- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
válasz
lajosx #89320 üzenetére
Olvasni: [link]
Egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a 13. és 14. generációs Intel Core i9 processzorokkal komoly gondok vannak.
[link]
Nem telik el úgy hét, hogy ne fokozódna a feszültség az Intel új generációs csúcsprocesszorai körül. Az csak egy dolog, hogy a középkategóriás Zen 5 processzor egymagos teljesítményben veri az Intel Core i9-14900K-t, a nagyobb gond az, hogy a Raptor Lake processzorok folyamatos összeomlást okoznak, ezzel komoly károkat okozva nemcsak játékosoknak, hanem egyre több fejlesztőnek is. -
ricsip
addikt
válasz
lajosx #89322 üzenetére
A "nincs húzva semmi minden alapon van" sajnos pont hogy alapvető tévedés. De nem a vevő a hibás ebben a témában (sem), hanem ismét csak a kapzsi gyártók. Az intel és az alaplapgyártók egymással karöltve pont hogy szénné húzatják szerencsétlen processzort a default bios beállítások mellett, csak h. a ryzen értékek fölé kerüljenek 1 hajszálnyival. Na de milyen áron?! Hát h. megsül a processzor rövid időn belül, de legalábbis instabil a rendszer terhelés hatására. Főleg i9 14900k, és 13900k környékén és fölötte jelentkezik a jelenség.
Épp erről megy az elmúlt hetekben a cirkusz az IT sajtóban: [link] -
Erikkk26
tag
válasz
lajosx #89320 üzenetére
Ha húzva van a proci, állítsd azt alaphelyzetbe
vagy
töltsd le ezt az Intel utility-t és az elméletben "55x" állásban lévő "Performance Core Ratio" dolgot állítsd "54x"-re és probléma megoldva. -
Erikkk26
tag
válasz
lajosx #89314 üzenetére
Ilyet találtam. (Upvoted válaszok lennének a lényeg)
-
Borisz76
nagyúr
válasz
lajosx #87925 üzenetére
Nem is olyan régen Ace Ventura házat váltott és ő is kérdezte, hogy ez a Corsair Premium PCIe 4.0 x16 Extension Cable 300mm kábel jó lenne e ?
Akkor is és most is úgy gondolom, hogy jó...csak drága.
Itt van a hozzászólása , kérdése is : hsz_87726.
Nekem is állítva van a VGA-m....de nekem eleve olyan a házam , amibe fekszik az alaplap és állítva megy bele a VGA.
PH teszt : Cooler Master HAF XB – kockaház LAN-partira
2013-ban vettem....azóta is napi használatban van.
Sosem bántam meg , hogy megvettem.
Imádom, remek szerkezet.Mod :
Horizontális - Vízszintes , fekvő stb...
Vertikális - Függőleges , álló stb... -
Csupingo
veterán
válasz
lajosx #70918 üzenetére
Már a bios-nál sincs kép, mert nemrég volt olyan driver gond, ami ilyesmi hibákat okozott dp használata esetén. Hdmi-vel nem tudod kipróbálni? Hibás tápegység is okozhat ilyen furcsaságokat, esetleg a win gyorsíndítás is. A hibernálást kéne kikapcsolni, pl. rendszergazdaként futtatott parancssorba kéne beírni: powercfg -h off
és a gyorsindítást (fast startup) az energiagazdálkodás beállításainál. -
Csupingo
veterán
válasz
lajosx #70147 üzenetére
Nem az eltérő képarány miatt lehet? Ezt találtam hirtelen, talán valahogy így lehetne javítani a helyzeten. Próbáld ki, hogy 21:9-es videó esetén teljes lesz e a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest