- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
d3lete #32056 üzenetére
Átkapcsol, van hozzá már jó ideje stabil, működő driver 7-8-ra is, mivel az Optimus eléggé elterjedt cucc azért.
GPU-Z sensor fülön is látszik, hogy a VRAM feltöltődik a 200 MB-ra ami az Aerohoz és a 1080P 2D kijelzéséhez kell, ilyenkor az Intel IGP GPU-Z-ben látszik, hogy 0-n pörög, és az nVidia dolgozik helyette mindig.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
helkis #32054 üzenetére
Az a vicc, hogy mióta SSD-t raktam a notimba, azóta csinálta ezt, persze ez nem teljesen így van, azóta volt gariztatva is stb.... Egyébként az Optimus jól működik, csak a VGA driver nem...
Ha megint előjönne és nem múlna el, tényleg felrakok egy W7 SP0 MSDNA-t és ha akkor is sz@r, kihívom a garit és a képüket beletolom, hogy ez nem szoftveres hiba 'szátok meg.
Ha tehetném már én se Optumusos notit vettem volna annó, de akkor még egyáltalán nem voltam képbe, PH!-n meg ugye mindenki csak ajánlotta ezt a típust, azóta, vagy valamikortól attól kezdve elég erősen szelektálom az itt leírt dolgokat, többször is azt hittem, hogy tuti vételt csinálok, aztán jön a pofáraesés, amiről fórumon szart se ír senki.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
agressiv #32052 üzenetére
Természetesen a driver tökéletesen fut, felismeri a drivert, GPU-Z is mindent kiír róla.
Most csináltam egy restartot, valamiért megjavult, de gyanítom, hogy csak átmeneti, de adja az Isten, hogy végleges legyen. Komolyan nem tudom most mitől javult meg, azt a kapcsolót kapcsolta ki-be amiről az előző hsz-emben a screenshot található.
-
Vasinger!
nagyúr
Nah emberek, aki ezt a problémát megoldja, megjutalmazom valamilyen módon, ígérem.
Adott az adatlapomon található Notebook: KATT
2 VGA van benne, egy Intel és nVidia. Ezek ugye egymást váltják, ha kikötöm a notit monitorra/TV-re akkor az nVidia működik, ha nincs kikötve, akkor az Intel.
Megfelelő sorrendben van feltéve a driver, a DELL honlapjáról a legújabbak, amelyek igazából tényleg a legújabbak, tehát nincsenek ezeknél újabb driverek.
Az Intel IGP tökéletesen működik, ahogy kell, az nVidia viszont nem. Amikor az aktív, valamiért nem ad hardveres támogatást az Aeronak, nem tudom miért. A képen bejelöltem, hogy melyik effekkttel is van nagy probléma, amikor leteszem a tálcára egy ablakot és visszatenném, rettentően szaggat az animáció. Ilyen probléma nincs az Intellel.
Az Aero beépített hibakeresője nem tudja azonosítani a problémát, élményindex be van kapcsolva. Optimus be van kapcsolva BIOS-ban, a hőmérsékletekkel nincsen gond, Winreinstall nem oldotta meg a dolgot. Win 8-on is bajos volt a dolog, jelenleg 7 van fent. Teljesen tanácstalan vagyok.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #30931 üzenetére
Windowst, Virtuális gépet, Böngészés, Youtube, Videónézés. Nagyjából ennyi.
-
Vasinger!
nagyúr
Melyik drivert kell letöltenem a notimhoz?
-
Vasinger!
nagyúr
Adott egy Asus E35M1-M Pro integrált VGA/CPU páros kikötve egy Panasonic FULL HD tévére HDMI-n keresztül. 50 HZ-es a TV, elvileg 50 Hz-et tud, 24p-t ha minden igaz nem, mert nem mai, de ezzel nem vagyok teljesen képben.
Na a lényeg az, hogy nem jó a képkitöltés akármit is állítok be CCC-ből 1080p/i 24,30,50,60P semmi sem jó. Vagy lelóg, vagy van oldalt 2 csík. Nvidiás kártyával már sikerült úgy megcsinálni, hogy a sarkokat manuálisan lehetett kihúzni a driverben, de itt nem találok semmi ilyet. 5let?
-
-
Vasinger!
nagyúr
Ugye az Nvidiánál a 306.14 az régebbi driver mint a 306.97? Ha igen, akkor nem értem hogy miért akarja frissíteni rá a drivert.
Vagy rosszul értelmeztem volna?
-
Vasinger!
nagyúr
Adott egy DELL Latitude E6430-as noti 2 VGA-val.
Felraktam egy játékot, hogy megnézzem mégis mi tud a vas, nevezetesen a CS:S-t (eredeti) és az a problémám, hogy 30 FPS-re korlátozódik le valamiért a játék. Szerintem nem a játék hibája, hanem az Nvidia driverben van valami beállítva. A V-Sync-et kikapcsoltam, de az se segített, persze ha az lett volna a baj, akkor 60-on kellett volna pörögnie.
Hogy lehetne a limitet feloldani? -
Vasinger!
nagyúr
Valószínűleg nagyon hülye kérdés lesz, de hátha:
A 6850-es vga-mat lehetne hybrid CF-be kötni az alaplapi 4250-es vga-val?Ha lehet hozna e valamit mondjuk játékokban?
Vagy esetleg olyat csinálni, hogy desktopon az alaplapi menne, játék közben meg 6850?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest