- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Többmonitoros rendszernél játék közben javasolt kikapcsolni a nem használt monitorokat (DP-n kapcsolódnak, ha ez érdekes lehet), van ennek mérhető hatása az FPS-re?
-
Tegnap egy szoftver miatt frissítettem a VGA drivert a gyártó által ajánlott legújabbra (512.15), azóta a képernyő bizonyos részei - konkrétan az Outlook betekintőablaka - időről időre feketére vált, majd vissza. Mivel eddig ilyet nem tapasztaltam, és tegnap cseréltem a drivert, elég valószínű az összefüggés. Tapasztalt vki hasonlót? Mi lehet a megoldás, tegyek fel egy régebbit? Eddig egy jóval régebbi driver volt fent azóta, hogy megvettem a VGA-t, azzal nem volt semmi problémám, nem is frissítettem volna, ha egy másik szoftver nem kérte volna.
-
Azzal lehet vmit kezdeni, hogy a DP kimenetre DP kábellel kötött monitorokon kikapcsolás esetén ne rendeződjenek újra az ablakok? Ez a megoldás csak Quadro kártyákkal működik, nálam nincs ilyen opció a driverben.
-
válasz
papirzsepi93 #60296 üzenetére
Én az itt javasolt WindForce OC 6G-t vettem 87k-ért, nagyon meg vagyok vele elégedve. A kártya egyébként ugyanaz, mint amit te kinéztél, csak tovább van húzva a GPU és egy picit a VRAM órajele. Nekem ez az egyébként kézzel is beállítható "plusz" és az eltérő hűtés az egyébként igen hűvös és kis fogyasztású kártyán nem érne +20k-t.
Itt egy összevetés a két kari között:
-
Köszönöm nektek!
-
Sziasztok, a mai napon érkezik az új VGA-m, ami NVidia lesz, a mostani pedig AMD. Időtlen idők óta AMD karijaim voltak, így érdeklődöm, hogy van-e vmi ajánlott eljárás, szoftver, amivel teljesen le tudom pucolni az AMD drivereket, mielőtt felteszem az NVidiát. Köszi előre is!
-
Van egy 6970-em, és némi upgrade-ben gondolkodom. Az egyik opció, hogy veszek mellé használtan 22-25k-ért egy másik 6970-et, a másik opció, hogy eladom 22-25-ért, és veszek mondjuk egy R9 380-at 62-65k-ért. A kérdésem, hogy teljesítményben jobb-e annyival az R9 380, mint a 2 db 6970, hogy megérje az ~40 ropi árdifferencia.
-
GAINWARD NVIDIA 3217 GF 730GT átviszi a hangot HDMI kimeneten? (Időtlen idők óta nem foglalkoztam PC-vel.
)
-
Vettünk egy ilyen VGA-kábelt egy PC-t/notebook-ot és egy monitort/TV-t összekötni vele, de sajnos nem ad képet. Ugyanazon beállítások mellett bármelyik régi D-Sub VGA-kábellel működik mindkét gép és mindkét megjelenítő. Mi lehet a probléma?
-
Amennyiben a monitorkábelt szeretném hosszabbítani, úgy ilyesmire van szükségem, igaz? WIRETEK PV11E-3
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest