- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
Na így még nem jártam, az RL...EE követési számú csomagom Banggood Express-el Kínából nem házhoz, hanem az általam választott PickPack pontra jött
Nem probléma, mert egyébként gyorsan, 12 naptári nap alatt megjött és nincs is messze, csak mégis meglepetés.
-
gabro0
őstag
Na most találtuk a postaládában a 29-én rendelt 1 hetes szállítási idővel ígért kábelt. Egész jó
Bezzeg a május végi rendelés majd 1 hónap alatt ért ide múltkor. (Mindkettő UK raktárból jött.)
Érdekes egyébként "prioritaire" van a csomagoláson, annak ellenére, hogy standard ingyenes szállítással kértem.
-
gabro0
őstag
Csak nem hagy nyugodni, még mindig semmi frissítés, tehát az se látszik feladták volna.
Itt ezt írja: "normally it takes 7 business days to update the tracking information. As the parcel leaves China, there will not be any update until it arrives at the destination country/region."
Eddig oké, csak én UK raktárból rendeltem, nem kínaiból. Tavaly ilyenkor az EU-s rendelésem már itt volt és a feladás után kb. fél nappal látszódott is a rendszerben -
gabro0
őstag
Mostanában mennyi idő alatt kerül be a rendszerbe a követési szám? Mert múlt pénteken rendeltem, de még mindig azt írja nem található a csomagom
V/: Köszi, akkor türelem csomagot terem
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest