- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giii
senior tag
válasz
Alister71 #60800 üzenetére
Version alapján vaporx-es bios van rajta.Vagy a vaporx is ezt kapta meg.Találtam egy olyat ami nem 1020 mhz-es hanem 1050-re boostol.Memória 1500 ugyan úgy.De van egy olyan is ami sima 1020-as ami 2013 novemberi tehát frissített.Az enyémen 2013 augusztusi van rajta.Az az első szerintem.Nem módosította senki.Nézegetem mit printeljek neked.
-
Giii
senior tag
Egyszerűen nem akar lejönni a helyéről.2 oldalról próbálom de úgy sem.Ennyire ráékelődött volna?Valakinek ötlete?
-
Giii
senior tag
válasz
TTomax #60789 üzenetére
Megnéztem a lapátot vagyis megpörgettem.Nem akad.!!De gondolom ettől még nem jó.Ha simán kézzel megforgatom attól még beindulhat egy kis wd 40 vagy "zsírtól"?
Amikor bekapcsolom a gépet akkor a kártya ventije megmoccan de egyhelyben marad.Amúgy a kártya tökéletesen megy. -
Giii
senior tag
Sziasztok!Feltenném ide is a kérdésem.Most vettem egy Sapphire 280x dual x uefi kártyát.Megy szépen a kártya de viszont csak az egyik venti pörög.A srác azt írta 60-70 fok között kapcsol be a másik.Még nem terheltem le a kártyát.Viszont soknak tartom hogy 70-nél kapcsoljon.Nagyon fűt így és gondolom az alakatrészeknek sem tesz jót hosszútávon ez.Msi ab-vel a Fan fül alatt a grafikonnal szórakoztam elmentettem de konkrétan nem csináltam profilt.Hogyan lehetne rávenni a 2-es ventit hogy elinduljon az elején.A másik meg,hogy Dualx-nél van ilyen,hogy csak egy ideig az 1 venti megy?Valaki világosítson fel mert tanácstalan vagyok.
-
Giii
senior tag
Sziasztok! Club3 D 6970-sem egyik napról a másikra nem ad képet.Újratelepítettem a win-t.(nvidia 7025/630a-as integrált van a Giga lapon(GA M68MT-S2 v3.1) Nem változott semmi.Gépet szétszedtem darabokra majd újra össze.Semmi.Tápra gyanakodtam(FSP Raider 550W ami fél éves,nem hinném hogy begányolt volna).Biosban szinte kipróbáltam minden lehetséges verziót ami összefüggésben lehet a kártyával.Viszont felfigyeltem valamire.Mindenki tudja,hogy a giga lapok újraindításnál duplán indul.Amióta nem ad képet a kártya 7-8x indul újra majd beáll.Viszont a lap automatikusan beállítja az integrált 7025-öst.Biosban letíltom a Frame buffert akkor kilehet lőni,de viszont így sem ad képet a 6970.Kivettem a kártyát és hiszitek vagy nem ez a dupla indulás megszűnt.Hangja nincs mikor be bootol.Gondolom ha vkártyát teszünk be akkor csinálja minden giga lap ezt az újraindulok müsort.Kicsit össze vissza írok,de már nem tudok mit csinálni.AIDA PCI eszközöknél meg sem említi a kártyát csak az integráltat.Kérdésem Urak az lenne,a kártyám elhagyott örökre? Vége a mi közös kapcsolatunknak?
Szakított velem?
UI.Újrapasztáztam azt gondoltam elfogyott a paszta vagy a gappad elcsúszott
a ramoknál de semmi.VRM igényesen van hűtve Clubéknál.Egy jó nagy darab réz van lefektetve a kis diódákra.Az amúgy sem melegedett régen,sőőt semmi sem ez a vicc.Monitoroztam mindig MSI AB-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest