- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
a sokszoros toldást én is kerülném - késedelmet nem okoz, csak potenciális jelveszteséget - hivatalosan bő 10 méter a hivatalos max hossza, a gyakrolatban még a 15m-es kábelekkel sem szokott gond lennni... sőt ilyen adapterpáron átlagos minőségű UTP kábellel próbálva nekem még a 30m-en is átment a 720p kép, az 1080p már zizis volt...
10m-en bármelyik legolcsóbb HDMI kábel jó lesz neked, akár a 2e Ft alatti árgép találatosok is - különbség max a puhaságában, kezelhetőségében és tartósságában lesz a drágábbakkal szemben - kérdés hogy 1x leteszed és örökre ott marad, vagy gyakran fogod e mozgatni, dugdosni...
-
Csupingo
veterán
Toldozgatni általában rosszabb, mint egy kábelt használni. Nekem kb. 7 m-es van itthon, az még működik simán. Úgy tudom, max. 10 m-es kábel használatát szokták javasolni hdmi esetén, hosszabb távra már erősítő használata sem árt.
Ez 8 méteres, amit linkeltél, azzal szerintem nem lenne gond. -
Rivaul
addikt
Elvileg a kissebb kártya teljesítményén fog üzemelni mind a kettő. Ahogy fentebb írták ettől lehet eltérés de ez a papírforma így erre számíts. A teljesítmény se fog duplázódni, cirka 1.5-7x lehet. Nem támogatja minden az multi rendszereket, jobban melegszenek, nagyobb fogyasztás stb. Jobban jársz egy másik erősebbel ahogy javasolták is.
-
agressiv
addikt
Ami a lényeg, hogy a GPU egyezzen, nem tudom mi az a ZL a gagyibájt végén, de tudtommal GTS250 csak egyfajta van, így valószínűleg menni fog. Ha az órejelekben különbség van, nem gond, elvileg mindegyik az alacsonyabb órajelén fog menni gyakorlatban nálam mindegyik a saját órajelén ment, pedig volt már párféle SLI rendszerem.
Az teljesen mindegy melyiket teszed előre, de én azt tenném aminek jobb a hűtője, mert a felsőt eltakarja az alsó kártya és melegedni fog mint a barom. A beállításban semmi extra sincs, csak az nvidia vezérlőpultban SLI-re kell beállítani aminek a menetét nemí rom le, látni fogod.
Szerintem jobban jársz, ha eladod a kártyát és inkább veszel valami erősebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest