- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
quaddamage08
tag
válasz
_csocso_ #19472 üzenetére
Természetesen !
Közbe rájöttem, hogy az említett játékok amik eltolódnak - a felbontásuknál mindegyik 59 Hz ( 1680x1050x59Hz / Mi értelme ennek a mennyiségnek ?
) jelenik meg - ám alapértelmezetten minden 60 Hz -en fut nálam . Szóval most átállítottam központilag a frekvenciát és talán mintha most jó lenne . Ámbár egy kicsit még most is csíkozódik . . .
-
törölt tag
-
válasz
_csocso_ #18107 üzenetére
egyenlőre biosba se tudok visszajutni. ha újraindítom a gépet és bios-ba akarok lépni akkor nem kapcsol be a monitor ha meg adok neki egy reset-et akkor egy idő után bekapcsol és bejön a win a nemlátható bal széllel meg az összenyomódott hátteremmel.
na megnézem a csökkentet módot. -
-
1adrenn1
csendes tag
válasz
_csocso_ #16578 üzenetére
Szia.
Felraktam amit ajánlottál,és semmi változás.Max felbontásnak 1600x1200-at ad be,de ha beállítom rá,akkor "Out of range".
És már vissza sem tudok lépni csökkentett módban sem,csak ha kiveszem a memóriakártyát és alaplapi memóriával használom a gépet.Már annyiszor kis-be rakosgattam a kártyát,hogy attól tartok szétnyírom az alaplapot is.Azt hiszem feladom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest