- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kokilord11
csendes tag
-
Ice&Lime
veterán
válasz
copass #23484 üzenetére
globális beállítások-függőleges szinkronizálás-ezt bekapcsoltam és dirt 2-ben megoldódott, nem szaggat.
(ha ez kivan kapcsolva akkor szaggat mindegyik, ha bekapcsoltam akkor csak a dirt2 jó)
viszont a shift és flatout uc még mindig ugyan olyan.
(fraps, video rec nincs bekapcsolva) 1280x960 felbontáson játszom. -
masíína
csendes tag
válasz
copass #23423 üzenetére
az a baj h 1 hét gari volt rá....egyébkén néztem speedfannal volt h 70 fokon volt a gpu. az sok? a bedöglés előtt 2 nappal leszedtem a hűtést mert láttam h baromi poros kifújattam letörölgettem óvatosan visszaraktam működött semmi baj nem volt....de azt láttam h a paszta meg van keményedve szal nem mostanaban kenték rá gondolom gyárilag még anno. akkor ennek annyi?
-
-
copass
veterán
válasz
copass #23149 üzenetére
a megoldás: a lényeg az hogy a két üzemmódot lehet külön állítani az nvidia inspectorral.
itt a leírás, igaz két monitoros problémára van, de a lényeget tartalmazza -
siwok1
tag
válasz
copass #21311 üzenetére
Van egy sandagyanum...Amikor visszaesik az orajel utan elveszik a kartya a rendszerben. Azaz driver problem.
Megoldások:
a.clean driver reinstall-tiszta telepites kézzel törölj mindent az eszköz kezelőben. Ahol felajánlja h töröljem a drivert az pipáld ki, ja és az Nvidia telepito mappát is nehogy betöltsön megint.
ujrainditas.
Legujabb driver mehet fel.b.
Riva tunerben fixald az orjajeleket
c.
Winfos ujra telepit virusmentesites utan: összes meghajtó
d.
kalapács
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest