- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BlackPriest
őstag
válasz
dethroner #50094 üzenetére
asztalon jobbegér, képernyőfelbontás, ott meglátod a két megjelenítőt, fogod és áthúzod egyiket a másik mellé. másik, hogy belekattintasz a mostanidba és legördülőből kiválasztod, hogy az legyen az alapértelmezett, a másikba kattintva meg kiterjesztettet választasz vagy amit akarsz
-
-
BlackPriest
őstag
-
BlackPriest
őstag
válasz
Kis Bokrász #49847 üzenetére
akkor nem lett hozzá driver telepítve
-
BlackPriest
őstag
válasz
Kis Bokrász #49843 üzenetére
kicsit pontosabban is leírhatnád mi a helyzet. egyrészt, milyen lap, másrészt most akkor működik a kártya, vagy nem, ha működik, hogy látja az alaplapit, miből gondolod, hogy azt látja. biosban be van állítva, hogy az agp legyen az elsődleges vga?
-
BlackPriest
őstag
válasz
lordjancso #49841 üzenetére
totál felesleges, simán menni fog
(#49839) Kis Bokrász
tedd be egy másik gépbe is, ha ott sem ismeri fel, akkor szemetet vettél -
BlackPriest
őstag
válasz
spanglee001 #49815 üzenetére
az integrált és a beépített ugyanaz
legjobb tudomásom szerint olyan nincs, hogy a két vezérlő egymástól függetlenül két monitort hajtson meg. az usb-s cucc gondolom inkább a prociból kajálgathat, saját komoly procija nem nagyon lehet.
amúgy hogy csökken a teljesítmény? én még 6870-el is két monitorral toltam, az elsődlegesen fhd-ban ment a game full képernyőn, a másikon meg amit épp mellette csináltam. elvileg nem kéne akadoznia
-
BlackPriest
őstag
válasz
BUZZLGHTYR #49631 üzenetére
Meg. Foleg, hogy a legtobb q6600 megy 3ghz-en. G0 tobbet is lazan tud.
-
BlackPriest
őstag
válasz
mkaresz824 #49624 üzenetére
a 970-nél nem árt emlékezni a memóriakezeléses problémára. remélem nem kerekedik anyázás
-
BlackPriest
őstag
válasz
zsolpi #49591 üzenetére
ha másik kártyával és másik oprendszerrel is jelentkezett, akkor inkább játék (vagy a több játék indítós törés) hibája lesz szerintem.
(#49592) MK VII
én 970 xtreme3-al is használtam 8120-ast, nekem mázlis procim volt, mert 1v-on ment 4ghz-et. azért 990 lett a vége biztos ami tuti -
BlackPriest
őstag
gondolom eddig bírta a sütés..
-
BlackPriest
őstag
válasz
Sirandrish #49312 üzenetére
hát ahogy elnézem a pcx oldalát egy 260x vagy gtx750 jön ki 40-ből. én inkább néznék egy használt 270x-et másfél év garival 40-ért. lassacskán úgyis jönnek az új generációk, esetleg megérheti kivárni (akár újat, akár a régi árcsökkenését)
-
BlackPriest
őstag
válasz
Sirandrish #49305 üzenetére
új vagy használt? milyen proci mellé?
-
BlackPriest
őstag
válasz
Feanor1031 #49302 üzenetére
az én tápomon is ilyen a csati és volt már benne pár kártya, nem volt semmi gond, elég erős az az ág.
-
BlackPriest
őstag
válasz
Feanor1031 #49258 üzenetére
az lc power egy szar. ha rámérnél multiméterrel, lehet, hogy elsírnád magad és örülnél, hogy még megy a gép...
-
BlackPriest
őstag
válasz
Kis Bokrász #49216 üzenetére
itt a második download link egy telepítő exe-t tölt le, az nem jó?
-
BlackPriest
őstag
válasz
Kis Bokrász #49210 üzenetére
-
BlackPriest
őstag
válasz
Ed3r_X_ #49177 üzenetére
akkor úgy tűnik az én ismereteim hiányosak, sorry. emlékeim szerint a több gpu-s rendszernél vagy a kép felét számolja az egyik, illetve másik gpu (valamilyen felosztásban), vagy külön képkocka jut egy képsorból hol az egyiknek, hol a másiknak (kicsit egyszerűsítettem). így a számításhoz a procinak rendelkezésre álló memóriából lehet dolgozni a hozzá tartozó sávszélességen, ami magonként elszeparált. azért látja 2 gigásnak az oprendszer, mert oprendszer oldalról mindegy, hogy ki és hogy számolja a képet, csak legyen kép? hybrid crossfire esetén mit fog írni a rendszer?
-
BlackPriest
őstag
de az egyes magok 2 gigával gazdálkodnak, nem közös a memória
rég volt 4870x2-m, nem tudom a gpu-z mit írt rá, de a fizikai memória 6990 esetén tuti 4 giga
-
BlackPriest
őstag
-
BlackPriest
őstag
válasz
garfield86 #49009 üzenetére
5k egy 4670 használtan és fényévekre van egy x1300-tól. ha ragaszkodsz a géphez, akkor érdemes egy 771-es xeont belefaragni, amellé meg 270x-ig mehet bármi
-
BlackPriest
őstag
válasz
norbert1998 #48974 üzenetére
igen, a ddu nekem legalábbis nem csinált galibát
-
BlackPriest
őstag
és a sok uninstaller után készülj fel, hogy az usb portokat nem fogja felismerni a gép, esetleg a hálókártyát sem. legjobb, ha minden alaplapi drivert felmásolsz a vinyóra, hogy kéznél legyenek
-
BlackPriest
őstag
-
BlackPriest
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #48700 üzenetére
én nagyon szívesen újratárgyalom, akárhányszor javasolja akárki
-
BlackPriest
őstag
sütést egy szaktopikban javasolni
csapd még hozzá, hogy utána mehet az apróra érintetlen állapotban, javítási kísérlet nem volt szöveggel, úgy a tuti -
-
BlackPriest
őstag
cicergésről. kinek mi a túl hangos, de meg lehet próbálkozni garival. ha ez nem jön be, akkor javaslok egy jó fejhallgatót
-
BlackPriest
őstag
válasz
KonzolKartel #48373 üzenetére
miért nem veszel egy univerzálisat? aprón van s1 ugyanennyiért, vagy van jobb kicsit drágábban, max eladod, ha már nem kell
-
BlackPriest
őstag
válasz
jahatpersze #48341 üzenetére
persze, egy asrock h87 performance fatality lett helyette.
-
BlackPriest
őstag
válasz
jahatpersze #48339 üzenetére
igen, nekem is össze-vissza, hol játékba lépéskor, de néha win alatt is. ez is b85 lap volt
-
BlackPriest
őstag
válasz
jahatpersze #48333 üzenetére
nekem radeon is ezt csinálta, ott is cseréltem mindent a procin meg lapon kívül, aztán végül az alaplap csere oldotta meg. sem a lappal, sem a vga-val nem volt gond másik konfigokban, egymást utálták
-
BlackPriest
őstag
válasz
Winchester95 #48216 üzenetére
gondolod 1 óra alatt válaszolnak? biztos egy országban élünk?
-
BlackPriest
őstag
válasz
Winchester95 #48204 üzenetére
ha garis, én nem szórakoznék vele, ez csak tüneti kezelés. illetve attól függően mennyire jó fej a bolt, rákérdeznék, hogy ők mit mondanak, visszadobják e, hogy nem hibás, vagy tuti cserélik.
-
BlackPriest
őstag
válasz
Winchester95 #48191 üzenetére
szerintem nem adhatnak gyengébbet...
-
BlackPriest
őstag
válasz
norbert1998 #48088 üzenetére
magára a réz fóliára
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest