- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nincs most valami kupon Banggood-ra?
Egy ilyet szeretnék venni.köszi!
-
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nem vett mostanában valaki gamer fejhallgatót innen? Vagy nem tud valaki bestbuy áron?
Olyan 20-30 dollárig max.
köszi. -
cikasz
őstag
Válaszoltak a kis problémámra.
Most mit is akar pontosan?We have recived the pitcures and we have investigated this situation. It might be the problem about the USB type. This cable is Mirco USB 2.0 and we do not know the cable's type that you used to compare with. So we kindly suggest that you could use the same type cable to compare with our product. And we appreciate that if you could send us a video about this experiment. Thanks a lot.
köszi.
-
cikasz
őstag
Na végül kis alkudozás után kaptam 500 pontot a póló mizéria miatt.
Ő mondott 300-at én 600-at ő 400-at aztán megálapodtunk 500-banAztán rendeltem egy ilyet, de ez meg nem tölt csak 0.05A-el
Irtam nekik (képpel csatolva), hogy a pénzt kérném vissza, kiváncsi vagyok mit válaszolnak.Ezzel kapcsolatban. nem tudtok jó mágnesen kábelt ami tölt is rendesen?
Kicseréltük a tabletben a microusb csatit és mágnesest akarok belerakni, hogy ne szaródjon szét megint a csatlakozó a sok töltés ki-be húzogatás miatt! -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Vettem egy ilyen pólót.
Az anyagával nincs gond, de az összkép nem tetszik. Nincs rendesen összevarrva csak mintha gányolva lenne. A Navy-t rendeltem és a z a sárga betét pl nem egyenesen van belevarrva hanem több helyen jobban kilóg pl.
Lehet tenni valamit vajon? az a "Repair & Refund & Resending" gomb ott a rendelésnél micsoda?
köszi -
cikasz
őstag
Van egy csomó pontom és úgyis kellene vennem egy mágneses töltőt.
Tudotok valami jót/ajánlottat, de nem arany árban?
A fiam tabletén most kell cserélni microusb csatit mert annyit használta, hogy odalett
A következő meghibásodást kiküszöbölve egy mágneses töltő tökéletes lenne.
köszi -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Ennél pontosan mit kell csinálni? meg tudja valaki mondani?If you have reviewed a product and it has been published on the product page, share the link to Facebook and you will get 30 BG credits. The number of products you share are not limited, however, you only receive 30 BG credits for every unique product shared.
köszi.
-
cikasz
őstag
Nem tudjátok, hogy a szerencsezoknikál adott pontokat meddig lehet felhasználni és mire?
köszi -
cikasz
őstag
válasz
Avicularia #70 üzenetére
Egyszer már irtam nekik, hogy nem jött meg. Valami cici-vel leveleztem, kérdezte, hogy visszaadják a pénzt vagy elküldjék megint? Irtam, hogy a cucc kell.
-
cikasz
őstag
válasz
Avicularia #67 üzenetére
Lehet, hogy mégiscsak ideér valamikor!?
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Nem értem én ezt a trackingot itt a BG-n.
Na most mi van ezzel?
Sep 09 2015-én vettem.
köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest