- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Kollégám gépében van egy Asus TUF 6950XT, rajta 4 monitorral ( 1000W BeQuiet táppal ). Kérdésem a következő: szeretne még + monitort ( -okat ) használni, van rá lehetséges megoldás? + videokártya a gépbe, és ebben az esetben csak ugyanez a videokártya jöhet szóba, vagy van más opció is ( már ha van ), esetleg lehet-e osztani a kimeneteket adapterrel ( minden monitoron mást szeretne látni ). Köszönöm..
-
_csocso_
senior tag
válasz
barisj #19867 üzenetére
Ebben a fórumban is fel teheted a kérdést, hátha valaki ajánl egy jó drivert hozzá, én amit kivettem az a 8.1 hotfix volt, azzal elég jó eredmények voltak, valamint az élsimítást próbáld kikapcsolni, ha nincs esetleg, hátha segít.
-
_csocso_
senior tag
válasz
barisj #19854 üzenetére
Hi! Nekem is volt ugyanilyen lapban ugyanilyen kártya anno, és probléma nélkül használtam ( Crysis futott rajta ). Én AMD hotfix driverrel telepítettem, lehet azóta már nem olyan jók a meghajtó progijai. Egy tippem lenne, hátha segít, AGP aperture size, vagy hasonló bios beállítást vedd fel maximumra, ( talán 128MB vagy több ), bár úgy emlékszem, hogy még telepítés előtt kellett, mert egyébként voltak gondjaim..
-
_csocso_
senior tag
válasz
quaddamage08 #19471 üzenetére
Legfrissebb driver van fenn?
-
_csocso_
senior tag
válasz
slycugel2000 #19423 üzenetére
Nincs hátránya, nyugodtan megveheted azt is, nem sok a különbség a kettő között, de értelme sincs sok.
-
_csocso_
senior tag
válasz
slycugel2000 #19419 üzenetére
Szia! A legolcsóbb Sapphiret ved meg, 512G v 1G szinte mindegy, mivel nem játszol, esetleg későbbiekben mikor eladnád talán akkor számíthat valamit. A link használata, kijelölöd a szöveget, amire linket küldenél, megnyomod a link gombot, majd a felugró kis ablakba bemásolod az internetcímet.
-
_csocso_
senior tag
válasz
Cthulhu Dawn #18459 üzenetére
Szia! AMD GPU clock tool, lehet állítani a feszt is, igaz minden gépindításkor be kell állítani mindent.
-
_csocso_
senior tag
válasz
LiweKillet #18275 üzenetére
Szia! Csak azonos típusjelű kártyákat tudsz SLI-be kötni, az arra alkalmas lapban, ( pl 210 - 210 ).
-
_csocso_
senior tag
válasz
Vardar #17739 üzenetére
Szia! A 6570 kb 50W, a 4830 kb 95W maxon kihajtva, nyilván idle jóval kevesebb, 10W vs 40W körül. Bár ha nem játszol talán elég lenne még kisebb kari is, pl egy 6450. 7kWh havonta minden nap használva a gépet, kb 300Ft, persze ha nincs tényleg terhelve a gép, ha játszol is, akkor több a megtakarítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen videókártyát?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest