Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz
C4mp3r #81711 üzenetére
Csak amiatt cseréltem hogy megjelenés után is az ömlött a csapból is hogy best card for 4k gaming
Franc..namind1.
Különben maradtam volna a 2db 1080amnál.Mivel 1millám nincs egy számomra max 500ezres kártyára /3080ti és felette/ ezért ebből akkor laptop lesz mer ez igy sux rászórni valamire többszáz ezret hogy menjen a fullhd ami negyed áron ment eddig simán.
-
-
m.lala
aktív tag
válasz
C4mp3r #80544 üzenetére
Most sikeresen előcsaltam a hibát, de ennyi:
A(z) alkalmazásspecifikus engedélybeállítások nem biztosítanak a(z) Helyi számára Indítás engedélyt a COM-kiszolgálóalkalmazáshoz. CLSID:
Windows.SecurityCenter.SecurityAppBroker, APPID:
Nem érhető el, felhasználó: NT AUTHORITY\SYSTEM, SID: S-1-5-18, cím: LocalHost (helyi állomás, LRPC használatával), futtatási alkalmazástároló: Nem érhető el, SID: Nem érhető el. Ez a biztonsági engedély a Komponensszolgáltatások felügyeleti eszközzel módosítható.Ezt találtam a rendszer naplózásban.
Sikeresen lefagyasztottam azzal, hogy 144 hzre átlőttem a monitort.
#80545TechRobot- 165 hz-en fekete alapon enyhén csikoz, de fehér alapon konkrétan villog a monitor mint az őrült....
Oázisnál esküdtek hogy letesztelték 165 hzen dp kábellel, hiszek nekik de nem vagyok beljebb.
Leszükiteném a kört vga vagy monitorra, de mivel lefagy a gép erősen kétlem, hogy a monitor tud ilyet csinálni. -
törölt tag
válasz
C4mp3r #80351 üzenetére
pont azt a két játékot sikerült kiemelni amik nvidia szponzored és okkal kresselnek amd kártyákon.
https://www.youtube.com/watch?v=H0L3OTZ13Osnekem annyi a negativ tapasztalatom a gyártóval amit látok a közéletből. az hogy felrobbanó tápegységek után először elkezdik hibáztatni a usereket hogy "szarul használták" aztán utána matekoznak a serialnumberekkel hogy ne kelljen mindenkinek kicserélni az bőven a faszszopó kategória nálam. lehet neked alacsonyabban vannak az elvárásaid. nincs giga termékem és ezekután nem is lesz.
a raytracing nettó parasztvakitás alapól, ráadásul 3060-on kb annyit ér mint 6700-on, a dlss meg felesleges 1080 felbontáson. akinek meg nagyobb felbontáson játszik az ne 3060-at vegyen.
és mielőtt megvádolnátok radeon részlehajlással, az előző radeonom az 9600xt volt, azóta csak geforce-aim voltak. de ettől független nvidia is egy geci, ezt már számtalanszor bebizonyitották, igy amig a radeonok versenyképesek addig nem fogok egy fillért sem adni a zöldeknek.
-
Quenmorr
tag
válasz
C4mp3r #80347 üzenetére
Köszi szépen a segítséget srácok
Jelzem az Emag felé a problémát, aztán meglátjuk. Igazából nekem is mindig gigabyte kártyám volt és sosem volt rossz. Meglátjuk mit mondanak
A vásárlástól nem feltétlen állnék el, mert ilyen árban, amiért vettem már nem kapnék új 3060 Ti-t. Egyébként előző hét pénteken került hozzám a kártya, szóval még 1 hetes sincs.
-
törölt tag
válasz
C4mp3r #80347 üzenetére
attól még hogy kiforgatod a másik szavait még nem lesz igazad.
hogy miért ne gigát? mert vannak olcsóbb 3060-asok ráadásul azoknak a gyártója nem egy faszszopó cég amelyik leszarja az userjeit.
hogy miért ne nvidiát? kb ugyanezért illetve azért mert a 6700xt agyonveri és nem sokkal drágább. -
Lézerparaszt
őstag
válasz
C4mp3r #80041 üzenetére
Igazad volt, már csak ki kell deríteni mit jelent. [link]
Ja, azóta olyat is művelt 2x, hogy a kép megállt de minden alkalmazás futott tovább rendesen. Alt tabbal kiléptem a játékból, bezártam és elindítottam újra. Mikor le volt fagyva még a chaten is tudtam írni, csak nem láttam. -
Aethel
aktív tag
válasz
C4mp3r #79976 üzenetére
Régebben volt egy 280X kártyám, az is tudott érdekeseket produkálni viszont ezt a mostanit már inkább "extrémnek" mondanám. Rendesen belefájdul a fejem game közben. Persze fejlhallgatóval nem hallom, de miután egy kisebb autó árát beletoltam valahogy nincs kedvem pár évre fejhallgató alá bevonulni
Arra gondoltam talán egy másik gyártó dizájnja nem kezd el táncolni. A te kártyádat ki gyártotta? Tudom hogy ehhez nem sok köze van a gyártónak, csak érdekel
-
-
-
FoLey-v
addikt
-
Remus389
veterán
válasz
C4mp3r #79584 üzenetére
A GT710 jó választásnak tűnik, de a GT730 is van majdnem ugyannyiért és passzívba (kb 7k), ráírtam pár emberre, meglátjuk
Utánanézve [link] ezek a modellek 2014-2016-ban jelentek meg, tehát viszonylag korszerű fejlesztésnek modhatók, legalábbis filmek és remélhetőleg a 1440p youtube nem fog gondot okozni neki (full HD-s a monitorom, de sokszor 1440p-t választok a youtube tömörítés miatt élesebb mint a 1080, de azzal is megelégszek), nem egy őskövület mint a 8400GS (2007)
A GT1030 az már lényegesen drágább, 25 ezertől van, felesleges lenne nekem.
Csakis passzívat szeretnék akkor már, végülis a Vega56-osom is az lényegében, áll a ventije netezés alatt, ami nagyon klassz.
Kérdésem még az hogy mi várható a VGA piacon, áremelkedés lesz vagy esni fog, mert minek legyen a gépemben egy jelenleg kb. 280 ezret érő videókártya ha nem is játszok már (kinőttem belőle, játszottam kb 6-8 órát még 2019-ben, a Battlefield one-al, most a Battlefield V-tel játszottam pár órát de hamar ráuntam, pedig hatalmas gémer voltam régen), más több hasznát venné és jobban örülne neki, én meg a pénznek. Zenét hallgatok, netezek és filmezek már csak.
-
steewcv65
őstag
válasz
C4mp3r #79445 üzenetére
ben az érdekes,hogy az msi meg csak az live update -el írja a kártyáihoz a vbios frissítését.A másik, hogy mit nyerhetek ezzel a resize bar-al, ha az nvidia csak azoknál a játékoknál engedélyezi amit "beépít" a driverbe. Vbios frissítés nélkül nem működik aazoknál sem?
-
BMS
őstag
válasz
C4mp3r #76249 üzenetére
165 a keretem a kártyára,eddig 5700xt volt a kiszemelt de a driver problémák miatt amit több youtuber tesztjeinél említettek kicsit elvette a
kedvem tőle. Nem tudom,hogy egy max 165ezres 2060s jobb lenne ennél
Max ha tudnék valamelyik alkatrészen spórolni akkor vennék drágább kártyák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest