- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gabesz-
senior tag
-
Ciccuka
veterán
-
Ciccuka
veterán
Előző hónap 14-én írtam. 2 napra rá jött ez:
We are sorry to hear that your order x was returned due to mail restriction. Would you mind checking if your address is correct? x If all the details of your address are correct, we can arrange a full refund. For more information on how long you might have to wait to receive a refund, please refer to the following article of our Help Center: x We will do our best to assist you in solving this issue and looking forward to your reply. Best regards, x Please leave us your comments here. Your feedback is very important to us. We will cautiously consider every single email and comment you send us.Egyből válaszoltam (napi 1 levéllel) aztán ez 5 napra rá:
Thank you for shopping on Banggood and deeply sorry for all inconvenience caused. We have arranged a refund of your order x as you requested. Refund amount: full refund Estimated refund arrival time including the approving time: PayPal Express Checkout - Within 3 business days We apologize for the inconvenience caused by this issue. If you have any questions, please do not hesitate to contact us. We will do our best to assist you. Best regards, x Please leave us your comments here. Your feedback is very important to us. We will cautiously consider every single email and comment you send us.Napi 1 levél ment nekik, amire semmi reakció, és ezt elégeltem meg.
PP-n a dispute megnyitása után pár perccel egyből jött az Auto válaszuk. Persze nem is olvasták el mit írtam. Egy hétig ott is eltartott a móka.
-
llacee
őstag
Három napja írtam az after sales részben, mert így kaptam meg a rendelést egy sima borítékban csak antisztatikus zacskóba csomagolva:
Persze felárért EU raktárból.Írtam nekik, kértem az újraküldést ugyan innen, de semmi válasz.
Tegnap a contactba is jeleztem, semmi.
Eddig aliról és ebay-ről rendeltem, remélem nem lesz rossz tapasztalatom. -
p.t.r
aktív tag
Amúgy nem szertnék riogatni, de pályafutásom alatt aliról, ebay-ről, GB-ről közel ezer rendelésem valóban elhanyagolható töredéke veszett el. Viszont BG-ról mindösszesen 5-6 rendelésem volt 3-4 apróság és 2db tablet. Ez a két tablet idén februári és áprilisi rendelés volt mindkettő feucthban lett oda. Nekem ez esélytelennek tűnik már.
-
ot93
senior tag
De nem úgy volt, hogy feucht-ban arányaiban több tűnik el?
Amúg nekem mindegy, hogy mi van, amíg ilyen esetben vissza kapok a pénzem, vagy újraküldik.
Egyébként eddigi kínai rendelős pályafutásom alatt 2 csomag nem jött meg, de azok nem is voltak nyomkövetősek. Több mint 100 csomagból. Egyiket újraküldték, másiknak az ára miattam elveszett, mert nem szóltam nekik a reklamációs határidőig.Egyik sem banggood volt, hanem eBay, másik Ali...
-
Köszi!
Ugyanaz lesz a követési szám a DHL Paketnél is?Vagy tul.képp' ez egy dhl-es nyomkövetési szám, és azért nem ír semmit az app vagy a 17track, mert még nem érkezett meg Németországba?
Mert igazából a Parcels sem ír sok mindent, csak kb. hogy elkezdtek vele foglalkozni. -
herrká
senior tag
Köszönöm! Én itthon néztem csak ez igaz. Csak felhomályosítottak, hogy nem stimmel az elektronika és a csatlakozóban lévő vezetékek száma! Tehát, átalakítást igényel. Csak én nem értek hozzá és olyan embert se találtam, aki ebben tudna segíteni. Ezért sírok ennyit....
De átnézem ezt a listát! Tényleg köszönöm a türelmet és a segítséget! -
-
171.000ft-os telefon. Én nem nyertem, vettem. Poco f2-t várok.
A magyar posta oldalán is életre kelt, drukkolok neki. Velem igen kevés jó dolog esik meg, bár ha az életemet nézem nem horror éppen, de az fix, hogy belém csapna a villám az Alföld közepén verőfényes napsütésben. Van okom aggódni. -
gabro0
őstag
Csak nem hagy nyugodni, még mindig semmi frissítés, tehát az se látszik feladták volna.
Itt ezt írja: "normally it takes 7 business days to update the tracking information. As the parcel leaves China, there will not be any update until it arrives at the destination country/region."
Eddig oké, csak én UK raktárból rendeltem, nem kínaiból. Tavaly ilyenkor az EU-s rendelésem már itt volt és a feladás után kb. fél nappal látszódott is a rendszerben -
Tangerine
senior tag
EU Priority Line, van tracking szám.
Két rendelés volt. Egyik (82248497) 03.20-án (ezt reklamáltam most) CS640438564DE tracking számmal.
A másikat (82603638) 03.30-án rendeltem (CS640318589DE), abból még van pár nap hogy 60 legyen, de persze az sem ért még ide, és szerintem nem is fog.
A trackingot nézegetve itt: http://parcelsapp.com/en/tracking/ mindkettőnél csak "Guangzhou, China" van, onnan nem ment el, nincs másik város. -
Tangerine
senior tag
Most, hogy lejárt egyik csomagomnál a 60 nap, írtam nekik. Erre azt írták, hogy ismeretlen okból visszament a cucc, és hogy jó-e a címem?
Vajon igaz lehet, vagy el sem küldték?
Ha nem szólok akkor benyelik a pénzt?Ezt írták:
"We are sorry to hear that your order 82248497 was returned due to unknown reasons.
Would you mind checking if your address is correct?
If all the details of your address are correct, we can arrange a full refund or a reshipment of your order. Which option do you prefer?" -
Imi1981
veterán
-
ot93
senior tag
De miért lett VIP? Ha bejelentkezés nélkül nézem, akkor az eredeti árát mutatja, amit lehetne gondolom pontozni, csak ha mondjuk regisztrálnék új fiókot, ott nem lenne pontom sem.
És miért pont az az egy termék VIP csak? Ilyen VIP árat amúgy még nem is láttam.petipetya
Mármint mi mi az?
Van amúgy még kb. 3500 pontom, ezekkel 17%-ot le tudok húzni az árból, illetve most jobb választás a -20% -os kupon, ezt eddig majdnem mindenre működött, kivétel persze a "promo" cuccok. De már hármat felhasználtam, persze van, hogy így is csak kb. ott vagyok, mint a járvány előtt. Hisz általában min. 2,5$ a szállítás már, meg kicsit emelkedtek is az árak.
Tomtop árakat ritkán nézem, lehet, hogy ott olcsóbb alapból, ezt nemtom. Én magyar árakhoz nézem. Ha csak kicsit olcsóbb, akkor bemegyek itt a boltba. De ha már mondjuk 30%-al olcsóbb Kínában, akkor inkább onnan rendelem. Persze a termék árától is függ, hogy mennyi % különbség esetén rendelem onnan. Pár száz forintos kütyüket meg most maximum együtt rendelve éri meg, mert akkor általában osztódik a szállítási díj közöttük (nem mindig, van, hogy növekszik)... -
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. Igen az teljesen megvan hogy PP csak egy linkelés a bankkártyámhoz, és nem a Paypal egyenlegemről fizetek.
Közben meg is érkezett a STORNO SMS és visszakaptam a 23 090 Ft-ot. Viszont megpróbáltam még egyszer kifizetni a rendelésem és pontosan ugyanaz történt mint az előbb 2db SMS érkezett:
1x SIKERES "foglalás" -23 090 Ft majd 1x SIKERTELEN "fizetés" -23 090 Ft.Tehát az OTP-nél lesz valami probléma, és gyaníthatóan az amit írtál hogy először befoglalja az összeget valamiért, majd megpróbálja ténylegesen levonni, amit nem értek hisz ennek semmi értelme és eddig nem volt ilyen. Fel fogom hívni az ügyfélszolgálatot hogy legalább legyen valami feljegyzés a hibáról, mert hosszabbtávon nem annyira járható út ha nincs 2x akkora összeg a kártyámon mint amennyit költeni szeretnék akkor visszadobja
-
-
wysless
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Most azt vettem észre, hogy PC-n böngészőben nem mutatja azt a rendelést amit a telefonommal adtam le. Sehogy sem találom meg. A telefonon mutatja hogy 2 order, a gépen pedig csak 1-et mutat. Ha rákeresek a rendelési számra akkor sem találja meg. Menjek egyből a paypalra? Már több mint 60 nap eltelt. Itt is legalább 60 nap után nyitható vita?
-
haxy27
aktív tag
Én a bankra gyanakszom OTP mert ugye kapnak egy foglalást ennek is van egy száma majd ugyan ezen a számon terhelést amit nem a lefoglalásból vonnak le hanem külön tranzakcióként kezelik. holott a tranzakció azonosító ugyan az. De felhívtam őket hát persze hogy nem náluk van a gond. Csak hogy a paypal meg azt sem tudja miről van szó. Ami érdekes ha bank kártyával fizetem akkor nincs semmi gondom. csak paypalon keresztül. egyébként mastercard.
-
tomy_cz
senior tag
Zárolt összegként szerepelnie kellene akkor is ha levonásra került. Legalábbis eddigi tapasztalataim alapján. Mióta bevezetésre került az "azonnali" utalás, vagy mifene (kb. év elejétől), azóta azonnal látszanak az Aliexpresses kártyás vásárlásaim is.
Nemrégiben más helyre fizettem PP-vel, akkor nem volt gond, banki konverzió van beállítva. -
-
Csatravi
senior tag
-
Csatravi
senior tag
Eddig minden rendben volt a kártyával. Többször vásároltam vele. A kártyát is feltöltöttem elégséges pénzzel. (virtuális kártya) Nem hinném hogy az előző havi 4-5 vásárlás leterhelte volna. Ebben a hónapban meg nem is vásároltam még vele. Tegnap este is ezt csinálta. Akkor töröltem a vásárlási kezdeményezést. Ma újra próbáltam és szintén ugyanaz lett az eredmény
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Battlefield 6
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest