- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
-
copass
veterán
sziasztok.
van egy elég régi gépem 2007 vétel (amd x4 phenom 9650 8gb ram Gigabyte GA-MA770-UD3 alaplap chieftec gps-500ab a táp, 9800Gt, 2 vinyó,3 venti 12cm)
első indítás után pár percel lefagy, képernyő látszik, hang beragad, egér megáll, semmire nem reagál, reset után megy. de van amikor utána is lefagy mostmár egyből. a memtest86,prime95-el stabil hibát nem dobott.
két 9800gt-vel is kipróbáltam, ugyanúgy fagy. ami érdekes hogy akkor csinálja sűrűbben a fagyást ha böngészőben megy a hardveres gyorsítás ff/chrome mindegy. ha kikapcsolom akkor is fagyogat. nem melegszik, van hűtve rendesen.
alaplapon megfeküdt a hálókártya, de tiltás után egy másikkal kártyával működik. van egy olyan sejtésem hogy az alaplap rakoncátlankodik.
totál random az egész. na már most, az létezhet hogy az alaplap adja meg magát és ezért fagy?
mert alaplap csere már nem oldható meg (am2+ új nincs használt nem pálya), komplet csere kell, proci,ram,alaplap.
köszi előre is a segítséget. -
copass
veterán
válasz
kokilord11 #23559 üzenetére
mit vársz egy 10k-s kártyától? teszem hozzá még így is elég szépen teljesít.
attól még nem szar, a 250fps akkor is értelmetlen.
25fps-nél folyamatos a mozgás ugye, a 10szeres tartalék már túlzás.
az hogy néha beszaggat, az lehet mástól is, bug,proci,mem, vinyó,oprendszer. -
copass
veterán
válasz
kokilord11 #23551 üzenetére
a 180 fps is túlzás, de a 250 fps meg egyenesen felesleges. minek ennél jobb?
-
copass
veterán
válasz
energy4ever #23485 üzenetére
nem.
-
copass
veterán
válasz
masíína #23422 üzenetére
nekem volt ilyen karim, pár hét után elkezdett melegedni mint az állat,valszeg a pasztázással volt vmi. lehet a tiédnél már meg is sínylette vmikl alkatrész a melegedést.
erre nincs trükk azonnal gariztasd, ha van még gar rá, kifogják cserélni, kis szerencsével kapsz egy jobb kártyát mivel ezt már nem gyártják. anno én gigabyte 9800 GT OC-t kaptam.
ha nincs gar akkor az gáz. -
copass
veterán
nem lehet hogy kapott vmi túláramot? földeletlen aljzatba dugott túlfeszvédős elosztó csodákra képes!
ha alapban csinálja, akkor a karival van vmi, gar izibe. vedd fel videóra a hibajelenséget,így megspórolsz egy kört hogy hüjének néznek majd egyből.
ha neadj isten tényleg vmi túlfeszes,földeletlen dologba volt bedugva akkor el nem mond a gariztatáskor! add a hüjét hogy egyszercsak ezt csinálta! -
copass
veterán
terhelés alatt villog vagy alapból? mindenféleképpen gariztasd.
ha kevés a táp, akkor egyből újraindul a gép amint több terhelést kap. hajtsd meg a gépet és dugj rá egy pendrive-ot, ismételd meg párszor, majd egy másikat. ha kevés a táp akkor újrafogindulni.
opencl gyerekcipőben jár még, driver gond lehet. -
copass
veterán
válasz
werszomjas #23237 üzenetére
próbáld meg fraps-al.
-
copass
veterán
válasz
Joco175 #23201 üzenetére
gar azonnal, nem kéne ilyet csinálnia. ahogyan mondták a többiek is, valszeg velegszik.
én is kb. így jártam anno a galaxy 9800gt-mel, mértem hőt és pillanatok alatt felnyomta magát 80-90 fokra ekkor kezdett szétesni,villogni minden. kicserélték, kaptam helyette egy gigabyte oc-t!
rakj fel egy furmark-ot és piríts oda neki. -
copass
veterán
válasz
copass #23149 üzenetére
a megoldás: a lényeg az hogy a két üzemmódot lehet külön állítani az nvidia inspectorral.
itt a leírás, igaz két monitoros problémára van, de a lényeget tartalmazza -
copass
veterán
sziasztok!
hogy tudnám megoldani azt hogy a 9800GT órajele 2D-ben ne essen vissza, hanem menjen a legmagasabb órajelen.
azt sejtem hogy rivatunerrel kell berhelni vmit, de hogy mit pontosan és mit érdemes azt nem tudom.
köszi a segítséget. -
copass
veterán
sziasztok!
paranormális tevékenység:
xfx 9800 gt, xp alatt, olyat csinál hogy egy idő után a játék kidob hibával, ezután a gpu-z semmi info-t nem ad a kártyáról. alaplapra tippelek, mivel másik gépben nem csinálja ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest