- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence188
tag
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy nemrég állítottam össze magamnak egy használt konfigot:
i5 2500
7970 ghz edition
8 gb ram
500w chieftec táp
És a legnagyobb problémám az lenne hogy laggolnak a játékok mint állat. windows 8.1 van fennt. A 14.12 amd driver, eddig próbáltam far cry 4et 1.7es patchel laggol mint állat, full lowon és ultrán ugyanúgy. Az új wolfensteint ennek is hasonló a problémája, akárcsak a need for speed rivalsnak és az új codnak. Esetleg nem tudjátok mi lehet a hiba? -
bence188
tag
Sziasztok! Ismét én. Az új videókártyával lenne olyan probléma, hogy ha fifázok egy idő után kifagy a játék, vagy zöld csíkos képernyő jelenik meg. Az az érdekes h más játékoknál nem csinál ilyet, pl. shogun 2 total warnál aminek sokkal nagyobb gépigénye van, vagy gta 4nél nem, csak a fifánál. A vidikari nem melegszik tovább 68 foknál, szal az nem lehet probléma. Esetleg driver gondok lehetnek? 12.10es whql van fennt. Ja és a böngészőben a betűk mintha pixelhiányosan jelennének meg és ha ráhúzom az egerem akkor már jók lesznek a betűk. Nem tudom h ez is ide tartozik-e. Please help!! Előre is köszi!
-
bence188
tag
Dehogynem.
Megoldodta a problémám.
-
bence188
tag
válasz
BomiBoogie #27611 üzenetére
-
bence188
tag
Na hdmi kábellel jó is lett, az a fránya kábel volt a hibás!! Már csak vennem kell egy hdmi dvi kábelt. Nagy RESPECT do3om felhasználónak a megoldásért!
A fene se gondolta volna hogy a kábel nem kompatibilis vele. Utána olvastam és máshol is írják hogy az ati kártyák nem nagyon szeretik a DVI kábeleket. Köszönet a többieknek is a segítségért!
-
bence188
tag
Az előző tulaj 1280*1024es felbontást használt, az én monitorom szélesvásznú, lehet hogy elmentődött a kártyába az a beállítás és ezért nem jeleníti meg?
-
bence188
tag
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3773&dl=1#bios
Itt a frissítéseknél nem látok hogy amd kártyát kompatibilissé tették volna, de esetleg bennt lehet valamelyik Improve system compatibility -ben? -
bence188
tag
Külföldi oldalakon néztem, ott talán BIOS-frissítést írnak. Az szerintetek megoldaná a problémát?
-
bence188
tag
Most visszaraktam az 5830at úgy h be van kapcsolva az ipg és mindkettőn van kép ha átrakom a kábelt. De az 5870en nincs. Akkor az alaplap nem kompatibilis vele vagy a kártya a hibás?
-
bence188
tag
Odáig eljutottam, hogy integrálttal indítottam a gépet és felismeri a kártyát ami benne van. De ha átkötöm a monitor kábelét a vga-ra akkor nem érzékeli. A képernyőfelbontásnál próbáltam állítani de ott nem tudom hol kell, A képernyőnél csak elérhető képernyőkimenetben van a videókártya, és csak több képernyőre akarja rakni. Hol kell beállítani, hogy alapban a kép a kártyán legyen? A BIOS-ban most be van kapcsolva az integrált vga, de az elsődleges a pcix16-on van, szal elméletileg kéne működnie.
-
bence188
tag
Hogyha bennt van az 5870, IGP-vel elindulna és az eszközkezelőben felismerné az 5870et akkor hol lehetne azt beállítani h arra álljon át a monitor és hogy az legyen az alapértelmezett beállítás? Csak megkérdem mielőtt még szétszedem mégegyszer a gépet.
-
bence188
tag
válasz
freestailo #27538 üzenetére
Másik fórumon írták:"CSak mert ha IGP-vel betölt a gép, akkor már csak az eszközkezelőbe kéne bekukkantanod, látja-e az 5870-et, ha igen, akkor már csak monitort kell rákötni, és áttenni rá az asztal megjelenítését." Ez nagyon jó ötletnek tűnik. Ki is próbálom.
-
bence188
tag
Másik fórumon azt írják, h az igp-re küldi lehet automatikusan a BIOS. Az IGP-t azt hol lehet letiltani a BIOS-ban? Mert csak olyan menüpont van, h enabled és h ha nincs másik kártya bennt akkor kapcsol be.
-
-
bence188
tag
válasz
freestailo #27524 üzenetére
Nem, az 5870re van rá kötve a monitorkábel biztosan, IGP az micsoda? Sajna nem értek hozzá
-
bence188
tag
válasz
agressiv #27523 üzenetére
Csak azt nem értem h az egyik videókártyát felismeri, a másikat nem? Meg nem tudom mit jelent a bootolás, de most néztem meg a BIOS-ban és és a quick boot v mi disabled-re volt kapcsolva, igen bekapcsol a videókártya nélkül is persze hallom a windows indító zenéjét. Szal amit vettem kártyát, adjam el v vegyek újabb alaplapot?
-
bence188
tag
Igen használtan vettem, olyantól a hardveraprón akinek 26 pozitíva és 0 negatíva van, még küldött is képeket a kártyáról és teszteket is működés közben. De persze ez nem jelent semmit, én megbíztam benne. BIOS-ban nem lehet valamit állítani?
-
bence188
tag
Sziasztok! Megjött az új kártyám 5870 vapor-x, bele raktam a gépbe, bekötöttem a 2 tápcsatlakozót a kártyán, elindítom a gépet és nincs kép. A régi kártyámat (5830 xtreme) visszaraktam és az működik. De az 5870 nem, pörög a ventillátorja mikor elindítom a gépet, de nincs kép. Alaplapom Gigabyte GA H61MD2B3. Nem tudjátok mi lehet a probléma? Válaszotokat előre is köszönöm.
-
bence188
tag
Sziasztok! Bocsi h ide írok, de nem találtam ehhez kapcsolódó fórumot. Van egy laptopom, aminek 1366x768as felbontása van. A tv-m viszont full hd-s és azon szoktam laptopon keresztül filmet nézni. Az lenne a kérdésem h ha 1080 p-s filmet töltenék le, akkor a laptopon keresztül a tv milyen felbontásban játszaná le? Mert mikor rámegyek a tv-n belül a hdmi-re akkor 1080p-t ír ki. Pedig a laptopon nem az a felbontás van. Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest