- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
schray
tag
válasz
Nyuszo01 #44780 üzenetére
Nem valószínű, de a monitorodtól is függ. A legtöbb 60Hz-es, így 60fps felett zéró különbséget fogsz látni. A 100-110 még azért is problémás(abb) lehet, mint a 80fps, mert ha pl 100Hz-es a monitorod, akkor 100fps környékén szakadozni fog a kép (screen tearing) VSync nélkül. Utóbbival viszont kis mikro-szakadozás szokott előfordulni, szóval egyik se jó.
Másrészt szemmel ezeket már alig látni, főleg nem wow-ban, egy autós játékban talán látnád, mert ott nagyon gyorsan mozog minden, ami a képernyőn van, a periférikus látómezőben is, aminek kicsit jobb a mozgás érzékelése.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Nyuszo01 #44429 üzenetére
Igen, tudom, ~egy hónapja adtam el az ilyen videokártyámat (nagyon szerettem), előtte pedig GTX460-am volt. Ugyanígy Gigabyte, Windforce hűtővel, a kimenetek is így voltak elrendezve, de annak tudtam használni a HDMI csatlakozóját. Igaz akkor még egy CM Elite 335 házban lakott a gép.
Most jut egyébként eszembe, hogy ezeken még miniHDMI van, "nem normál". Nem lehet, hogy ez a baj forrása?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Nyuszo01 #44427 üzenetére
Gondolom pártized milliméteren múlik az egész... Érdekes, hogy ilyen tervezési hibákat "engednek meg" maguknak ilyen nagy cégek.
Holnap megnézem én is, hogy odaférek-e a HDMI csatlakozóhoz.
A képminőségromlására egyébként nincs ötletem, hátha valaki mond valami okosat.
(#44425) Diablo-Santo: MSI Afterburner pl.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Nyuszo01 #44401 üzenetére
A driver újratelepítésére gondoltam.
DVI és HDMI ugyanazt a digitális jelet használja, annyi különbséggel, hogy a HDMI-n kép mellett hang is megy, DVI-n pedig csak kép, úgyhogy egy átalakítótól nem lenne szabad rosszabb képminőséget kapni. Másik átalakítóval is próbáltad? Egy fotót tudnál egyébként csinálni a videokimenetekről, hogy miért nem fér be a HDMI kábel?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Nyuszo01 #44398 üzenetére
Nem támogatja, a GTX400-as széria óta minden GeForce kártya erre a CUDA architektúrára épül, ahogy a GTX760 is. Annyira mondjuk én sem vagyok otthon a témában, de remélem jól mondom.
Lehet, bugos a GPU-Z vagy csak a driver vacakol. Újratelepítetted, amikor kicserélted a videokártyákat?
(#44399) Diablo-Santo: nVidia Control Panel van, mit szeretnél?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest