- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayafree
tag
válasz
Félisten #18379 üzenetére
MÁS is meg tudja ezt erősíteni?
Nem a táppal van gond hanem hogy a PCI-X 1.1 portból max. 75 W felvételt tesz lehetővé ha nincs plusz tápcsatlakozó!
De általában ezek a belépő szintű kártyák 30W-tól max. 65W TDP-vel rendelkeznek biztonságból DE ez pont a plafon 75W. Nyilván ha lenne tápcsatlakozó rajta vagy nem régi alaplapom volna ez nem lenne kérdés!
@Félisten:
Neked milyen videókártya volt benne? -
neongorack
senior tag
válasz
Félisten #18331 üzenetére
Jahh, de ilyennel még nem találkoztam, hogy alapjáraton nem tudtam volna kideríteni rendszerből egy VGA típusát, mondjuk régóta nem használok XP-t, de legalább a saját konfigommal vagy amiket kaptam mindig tisztába voltam, a gép tulaja meg kb semmit nem tudott a gépéről hiába is kérdeztem volna.
-
neongorack
senior tag
válasz
Félisten #18326 üzenetére
A win7 sőt még az XP is egyből felismerte a 6600GT met, de ez a szar, valahogy nem nagyon akarja, ismeretlen grafikus vezérlőnek írja, de hogy a kártya NYÁKjára miért nem biggyesztettek egy rohadt típusjelzést azt nem értem, enyémre bezzeg nagy betűkkel fel van firkálva, hogy 6600GT -.-'. Lehetőleg még ma meg akarok ettől a géptől szabadulni, megy vissza a tulajához.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest