).
Összegzésnek csak annyit, hogy volt shadow, fire, frost t1 kb egy arányban. nature meg sehol. Ezen kellene a megfelelő helyeken elgondolkozni. Mert ebből a szempontból siralmas volt az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóhifi
- Revolut
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Napelem
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest