Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabo9201
senior tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #50075 üzenetére
Köszi! -
gabo9201
senior tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #50073 üzenetére
Csakis az anyagiak miatt
A 290-essel kijátszottam pár játékot amit akartam fullon és bukta nélkül továbbadtam pár hónap múlva. Valami "kisebb" kártya meg azért nem árt ha mégis van a háznál. -
gabo9201
senior tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #50071 üzenetére
Rákérdeztem tőle, de Ő teljesen 6850-nek hitte.
Akár mehetne is, mert a lapom is tudja
Mondjuk az 500W-os CTG-500-80P nem tudom mennyire díjazná. Az R9 290-et elvitte -
gabo9201
senior tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #50068 üzenetére
Akkor elkönyvelem egy gyári OC-s 6870-nek. Végül is instabilitást és túlzott melegedést nem tapasztaltam.
-
gabo9201
senior tag
válasz
B.Á.L.!.N.T #50066 üzenetére
Igen azt is néztem. Hát nem tudom. Ha rátettek egy az egyben egy 6870 BIOS-t az nem okozhat ilyet? Vagy az úgy nem is tudna működni?
-
gabo9201
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Club3D 6850-nek mondott VGA-t itt HA-n. Eddig minden oké vele, viszont felfigyeltem egy furcsa dologra. A gépemben jelenleg egy alapórajeles, Sapphire 6870 szolgál egy i3 2120 valamint 4GB ram társaságában és ez a ma vásárolt 6850-es VGA szintetikus tesztekben hajszálra a 6870 szintjét hozta.
Jobban szemügyre véve a dolgot feltűnt, hogy az órajelek jóval a 6850-ek gyári órajele fölött vannak:
Mivel nem vagyok a tuning híve, így vissza akartam állítani a gyári állapotot. Ekkor tűnt fel, hogy a Radeon BIOS Editor 6870-nek mutatja. Utána megnéztem Aida-ban is, az szintén zenész, 6870-nek látja.
Mivel nincs a kártyán egyértelműen feltüntetve, hogy mi is ez valójában tanácstalan lettem. Ha egy gyárilag 6870-ként kijött kártya, akkor hülye lennék visszabutítani 6850-nek viszont ha 6850 akkor nyugodtabb lennék ha a továbbiakban 6850-ként üzemelne tovább.
Ti mit gondoltok?
-
gabo9201
senior tag
Sziasztok!
Egy nagyon furcsa VGA hibának tűnő, de driverfüggő hibával kapcsolatban írok ide is.
A "Nem indul és mi a baja a gépemnek topic" -ban már érdeklődtem, és félig meddig megoldásra is jutottam.Röviden a lényeg:
Point of View GTS450 DDR3 VGA 285.62-es driverig hibátlanul működik, majd ha ennél újabb driverrel próbálkozok, akkor random fagyásokat produkál, leginkább Üdvözöljük képernyő után fekete képernyővel, két hasonló gépben is.
De arra is volt példa, hogy a legújabb driverrel hibátlanul működött mindkét gépben órákig (FurMark, 3dMark, játékok stb...)Gondoltam bekérdezek ide is hátha valaki találkozott már hasonlóval és tudja, hogy mi okozhatja ezt a hibát.
Köszönöm!
-
gabo9201
senior tag
Üdvözletem!
Valaki tudja-e, hogy az ATI kártyák S-Video csatlakozóján van-e kompozit videó BEMENET?
Tehát, hogy tudnék-e egy egyszerű kábellal videó készülékről digitalizálni?
Konkrétan egy 3850-ről van szó.
-
gabo9201
senior tag
válasz
csucsbicep #12624 üzenetére
(#12627) csucsbicep
Mi az hogy
Manuális venti szabályozással nyomattam 70%-on.
Mintha porszívóznék -
gabo9201
senior tag
válasz
csucsbicep #12554 üzenetére
Ennyi lett a vége
Kategóriában nem olyan rossz, főleg a ram órajel. -
gabo9201
senior tag
válasz
csucsbicep #12551 üzenetére
Kicsit nehezen ugyan, de megtaláltam a 2.0-ás verziót
Tényleg jó lett
Mehet a maxi tuning -
gabo9201
senior tag
Valaki meg tudná mondani neke, hogy az MSI Afterburnerben, hogyan lehet feljebb vinni a GPU órajelét.
4870-em van ami ugye alapból 750MHz-es és maximum 790-ig engedi amit röhögve visz -
gabo9201
senior tag
Sajnos van
Mod.:
(#3260) TROG AIR:
Ja így már más a leányzó fekvése. Egy 5670-nél talán olyan nagy érvágást nem jelent, de valamivel biztosan lassabb, mint a DDR5-ös. Újban azért szoktuk a DDR5-öset ajánlani mind a GT240-ből mind pedig az 5670-ből, mert árban szinte nincs is különbség a DDR3-as és a DDR5-ös változatok között. Azt a pár szár forint felárat pedig megéri a DDR5, mert picivel (10-15%) általában gyorsabb.
-
gabo9201
senior tag
Jó lenne tudni, hogy hányszoros az AGP foglalat benne.
Ha legalább a 4x-es sebességet támogatja mehet bele egy AGP-s 4670 vagy egy 3850.
Ezek a legerősebb AGP-s VGA-k.Persze 478-ban egyetlen proci sincs ami ki tudná hajtani őket.
Mod.:
Mivel támogatja akár a 800-as FSB-s procikat is és a HyperThreading-et nem hinném, hogy 4x-esnél lassabb AGP portja van.
Szerintem inkább 8x-os az. -
gabo9201
senior tag
Ahogy az előttem szóló is mondta a tápot mindenképpen ki kellene cserélni, mert egy elég megbízhatatlan darab. Ha elfüstölne és rántana magával mindent az gondolom nem lenne jó számodra.
Ha ettől eltekintünk egy újabb/erősebb VGA-hoz mindenképpen húzni kellene a processzorod, hogy ki is tudd használni a plusz erőt. ~3,5GHz környéke elegendő lenne, amit ezek a procik általában lazán szoktak vinni.
Olyan kártyák nincsenek, hogy GTX440 vagy GTX450, GT440 és GTS450 van.
A GT440 tesztek alapján kb. 10%-al lassabb, mint a jelenlegi 8800GS-ed.
A GTS450 a GTS250 leváltására született. Tesztek szerint az előnye a jelenlegi 8800GS-el szemben ~35%. Tehát erre akár meg is érheti lecserélned.Viszont ha BestBuy kártyát akarsz venni ami már körülbelül kétszer olyan gyors, mint a 8800GS, akkor használtan 19-20K környékén egy garanciás 5770 lenne az ideális a számodra. Igaz mondtad, hogy nem szeretnél ADM-t, de az 5770 lenne a legjobb választás.
Konkrétan nem írtad le, hogy mekkora felbontásban játszol, de gondolom, hogy a Crysis 2-nél leírt 1024x768-ban tolod. Ahhoz a felbontáshoz ha még nincs baja a 8800GS-nek valószínű, hogy nem is érné meg lecserélned.
-
gabo9201
senior tag
válasz
Süni 1985 F #2861 üzenetére
Az Archicad nem játék.
-
gabo9201
senior tag
válasz
gillette07 #2852 üzenetére
Ha van fent a Giga oldalán újabb BIOS, mint ami rajta van, akkor mindenképpen ajánlanám.
Nem tudom van-e különbség a különböző revíziók BIOS-a között, minden esetre vigyázz, hogy a tiednek megfelelő revízió BIOS-át töltsd le.
(#2854) gillette07:
Legközelebb használd a szerkeszés gombot.Attól függ melyik játék, milyen procival és milyen beállításokkal.
-
-
gabo9201
senior tag
válasz
gillette07 #2843 üzenetére
Elvileg lehet. Ha nem találod meg megnézem a lapod BIOS-át és megmondom pontosan mit keress.
Fejből valami olyasmit kellene keresni, hogy "Primary Graphic Adapter" (elsődleges grafikus megjelenítő) és azt átállítani PCI-E-re. Van, hogy ezt a hibát az okozza, hogy a lap nem detektálja megfelelően a diszkrét VGA-t és ezért az integrálttal indul el.
-
gabo9201
senior tag
-
gabo9201
senior tag
válasz
RootRulez #2792 üzenetére
Ne is mondd!
Múltkor elmegyek haverhoz és látom nyomja a Crysis 2-t. Mondom nézzük már megy közbe mennyire melegszik fel a kártya (2600xt, 1024x768-ban
).
Beállítottam a GPU-Z-t, hogy logolja a hőmérsékletet és mennyire ment fel??? 107°C
Na mondom vegyük csak ki és portalanítás, újrapasztázás, mert meg fog sülni.
Kivettük, egy picit poros volt ugyan, de egyáltalán nem annyira, hogy ez indokolja a 107°C-t. Kitakarítottam, újrapasztáztam (még gyári paszta volt rajta) és láss csodát 90-95°C lett a végeredmény Crysis 2-ben. Mondom ez sem valami fényes eredmény, de kétségtelenül jobb, mint a 107°C. -
gabo9201
senior tag
válasz
warrior28 #2782 üzenetére
Az Ipon-ba jelezted már a hibát? Szerintem őket is fel kellene keresned és megkérdezni mit mondanak. Igazából ha már egy 1GB-s GTX460-at adnak (nem SE jelűt!) azzal is nagyon jól jársz.
Majd kétszeres teljesítmény, ha jól tudom kisebb fogyasztás és sokkal hűvösebb, mint a GTX (személyes tapasztalat alapján a 8800GTX simán felkúszik 100°C környékére)
-
gabo9201
senior tag
válasz
warrior28 #2780 üzenetére
Nem tudom, hogy ez mennyire szabályos. Ha van kedved felhívhatod a fogyasztóvédelmet , hogy tájékoztatást kérj (persze ha neked megéri a telefonszámlát). Esetleg személyesen is bemehetsz.
Ezt esetleg elolvashatod. Én csak végigfutottam, de szerintem pár kérdésre választ kapsz belőle.
-
gabo9201
senior tag
válasz
warrior28 #2777 üzenetére
Tehát 10év gari volt rá???
Mekkora összeg szerepel a számlán???
Ha mocskos nagy mákod van még lehet kialkudhatsz egy GTX580-at is
Az biztos, hogy nem szabad hagynod, hogy 20-30.000-es kártyákkal kiszúrják a szemedet (gondolom 100K körüli összeg van a számlán)(#2779) warrior28:
Elvileg nem! Az én tudásom szerint ennek az a menete, hogy jelzed a hibát és ők elküldik javítani. Ha nem tudják megjavítani (mondjuk ha reballozni kell lehet meg tudják csinálni, csak ezzel az a gond, hogy általában nem szokott hosszú életű lenni) adnak helyette egy ugyanolyat vagy ha ezt nem tudják teljesíteni ajánlanak helyette egy másik kártyát ami szerintük jobb.
De te ezt nem vagy köteles elfogadni (persze ha felajánlanak egy GTX570-et vagy egy Radeon 6970-et én lazán elfogadnám, mert így is sokszorta jobb kártyák, mint a 8800GTX). Ha ez nekik nem tetszik (mert általában nem szokott) meg lehet őket kis fogyasztóvédelemmel ijeszteni és általában megnyílnak. -
gabo9201
senior tag
Az első helyre elég egy 5450 is.
Esetleg ha fontos a csönd: MSI 5450A második gépbe minimum kellene egy 5670. De ezzel FullHD-ba ne akarj játszani.
FullHD játékhoz kellene minimum egy 5830Xtreme amit ha szerencséd van még 25K környékén ki tudsz fogni.Jó lenne tudni a gép többi adatát is és azt, hogy esetleg használtak is játszanak-e?
-
gabo9201
senior tag
válasz
warrior28 #2773 üzenetére
Elvileg ha bolti gari van rá (amit nem hiszek) és már nem tudnak ugyanolyat adni a boltos ajánl helyette valami mást. Ez mindig erősebb és korszerűbb szokott lenni, mint ami tönkrement. Ebben az esetben már ha kapsz egy 5770 vagy 6770-est vagy esetleg egy GTS450-et (ezen elgondolkodnék, hogy elfogadom-e) is jól jársz, mert kapsz egy sokkal korszerűbb igaz nem sokkal gyorsabb kártyát.
-
gabo9201
senior tag
válasz
Kiskokó #2730 üzenetére
Hát az a baj, hogy 775-re már nem nagyon kellene költeni
Esetleg vehetsz használtan 13-15K környékén valami jó P45-ös chpisettel szerelt lapot.
-
gabo9201
senior tag
válasz
Brucehun #2726 üzenetére
Akkor az 99% kuka. Mitől csinálja ezt? Esetleg rátettél valami nem megfelelő BIOS-t?
Ha a gyári BIOS van fent és ilyet csinál, akkor az kártyahiba (esetleg inkompatibilitás amit másik gépben lehetne kiszűrni).(#2727) Kiskokó:
Milyen alaplapod van? Az is lehet csak szimplán rossz a hőmérője.Először is nézd meg a CPU-Z-ben, hogy mennyi feszt kap a proci. Ezt megnézheted a BIOS-ban is.
Ha 1,35V-nál több vedd lejjebb vagy állítsd automatára. -
gabo9201
senior tag
válasz
Brucehun #2722 üzenetére
Sajnos a gyártó weboldalán a 8-as szériához semmi nincs fent.
Egyébként miért akarsz BIOS-t frissíteni rajta? Lehet nem is adtak ki hozzá másik BIOS-t csak a gyárit. Ha nincs gond a kártyával fölösleges a BIOS-t frissítened.
(#2724) Kiskokó:
Szerintem simán előfordulhat, hogy csak egy hőmérő van benne.
Viszont a procid beállítását tényleg nézd át, mert a 60°C Idle nagyon sok egy E8xxx-nél még gyári hűtővel is alapórajelen és alapfeszen.
-
gabo9201
senior tag
válasz
Kiskokó #2719 üzenetére
A Riva Tuner nekem már a 4770-et sem ismeri fel. Úgy tudom már jó ideje nem fejlesztik. Helyette próbáld ki az MSI Afterburnert.
Az a hűtő tényleg nem tűnik a legerősebbnek, de a 60°C Idle-ben szerintem nagyon sok egy Core2Duo procinál, ha alapfeszen van. Persze ha meg van emelve a fesz. simán elképzelhető.
Egyes BIOS-oknál be lehet állítani, hogy hány foktól kezdje el emelni a venti fordulatszámát, ezt esetleg nézd meg. Lehet nálad tényleg 60°C van beállítva (mondjuk szerintem 1800-1900rpm-nél már nem kellene 60°C-s legyen). Én inkább arra tippelnék, hogy nem fekszik fel jól a hűtő a procira. Abból tudok kiindulni, hogy jó néhány LGA775-ös CPU-ra tettem már fel gyári hűtőt és nem egy leányálom úgy felszerelni, hogy a négy fül mindegyike megfelelően a helyére menjen. -
gabo9201
senior tag
válasz
Fejes Péter #2710 üzenetére
Így van ahogy az előttem szóló is mondta. Ha az LCD monitorokat nem a "natív" (megjeleníteni képes legnagyobb felbontáson vagy valami ilyesmi
) használjuk elmosódott képet fog adni.
Én például a legutolsó esetben veszem lejjebb a felbontást mióta LCD-m van. Inkább leveszem az élsimítást, vagy az árnyékok minőségét vagy bármit, de a felbontást hagyom maxon.(#2708) erikke17:
Neked milyen is a kártyád konkrét típusa? ASUS Glaciator hűtéses?
Mod.: Ezek közül valamelyik?
-
gabo9201
senior tag
válasz
sonaj0203 #2637 üzenetére
Csak új játszik vagy használt is szóba jöhet?
Ha új kell az 5670 a nyerő.
Hasonló teljesítményű még picit olcsóbban, hangosabb hűtéssel, régebbi konstrukcióval, DX11 nélkül Nvidiából a DDR5-ös GT240.Mod.:
(#2638) Dexter-2000:
Így van. Használtan ilyen árban 4850 vagy 4770. A 4770 újabb és kevesebbet is eszik.
-
gabo9201
senior tag
-
gabo9201
senior tag
válasz
N Miklós #2608 üzenetére
Leírhatnád konkrétan milyen gépbe kellene a VGA!
Mert azt sem mondtad el, hogy a proci egymagos vagy kettő, azt sem mondtad el, hogy PCI-E-es VGA kell vagy AGP-s?Ha egymagos a procid és AGP-s az alaplapod fölösleges új VGA-t venned, mert drága lenne a fejlesztés és nem is éri meg.
Mod.: Mellesleg ne duplázz! Erre ott a szerkesztés gomb, amit a hsz. írásától számított 5 percen belül használhatsz.
-
gabo9201
senior tag
válasz
Torzi05 #2597 üzenetére
Ezt így konkrétan nem lehet megmondani
Az biztos, hogy minimum egy kétmagos CPU kell neki. Véleményem szerint egy 2,8-3GHz környékén járatott Athlon X2 teljesítménye már elegendő lehet a kihajtásához.
Újabb procikból is egy hasomló órajelen járatott darab elég lehet pl.: Athlon II X2 240. -
gabo9201
senior tag
válasz
Kiskokó #2588 üzenetére
Hello!
Miért zárkózol el abszolút az AMD-től? Ha ez is szóba jöhetne egyértelműen egy 5830 Xtreme-t ajánlanék 25K környékén. Ez ~30%-al jobb a GTS450-nél (tehát a GTX460 "768MB" vagy "SE" változat teljesítményével van egy szinten) és az ára közel megegyezik a GTS450-ével.
A procid is képes lenne kihajtani főleg ha húznál rajta egy kicsit (3,3-3,5GHz).Ha pedig ennek fényében is mindenképpen NV-t akarsz venni, akkor fölösleges azon agyalj, hogy melyik a legjobb gyártó. A Zotac is nagyon jó kártyákat gyárt, vedd azt a GTS450-ből ami a legolcsóbb. Az ASUS és az MSI számomra kifejezetten nem szimpatikus márkák (az ASUS-al van konkrét negatív tapasztalatom is).
A GTX460 is megéri a felárat, a 768-as verzió 30K környékén már beszerezhető és teljesítményben ~ egy szinten van az 5830-al (de drágább!)
Viszont hallottam olyat, hogy amit linkeltem Gainward kártyának nagyon rossz a hűtése, ezért itt érdemesebb egy másik gyártó típusát választani (ezek, mint te is mondtad még drágábbak tehát mégsem éri meg).A GTX460-ból van még egy SE verzió ami butított. Alapból lassabb a 768-as társánál néhány százalékkal. Ez is csak maximum 30K-ig éri meg.
A GTX460 "királya" az 1GB-s verzió. Ez megint drágább egy lépcsővel, de legalább valamivel gyorsabb is.
Ezek fényében te döntesz, de a GTS450 csak alig lesz gyorsabb a 8800GT-nél viszont jó sokat kell fizess érte. Az 5830 már érezhetően gyorsabb lenne.
-
gabo9201
senior tag
válasz
_GeTTeR_ #2559 üzenetére
Megoldható.
Nekem például a 4770-hez van olyan átalakító, hogy DVI-->HDMI. Nem az S-Videoról kell átalakítózni, mert az analóg kimenet, ezzel szemben a DVI és a HDMI digitális.
Pont ezért mert digitális jelről van szó, a minőség sem romolhat. -
gabo9201
senior tag
válasz
Silentfrog #2543 üzenetére
Én feltettem a TriXX-et, de csökkenteni nálam nem engedte. Emelni is "csak" 50mV-al.
-
gabo9201
senior tag
válasz
Silentfrog #2537 üzenetére
Most nézem, hogy nekem sem engedi a 4770-nél emelni a feszt. Lehet, hogy valahol le van tiltva a programban alapból. Kerestem erre utaló opciót, de nem találtam. TriXX-et próbáltad már?
-
gabo9201
senior tag
Így van ahogy az előttem szóló is mondta. A HD3000 integrált olyan messze van a 9600GT-től, mint Makó Jeruzsálemtől.
Milyen procid van? Ha szánsz a gépre 8.000Ft-ot annyiét már vehetsz egy használt 4670-et vagy 9600GT-t és azon már szépen elfutnak a játékok abban a felbontásban.
-
gabo9201
senior tag
válasz
Silentfrog #2533 üzenetére
Nem, nyugodtan fent lehet mindkettő.
-
gabo9201
senior tag
Menjetek ide.
-
gabo9201
senior tag
Sokszor mondtam már, hogy ezekre a hwcompare hülyeségekre nem lehet sokat adni. Iránymutatásnak valamennyire jó, de sok hülyeséget ír.
A PH-s teszt szerintem jó. Ha azt nézzük viszont 10% alatti a különbség ami jóformán egyenlő a nullával.
-
gabo9201
senior tag
Egyikkel sem jársz rosszul. Vedd az olcsóbbat vagy amelyik szimpatikus. Fogyasztásban sincs egetverő különbség a két kártya között.
(#2457) balcsy:
Nincs mit. Az biztos, hogy csak néhány százalék a különbség a két kártya között teljesítményben, tehát körökkel nem veri (de ez csak a teljesítményre igaz, összegezve egy sokkal jobb kártya a GTX560Ti).
Esetleg olyan játékokban lehet jobban lemaradva a GTX295 amik nem tudják normálisan kihasználni a dupla GPU-t. -
gabo9201
senior tag
válasz
Süni 1985 F #2451 üzenetére
Egy forinttal sem adnék érte többet. Egyedüli erénye a teljesítménye, ráadásul már régi. Nem tud sem DX11-et (aminek ebben a kategóriában már lenne értelme), rengeteget eszik többet, mint a GTX480, melegszik is mint egy kazán. Nem sorolom tovább, de ezek fényében nem ér 30K-nál többet.
Ha azt nézzük az 5850-ek mennek 30K környékén, amivel ha mindent összevetünk kb. egy értéket képvisel. "Csak" 30%-al gyorsabb, de kétszer annyit eszik, korszerűtlenebb és DX11-et sem támogat.
Persze az megint más kérdés, hogy az apróban, mint sok minden más is aránytalanul drágán megy.
-
gabo9201
senior tag
válasz
Süni 1985 F #2449 üzenetére
Ha nem 40K-ért adja, hanem ~30K-ért még akár meg is érheti.
-
gabo9201
senior tag
válasz
peter889 #2370 üzenetére
A 75W feletti TDP-s kártyákon van PCI-E 6 pines tápcsatlakozó aljzat.
Ide kell bedugni a tápon lévő csatlakozót ha van. Ha nincs, akkor MOLEX-->6 pin átalakító kell.
-
gabo9201
senior tag
válasz
Silentfrog #2195 üzenetére
Ha már 33.000Ft-os a kupon (gondolom úgysem adnak vissza belőle), akkor inkább a 6790-et venném, mert újabb és a drivereket erre írják. Egyébként szinte ugyanazt tudja a két kártya.
Ha viszont a maradék összegből vennél valami mást is, akkor vedd az 5830-at.
-
-
gabo9201
senior tag
Nem tudom, de ismerősi körben szinte csak ATI kártya van és egyikkel sincs semmi probléma. Van 5850, 2600XT, 4850, 4770, 5770, 5750, 5870, 4670, és még sorolhatnám.
Van gari a kártyára?
Ezek alapján az eladó lehet tudott a kártya hibájáról és pont ezért adta el (persze nem akarok gyanúsítani senkit).(#2055) rumkola:
Igen valószínű. Csak azt nem értem, hogy ez esetben miért nem gariztatta?
(#2056) Reibek:
Igen elég kellemetlen a dolog. Ha nincs gond a garival, akkor szerintem ez legyen a következő lépés. Esetleg az nem lehet, hogy az előző tulaj elcseszte a BIOS frissítést?
Elment közben az áram vagy ilyesmi? -
gabo9201
senior tag
Ha a lapodon van integrált VGA a BIOS-ban be kell állítanod, hogy az legyen az elsődleges (persze a moncsit is abba dugd bele) és így fel fog állni a Win. Ha ezzel megvagy a gép elvileg ugyanúgy fogja látni az 5870-et is. Itt találsz egy jó cikket ezzel kapcsolatban, hogy mit is kell átírni és hogyan.
Ha ninca a lapon integrál, akkor muszály beletenni valami másik kártyát is (erre jó bármilyen régi PCI-os kártya is). Ez esetben ezt kell beállítani elsődlegesnek a BIOS-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest