- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
BIROD5 #48133 üzenetére
Egy GTX770-el vagy egy R9 280x-el jól jársz. Igaz én AMD párti vagyok VGA téren,de inkább nem ajánlom az új Radeonokat. Elég sok gond van velük és könnyen belecsúszhatsz egy rossz példányba. Mondjuk leginkább az OC-s verziókkal van a gond.
Csak olvasgatni kell a topikban és kb minden 10. hsz arról szól,hogy csíkoz, zöldül, összeesik a kép, túlmelegszik. nem is kell messzire menni hsz-ekben.(#48136) BIROD5
És az hogy szuperál? -
Nordic
Közösségépítő
válasz
BIROD5 #48109 üzenetére
Nekem hasonló volt, azért ír vga driver gondot, mert valami hibázik a VGA-don(korábban említett memóri pl), és a driver nem tudja kezelni(ezért is írja azt a hibát), frisebb/régebbi driver ugyanezt fogja produkálni. Ha leszeded a drivert, és csak szabványos VGA-ként használod, nem lesz ilyen gond, csak akkor ugye semmire se jó a Win asztal nézegetésén kívül, mivel még a passziánsz is szaggatni fog(én a GTX460-am használtam így 2 hétig, mire lett új VGA-m).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest