- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
Kvelstadt #19262 üzenetére
Vagy mégse. Ha megfigyeled 2db 8 tűs csati van rajta amin keresztül 150-150w-ot képes felvenni, vagyis 300-at. Ehhez még ha hozzáadjuk a pcie-ből felvett 75 w-ot, akkor kb , ott van az. Egyébként a referencia 7970-re a ph-s teszt azt írta, hogy 300w alatt fogyaszt, így ez akár tényleg fogyaszthat ennyit, de 300-at szerintem simán bekajál
Nem hiába cserélték le szerintem a 6+8 tűs csatit (ami a referencia 7970-en van) a két 8 tűsre
-
madmaxxx
senior tag
-
madmaxxx
senior tag
válasz
Kvelstadt #18087 üzenetére
Az még nem jelent semmit, hogy XP-d van és csak DX9. Nagyon sok mai játék még mindig arra van megírva illetve optimalizálva. GPU-Z programmal meg tudsz nézni pár dolgot és ha esetleg valami tesztet, pl: 3DMark06 lefuttatsz akkor meglátod milyen az integrált videokártyád ereje.
-
madmaxxx
senior tag
válasz
Kvelstadt #18075 üzenetére
A GMA X4500 shader modell 4.0, valamint a DirectX 10 támogatás mellett, 2-szer gyorsabb mint a GMA 3100 grafikus chipkészlet (G33 chipkészlet), valamint 70%-kal gyorsabb mint a GMA X3500 (G35 chipkészlet) sebességéhez képest (3DMark06 alapján mérve).
forrás: Wikipédia
-
válasz
Kvelstadt #17551 üzenetére
bocs a duplázásárt.
a feltett 3 kérdésemre megtaláltam a választ a neten és ráadásul úgy hogy számomra is érthető volt.
olvastam tesztet is pl gt440ről és sokkal nagyobb részét értem egy ilyen tesztnek mint egy évvel ezelőtt.
kösz az infókat srácok!
de még biztos fogok jönni kérdezni. -
fagy53
nagyúr
válasz
Kvelstadt #17531 üzenetére
"Memória órajele 3200 MHz ( 800 MHz GDDR5 )" - a nagyobbik érték az effektív érték és GDDR5 memóriák esetében a valós órajel a 800MHz. Dobozon, adatlapon legtöbbször az effektívet tüntetik fel, jobban mutat
Grave444: a DDR memóriáknál az órajel fel és lefutó élére egyaránt történt adatátvitel, ezért a valós órajelet kettővel szorozták, így utalva arra, hogy olyan gyors mintha kétszeres órajele lenne. A GDDR5-nél ez még duplázódik, tehát kétszer annyi adat megy át azonos idő alatt mint a GDDR3-nál...
-
fagy53
nagyúr
válasz
Kvelstadt #17526 üzenetére
Szerencsére a TurboCache technológia nem statikusan foglal le 512MB-ot a rendszermemóriából, hanem igény szerint.Mivel a VGA nem alkalmas nagyobb felbontásban részletes grafikai beállításokkal elfogadható sebességgel képet alkotni, így nem igazán fenyeget az a veszély, hogy emiatt kifogysz a RAM-ból és a page fájlra kell fanyalodnod...
-
-
Stirbi
addikt
válasz
Kvelstadt #17316 üzenetére
Igen. vakond5 fórumtárs az átlagost úgy érti, hogy a céloknak teljesen megfelelő, megbízható és biztonságos tápegységek közé tartozik az általam ajánlott tápegység. Vannak aztán még komolyabbak is, amik még nagyobb effektivitással dolgoznak és még minőségibb az elektronikájuk.
-
vakond5
őstag
válasz
Kvelstadt #17316 üzenetére
Nem akarlak elszomorítani, de aki kicsit is ért a hardveres részhez, annak a "Codegen" szó hallatán egy kellemes vigyor jelenik meg az arcán
Igen, jó tápoknak már van ára. Az a 400-as FSP még mondhatni egy tök átlagos kis cucc. Persze a célnak tökéletesen megfelel
Sok sikert az új táppal, ha meglesz!
-
Kassadin
addikt
válasz
Kvelstadt #17309 üzenetére
400-450 wattos szerintem bőven kiszolgálja a gépedet. FSP/Chieftec/Corsair/CM (ebből jobb csak gx 450-t nézni) márkák között nézelődj, de előbb olvass bele a tápos topicba és szerintem kérdezzél is, hogy mit vegyél, mert vannak rossz szériás modellek a neves gyártók tápjai között is.
ChrisR1: Ilyet még nem is olvastam eddig. Hm, gondolom a legújabb driver van fent a kártyához. (?)
-
vakond5
őstag
válasz
Kvelstadt #17299 üzenetére
Egyértelműen túl nagy a terhelés a tápnak, ha módodban áll, próbálj ki, ha nem is nagyobbat, de más márkát.
Nem letolásból mondom, de a magad érdekében takarítsd gyakrabban azt a gépet, mert el se merem képzelni hogy mennyi por lehetett a bordákon, ha 6-7 fokos a hőfok különbség
A hőfokok különben teljesen tökéletesek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest