Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
maestro87 #3532 üzenetére
Ezt sosem értettem miért kell jól értékelni csillagokkal a terméket, ha a leírásban azt írja az ember, hogy szar. Lehet, hogy ravasz módon pont azért, hogy a site ne szűrje ki automatikusan?
Azt tudom, hogy pl. a GearBest féle értékelés fabatkát sem ér, de azt hittem a BangGood azért valósághűbb.
Mindenestre leveleztem már a témában a customer service-szel akik segítőkészségből csillagos 5-öst érdemelnek, viszont az érdekes, hogy úgy tettek, mintha a hibáról semmit sem tudnának. Visszaadták a termék árát és azt írták, hogy ennek a típusnak a forgalmazását meg fogják szüntetni. Tud valaki ajánlani hasonló paraméterekkel rendelkező használható hangszórót? Minőségi kinézet, erős akku, valamilyen rögzítési lehetőség. Ennek az alján remek volt a beépített menet, amit amúgy sehol nem említettek meg, mint feature.
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
powerwade #3520 üzenetére
Jól van, köszönöm visszajelzést és a megerősítést. Ezek szerint mégsem én őrültem meg. Csak akkor azt nem értem, hogy lehet ebből 200 pozitív visszajelzés ehhez a termékhez és senki nem említi, hogy alapzajos. Láttam már sok gagyi BT hangszórót is, de ilyet még egyik sem csinált, amit ez.
-
PiEm-14B
csendes tag
Vettem egy BlitzWolf BW-F2 Bluetooth Speaker-t a Banggood-ról. Külsőre nagyon szuper a cucc, robosztus, jó minőségűnek tűnik. Mindazonáltal van egy kis alapzaj a hangjában ami zene indításnál vagy leállításnál, szüneteknél, beszélgetéseknél tűnik fel és zavaró. Más BT hangszóróknál még nem tapasztaltam ilyet. Rendelt már valaki ilyen típust, esetleg BW-F3-mat, ami ennek a rokona és tapasztalt hasonlót?
-
PiEm-14B
csendes tag
Fotós táska: Caden K1 Fashion Casual DSLR Camera Shoulder Bag
"ab91af" kuponnal csak 9.41 dollárt, szerintem elég jó vétel. Az akció nem új, viszont csak most kezdett el valóban működni, pár levélváltást követően.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest