- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
válasz
BomiBoogie #25095 üzenetére
No igen, csak ez Ati readeonról ír, nekem meg Sapphire dirt3 edition van, és sokfelé riogattak, hogy akkor tök más is lehet. :/
-
Vismajor01
addikt
válasz
BomiBoogie #25090 üzenetére
A csóka aki árulja, azt irta pmben, hogy nem. Vagyis, szószerint: "Hali .
Nem úgy néz ki hogy a hűtőm jó lenne neked. De azért még utána nézek !"
Azóta utána nézMármint válaszoltam neki pmet, hogy nem jutott semmire? És válaszolt egy ilyet:
"Nézd , én most honnan tudjam hogy erre a kártyára jó e !!!!!!!!
Ez csak akkor derülne ki ha ráraknánk a kártyádra a ventit"Hódmezővásárhelyre meg nincs érkezésem leutazni.
(de azért posztoltam mert ha megtudnánk bizonyosdni afelől h jó rá, akkor megvenném...) -
Vismajor01
addikt
válasz
BomiBoogie #25085 üzenetére
-
czelu
csendes tag
válasz
BomiBoogie #25051 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod,esetleg egy régebbi 4890x2-esvid.kártya?
-
spista222
addikt
válasz
BomiBoogie #25070 üzenetére
Nem tartanám meg a VGA-t mert ha jól emlékszem ez is csak 60W körül evett VGA nélkül Integrált HD3000-el is 1 db HDD-vel.
Az APU-ban lévő VGA nem erősebb mint a 5670?Lehet hogy egszerűbb lenne ebbe venni valamilyen HD7-es szériát és akkor legalább amikor a monitor nincs bekapcsolva akkor nem eszik és ilyen elég sokszor van, napi 16-órából a felét így tölti
.
-
Romeo619
senior tag
válasz
BomiBoogie #25027 üzenetére
a gép bekapcsol de fekete és kék kockás a kép. báááááárrrrr abban a gépben csak egy 400W-os táp van mellette egy 5200 AMD. meg 2 winyo de előtte ment nem értem tiszta blöd.
-
albinolynx
senior tag
válasz
BomiBoogie #24943 üzenetére
Egyelőre megoldódott egy pci-os S3 Trio 1MB-os kártyával. Tesztelni tudom a gépet, 500,- Ft-ból megúsztam. Később még nem tudom mi legyen.
HD 4850: legolcsóbb, de talán a leggyengébb.
HD 5850, HD 7750: kb. egy árban vannak. 5850 kétszer annyit zabál, de ha jól tájékozódtam, kicsit erősebb. 7750 mellett szól a garancia és a kis fogyasztás.4850 - 5850 között valóságban mekkora teljesítménybeli különbség lehet?
Unokatestvérem meg folyton nvidia-t súg.Gép többi paramétere:
- gigabyte ga-p35 s3 alaplap
- intel c2d E6550 processzor
- 4GB DRR II
- a monitor nem lesz nagyobb: 17"Van-e értelme a drágább kártyáknak?
-
válasz
BomiBoogie #24962 üzenetére
Ezt el tudom fogadni. Arra van valami megoldás, hogy ne 2600XT néven ismerje fel? Vagy ettől még teljes értékű a VGA? Futtatok majd rajta egy 3DMark-ot, talán azzal kiderül minden.
-
peter889
őstag
válasz
BomiBoogie #24962 üzenetére
Köszönöm szépen, azt hiszem, sikerült.
Végre 120 Hz-en tudom nézni a monitort. Az alaplapi kártya 85 Hz-étől már majdnem kiesett a szemem.
Nem tudom, az alaplapi kártyát miért gyártották olyan gagyira, hogy csak 85 Hz-ig ment. Szemkárosító. -
albinolynx
senior tag
válasz
BomiBoogie #24893 üzenetére
Úgy alakult, hogy egyelőre valami nagyon alap kártyát tudnék megengedni.
Office, net, filmek (xvid - 17" monitor van egyelőre) - ehhez mit ajánlanátok?
Minél olcsóbb, lehetőleg akkor már passzív. Ami jó lenne, ha win 8-cal (x64) barátok lennének. -
válasz
BomiBoogie #24927 üzenetére
Everest-tel néztem, az látja minden adatát. Tehát nem csak mint ismeretlen eszköz, hanem meg tudom nézni a kártya összes paraméterét.
-
Mclovin
senior tag
válasz
BomiBoogie #24831 üzenetére
hali, olyan 15k körül lenne a keret(+1-2-3k ). Sikerült találnom egy 6750-t viszonylag jó áron... és újat szeretnék mindenképpen, garanciával. Mit ajánlanál?
u.i bocs, h ilyen későn írtam -
válasz
BomiBoogie #24924 üzenetére
Azért annyira már vagyok rutinos, ha szabad így fogalmaznom, hogy WinXP-re nem Win7-es drivert próbálok feltelepíteni. Szóval az oprendszer stimmelt, maradjunk annyiban.
Egyéb ötlet?
-
válasz
BomiBoogie #24920 üzenetére
Igen. A 101 megásra gondolsz, ugye?
Próbáltam, de már a telepítés közli velem, hogy nem talál kompatibilis hardvert. Megpróbáltam a kicsomagolt fájlokkal manuálisan telepíteni, de semmi... -
Tomix24
addikt
válasz
BomiBoogie #24915 üzenetére
nemár
Mikre veszed rá szegényt
Srácokkal a 7850/70-es fórumon szórakoztunk nemrég. Kihajcsa -e témában . F1-2012 -1080p - minden maxon
A bal felső az ő procija! pont(minimális gyári szám eltéréssel)Húva(7870-es karival).
Mellette I5-2400(7850OC-vel) mellette 7950(gyári)(I7,de régebbi ha jól rémlik)
Tehát a VGA-k bk egy szinten voltak, a CPU-n múlott minden. -
Telegdy
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24910 üzenetére
Igen, az 1200-as apróság
12.11-ből a legújabb beta van fent.Tomix24: FC3 Ultrán AA 4x beállításokkal élvezhetetlen, miközben a vga kihasználtsága ugyanúgy sehol sincs. De pont ezért írtam, hogy a benchmark is indokolatlanul alacsony számot dobott, annál meg már nem hivatkozhatunk optimalizációra
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24905 üzenetére
Sőt gyűlölöm mikor valaki olyan álságos kérdéssel jön hogy az új überkonfigján vajon el-e fog futni egy újabb progi:-)
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24905 üzenetére
Nem dehogy.
Csak nem minden új játék ment a régi kártyával. -
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24896 üzenetére
Még a BF3 at felteszem ma:-)
A Cod BO2 eddig sem ment rosszul persze most minden Highon van. -
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24893 üzenetére
Igen nyilván sok idő,hozzászólás és tanács:-)
Nahh én meg beszereltem a 7770 est.Köszi a tanácsot:-) Nagyon jó. FC3 fullon megy.
Szerinted milyen játékkal hajtsam meg rendesen ami pöpecül is néz ki?
Ja és járt még a karihoz egy Dirt Showdown ajándék serial:-) -
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24890 üzenetére
Nahát őstag lettél:-) grat:-)
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24868 üzenetére
Hi:-)
Megvan a 7770:-)
Most telepítem:-) -
persil
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24860 üzenetére
A kutyaúristenit, jól lemaradtam
-
func93
senior tag
válasz
BomiBoogie #24849 üzenetére
32(garis, gigabyte oc, 3 ventis)
-
func93
senior tag
válasz
BomiBoogie #24813 üzenetére
A végén egy 6870 lesz véve
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24839 üzenetére
Tehát akkor az igazán jóra várni kell még pár évet. Sejtettem.
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24837 üzenetére
Jó egyébként ez a 3D ben játszás? Nem jár még gyerekcipőben? Valahogy szerintem még a 3D tv-k nagy része is gagyi.
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24827 üzenetére
MSI lesz. Ghz Edition. A pontos tipust most nem vágom. Köszi:-)
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24825 üzenetére
Holnap jön a 7770:-)
Nem is alszom:-) -
drmazsi
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24820 üzenetére
Nem, már próbálkoztam vele egy csomót
És ha be akarok lépni a catalyst centerbe, amit már felrakott, akkor ujraindul a gép
Nem csak a divre telepítése után, az egyértelmű nekem is.
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24806 üzenetére
true
Maradnék AMD vonalon, ettől jobb, árkategóriában hasonló?
szerk: Használom amíg életképes, eladni nem fogom így főleg nem itt, tesóknak. Ha letérdel veszek másikat. -
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24806 üzenetére
Könyvet írhatnál az Élet értelme a számítógépek vonatkozásában címmel:-)
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24784 üzenetére
Hi!
A 7770-es-nek milyen tápcsatija van?
-
Vakegérke
félisten
válasz
BomiBoogie #24784 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Vakegérke
félisten
válasz
BomiBoogie #24782 üzenetére
Nem a táp a lényeg, az bírja, csak nincs spéci csatlakozója VGA-khoz.
Az a helyzet, hogy most az ets2 a nyüstölésem célpontja, és bár nem full, meg minden csodás a beállítás, mégis döccen időnként. Ez nem is lenne baj, azonban eljön a pillanat, amikor döcögni kezd, szaggat, kevés az FPS.
Nos, mivel Intel vezérlős a lapom, Intel a procim, kicsit félek a Radeon kártyáktól. Melóznak együtt szépen?
-
<cafat>
senior tag
válasz
BomiBoogie #24776 üzenetére
1 kodek packot raktam fel xp codec pack 2.5.valami
leginkább a youtube zavar hogy nem lehet megnézni 1 normális vidit se teljes képernyőn, valami tipp h miért kezd el akadni úgy? -
Macei
tag
válasz
BomiBoogie #24747 üzenetére
biztos hogy nem az a gond.
Próbáltam már az amd oldaláról leszedett agp hotfix-es valahanyast ami a legfrissebb ehhez a karihoz, próbáltam a hozzá kapott cd-ről feltenni, de egyik sem ment, verziókat nem tudok nincs elöttem a masina.
Elötte én használtam a saját gépembe 3 hónapot aztán ment át anyáméba. Nálam jó volt nála is és egyszercsak lett vele ez a probléma
-
válasz
BomiBoogie #24770 üzenetére
Köszi, de tökéletesen elvagyok ezzel most. Valójában csak 1 db GTX 570-em van nekem, a másik nem az enyém, mert csak itt hagyták pár napra kölcsönbe, de kíváncsi vagyok erre az infóra, mert később még jól jöhet.
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24762 üzenetére
Miért már április 1 van?:-) :-) :-)
-
persil
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24762 üzenetére
Annyira adta magát..
-
Solesz84
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24747 üzenetére
Köszi a választ!
-
Max_218
tag
válasz
BomiBoogie #24734 üzenetére
rendben köszönöm. remélem jóválasztás lesz
-
Macei
tag
válasz
BomiBoogie #24651 üzenetére
Az nem megy de nem ez a fö gond.
Amint a képen is láthatod a catalyst kitagadja a vidikarimat.
És ezzel tulajdonképpen mindent elmontammi nem érthető?!
ööö hát izé.......
Az van hogy így semmit nem tudok kihasználni amit a vidikari tud tehát 3D gyorsítás 2 kijelzős megjelenítés illetve 1024*768-as felbontásnál nagyobb amit a TV igényelne(1366*768 asszem). Még a nyamvadt GTA2 is akad pedig annak aztán kell a kraft
Bocsánat ha flegmatikus vagyok de délután 3-óta bűvölöm ezt a romhalmazt.
Lóvé ugye nincs rá hogy kipróbálgassam melyik alkatrésztől lesz jó a masina tehát mókolok. -
Vares
csendes tag
válasz
BomiBoogie #24632 üzenetére
Köszönöm!
Valószínűleg keresek egy másik darabot. (Igyekeznem kell, mivel a gyerekek így is állandóan vitatkoznak, ki mennyi időt netezik.
A vita elkerülése végett akarom ezt a gépet
)
Mégegyszer Köszi!
-
Zhewarr
csendes tag
válasz
BomiBoogie #24608 üzenetére
Igazából pont az lenne a lényeg, hogy ne ugyan azt mutassa.
Kiterjesztett asztalra vagy mire gondolok.Jah, és az nem probléma, hogy a két monitorban gyakorlatilag csak annyi a közös, hogy mint a kettőt konektorba kell dugni, hogy működjön?
-
peter889
őstag
válasz
BomiBoogie #24584 üzenetére
Köszi a linket és az infót.
Akkor inkább aktiválom a gépemben. Azt nem tudod, hogy az alaplapi mennyit fogyaszt?
Mi az, hogy idle? -
peter889
őstag
válasz
BomiBoogie #24579 üzenetére
Igen, valami nagyon nem stimmel.
Nem tudod véletlenül vagy tudja valaki:
Van egy Sapphire HD 5670 (512Mb) videokártyám is a gében, csak még nincs beüzemelve.
Ha csak alig terhelem meg, pl. netezek vagy zenét hallgatok, fogyaszt-e jelentősen több áramot, mint a beépített ASRock 960GM-GS3 FX alaplapi videokari? -
peter889
őstag
válasz
BomiBoogie #24577 üzenetére
Azt a táblázatot nem értem nagyon alacsony frekiket hoz.
Nálam NVIDIA GEFORCE4 TI 4200 64mb videokarival 120Hz-en ment sokáig, 800*600-as felbontásnál. Az XP annyit írt ki.
De már itt 85 Hz-en majd kiesik a szemem. -
peter889
őstag
válasz
BomiBoogie #24575 üzenetére
Sony CPD-E220E
Minél magasabb frekit szeretnék. -
Leii
csendes tag
válasz
BomiBoogie #24561 üzenetére
775ös platformba nem igazán van i3as úgytudom
, core 2 quadra gondoltam én, nyilván használtan találok csak, de nem baj.
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24558 üzenetére
Jó tudom hogy idétlen az egész csak az eldurranó kondi miatt
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24554 üzenetére
Sejtettem hogy neked tetszeni fog
Ezt tényleg nem is láttam a kméti Media rendszergazdája vagy programozója mesélte.
Inkompatibilitásról volt szó és ez közben jutott eszébe.Azért kérdeztem hogy szerintetek hülyeség e mert nekem is hihetetlen mégha mint tudjuk a technika képes csodákraNézd: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2476385-a-szamitogepemben-felrobban-egy-ket-kondenzator-lehet-hogy-emiatt-lassabb-a-ge
-
NovaBlue
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24511 üzenetére
legfrissebb driver van rajta
-
vj0c1
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24505 üzenetére
Értem, mi viszont originalt szeretnénk majd ha lesz rá keret, most csak az érdekel, hogy nagyjából mik a lehetőségek.
-
vj0c1
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24500 üzenetére
Az árakat amiket írtál az itteni használtakra érted?
-
vj0c1
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24496 üzenetére
Valami olcsóbb kellene a 20k csak nagyon a felső határ volt.
-
vj0c1
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24492 üzenetére
Asus M2N68-AM-SE2-es alaplapja van ddr2-es pci-e vga foglalattal. Szerintetek egy max 15-20ért lehet hozzá normális vga-t kapni, amin az mw3 normálisan elfut?
-
vj0c1
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24489 üzenetére
Ati Radeon HD 4670, de eddig minden probléma nélkül elfutott rajta a játék méghozzá nem is low graf-on, semmi baj nem volt vele. Igen egyébként ahogy HunChaos írja csökkentett módban próbáltam én is tevékenykedni, vga driver törlés, reboot és driver install, de simán nem bootol be, ugyanúgy ez a piros csík van jelen és kékhalál 4-5 másodpercig, reboot, és ugyanez egyfolytában.
-
miskuge
csendes tag
válasz
BomiBoogie #24485 üzenetére
Most i5 3470-hez lenne, és FullHD mellé. Nincsenek nagy igényeim játék szinten, ami fontos lenne, szeretném kipróbálni a hackintosh rendszert. De ez csak másodlagos a win mellett.
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24470 üzenetére
OK.
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24467 üzenetére
Azért vágod a dolgokat ami feltételez némi kockaságot
De ezt magadon nem veszed észre
Meg persze vannak fokai.
És el lehet tőle távolodni.Pl én pár éve vágtam mindent ma nagyon le vagyok maradva........megelégszem azzal ha egy két évente fejlesztek kicsit.
Akik anno belevittek a számítástechnikába már pár éve megunták hogy egyre újabb szabványok jönnek és szinte mindig egyben kell cserélni a gépet.
Pár hete csinált magának a srác egy APU-s gépet multimédiára de amúgy ő is és az überkocka 2 másik haverja is csak PS3-on nyomják.(róluk sosem hittem volna) -
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24464 üzenetére
Oké KOCKA szentségtörés nem emlékezni rájuk
De lap volt.
De mindegy a lényeg az eldurrant kondik.
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24449 üzenetére
Számtech boltba vitték vissza gariztatni.Ült a srác a gépnél és volt két durranás és leállt a gép.
Nekem a boltos mesélte ha neki kamuztak akkor én is azt teszem.
A nagyker szervizében is rácsodálkoztak mert még nem láttak ilyet.Nyilván extrém eset nem keltek én semmit érdekességképp írtam le.
És mivel ez volt vagy 2-3 hónapja nem emlékszem hogy lap vagy kari volt.De inkább lap.Ha megyek legközelebb és még megvan lefényképezem
Az ilyen érdekességeket elszokta tenni.
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24436 üzenetére
Jó hát. Az a kártya felesleges lenne az én gépembe.
Én már nem ragaszkodom a full beállításokhoz csak szaladjanak az új játékok is.:-)
Ez már a korral jár:-) :-) :-) -
masíína
csendes tag
válasz
BomiBoogie #24423 üzenetére
értem!akkor tegyem fel a dx10et? mert van néhány játék aminek az kell ...
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24404 üzenetére
És valószínűleg megbízható hisz egybe van építve még csak hardverütközés sem lehet.
Ha valaki nem kifejezett gamer gépnek akarja akkor jó lehet.(és még azért viszi azokat is).
Sőt ha valaki megelégszik közepes géppel(és nem sokkal drágább)lehet hogy jobb választás.Az én gépemet tuti veri is.
Jahh feltettem a konfigot a cuccokhoz.Na ehhez jön majd a 7770-es kb 2 héten belül.átcsúszott januárra de nem baj még akár olcsósodhat is. -
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24402 üzenetére
Egyébként ez a megoldás csak a gyártónak olcsóbb vagy a vásárlónak is jobb?
-
BeriHampeR
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24399 üzenetére
Köszönöm szépen, ez kellett, most már tudom hogy inkább használt CPU+VGA mint simán AMD v Intel integrált megoldása.
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24399 üzenetére
Ahamm hát akkor ebből is megjöttek az erősebbek
-
M5Norbi
őstag
válasz
BomiBoogie #24395 üzenetére
Ezek inkább multimédiára jók nem? Pl HD filmek.
-
BeriHampeR
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24395 üzenetére
ezt teszem most is, azt hittem hogy van egyszerűbb megoldás kideríteni. de azért köszi
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #24365 üzenetére
A kompatibilitási listában a két turbo module rá van rakva úgy értik. Az, hogy egy 14 centis fújja alulról mindenképp kisebb levegőt jelent. Nem beszélve róla, hogy nem közvetlen alatta van, hanem előrébb a vinyók fele.
A 150W-os 6870-et úgy tartotta 70 fokon, hogy két venti maxon pörgött rajta. De arra nem szorult rá rendesen, tehát nem tudok mit nyilatkozni efelől.
Jó lenne tudni, mert ha elmegy bőven akkor egy 4890 is szóba jöhet, ha ott is megvan a 20% különbség. -
törölt tag
válasz
BomiBoogie #24362 üzenetére
Na ja. 160W-ot gondolom nem lehet már egy S1 segítségével lehűteni, hogy alatta 20 centivel egy 14 centis venti maxon pörög és fújja? Mert ha igen a 4870 is befigyelhet. Az amúgy jóval erősebb 4850-nél?
Az alacsony légszállítást net alatt gondoltam, olyankor minden kártya elmegy ami normálisabb. -
Genblue
csendes tag
válasz
BomiBoogie #24288 üzenetére
Bocsi, rossz linket tettem be. Ez a táp: [link]
Xp újratelepítés volt. Akkor szerinted integrálttal fel kéne tenni a drivert és úgy bele a HD6450-et? De hiába vele tettük fel a saját driverét ez nem rendellenesen lassú???
-
Dr.House88
tag
válasz
BomiBoogie #24262 üzenetére
Minden ok
-
Dr.House88
tag
válasz
BomiBoogie #24259 üzenetére
Azt még nem is próbáltam de hogyan tudom aszt megnézni?
-
agressiv
addikt
válasz
BomiBoogie #24242 üzenetére
Bármilyen hőmérsékletkülönbségek mellett feszültség alakul ki a lapka és a nyák, között. A gyári hűtős megoldás, amikor például alapban megy 70C°-on, terhelve 80-on nem olyan rossz ám, mert nincs nagy hőmérékletingadozás.
És itt valóban nem hónapokról van szó, hanem évekről. Ha egy tipikusan halálozó 8800GTX-et valaki vízzel hűt max 40C°-on, akkor az a kártya a mai napig megy, míg a léghűtésesek már évek óta halottak.
Az ilyen hibák oka gyakran nem a lapkák hibája, hanem egyszerűen kontakthiba alakul ki az alkatrészek között ami lehet a golyó elrepedésétól a nyákon lévő pad leszakadásáig bármi. Apró hiba, de javíthatatlan és a nagy hőméréskletváltozás miatti vetemedés okozza..
-
echterion
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24244 üzenetére
Remélem, ez nem így lesz.
-
echterion
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24242 üzenetére
Itt nem két hónapról van szó. Csak nem mindegy, hogy egy kártyát 4-5 évig használsz, vagy mondjuk 2,5 év után, a gari lejárta után kampó. A gyártókak ez az érdekük, nekünk meg az első verzió. Egyébként ezt hívják kiszámított élettartamnak.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
BomiBoogie #24156 üzenetére
Most visszatettem a 12.10-es drivert, azzal egyelőre nem produkálja ezt. Lehet, hogy túl sokat húzogattam az órajeleket a 12.11-gyel és az Afterburnerrel és valami összeakadt?
Pl. valahogy túl magas memóriaórajel ragadt be. Én ezt tudom elképzelni. -
szacsee
nagyúr
válasz
BomiBoogie #24146 üzenetére
HDMI 1.3a specifikációjából:
Sec Video Format Timing:
720(1440)x480i @ 119.88/120Hz
• 720x480p @ 119.88/120Hz
• 1920x1080i @ 119.88/120Hz
• 1280x720p @ 119.88/120Hz
• 720(1440)x480i @ 239.76/240Hz
• 720x480p @ 239.76/240Hz
• 720(1440)x576i @ 100Hz
• 720x576p @ 100Hz
• 1920x1080i @ 100Hz
• 1280x720p @ 100Hz
• 720(1440)x576i @ 200Hz
• 720X576p @ 200HzTud többet is mint 60Hz... gondolom én mivel az aktív szemüvegek is ez alapján működhetnek, bár TV-nél nem vagyok otthon, a 3D nem mozgatott meg valahogy.
Benq monitor is támogatja az 1280x1024-et 75Hz-en HDMI-n keresztül.
Gondolom a felbontás növelésével fordított arányos kell, hogy legyen a képfrissítés, mert pl 1080P-ben már nem bírná a sávszél a 120Hz-et? -
fbeni91
tag
válasz
BomiBoogie #24122 üzenetére
sajnos híába emelem a csúszkát az adott értékek nem emelkednek, hiába aply-zom! :S
-
ebegab92
senior tag
válasz
BomiBoogie #24112 üzenetére
Az egy dolog,de nem fogja tudni kihajtani az Athlon II X4-ével a VGA-t
Elvileg nekem is procilimites a VGA-m (HD7770)
-
fbeni91
tag
válasz
BomiBoogie #24081 üzenetére
köszönöm válaszod! egy másik kérdésem lenne h ugye Ati Radeon X1900XT karim van 512MB 256bites 46-50fok között szokott hűsölni! az a kérdésem h catalys-t (ha nem pontos a neve akk bocsi) a processzor telyesítményét, és a memóriáját ha meg emelem a csúszkákkal attól függetlenűl semmi sem változik a gyári értékeket sem emeli meg MHz!!!! akár hogy állítgatom!!! :S :S mi lehet a dologban?.... le szedtem mellé a RivaTuner-t!! de avval sem tudom állítani! :/ mi lehet a problem?
-
ebegab92
senior tag
válasz
BomiBoogie #24089 üzenetére
Persze
Az egyszerűen felejthetetlen ...
-
fbeni91
tag
válasz
BomiBoogie #24079 üzenetére
üdv mindenkinek, érdeklődnék h az Ati Radeon X1900XT az melyik HD sorozat számhoz tartozik!! pontosabban HD 3850-es? vagy milyen? üdv. És ha buta kérdés lett volna ez akkor a rosszindulatúak kérem kíméljenek! üdv.
-
WaterWawe
őstag
válasz
BomiBoogie #24044 üzenetére
Feltettem a power limitet maxra (133), de nem észleltem változást, szerintem tuning nélkül nincs hatása.
-
Tommy7
tag
válasz
BomiBoogie #24039 üzenetére
ati 7850
-
deenee20
csendes tag
válasz
BomiBoogie #24031 üzenetére
Szerintem ien konfigot nagyon ki sem lehet használni nem ????
Am megjegyzem a tippedet paramétereket....
Szerintem vmennyivel jóval olcsóbban jövök ki azzal amit te írtál....
-
deenee20
csendes tag
válasz
BomiBoogie #24002 üzenetére
miben más egy OC-s és egy nem OC-s GPU ?
-
deenee20
csendes tag
válasz
BomiBoogie #23993 üzenetére
és mien GPU-t tudsz ezekhez ajánlani ?
-
choco01
addikt
válasz
BomiBoogie #23986 üzenetére
12.11 Beta 11
-
choco01
addikt
válasz
BomiBoogie #23984 üzenetére
Egy hete megtettem.
-
choco01
addikt
válasz
BomiBoogie #23980 üzenetére
Minden ilyen megvolt,nem egyszer.:S..másnál is van ez a probléma.
-
kittan
tag
válasz
BomiBoogie #23973 üzenetére
Köszönöm a gyirs választ! Kellemes ünnepeket.
-
Vardar
tag
válasz
BomiBoogie #23946 üzenetére
Értem, köszönöm szépen a segítséget
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
BomiBoogie #23950 üzenetére
6770 el ment szépen eggyütt
-
ctrlaltdel13
őstag
válasz
BomiBoogie #23948 üzenetére
Köszönöm szépen. Esetleg még egy hülye kérdés, most 48501gb/256 van a gépben, eladjam vagy megéri inkább benne hagyni,a deszka fogadja mindkettőt,táp is birja, proci is, vagy az csak lefelé rontaná a dolgot????
-
Vardar
tag
válasz
BomiBoogie #23914 üzenetére
Értem. Akkor már csak pár kérdésem lenne.
Az, hogy PCI-E 2.0-s az alaplap, okoz-e majd bármilyen problémát?(azon kívül hogy kisebb a sávszélesség, és ezzel a teljesítmény) Mármint, hogy tökéletesen lehet majd használni a kártyát, ugye?
Valamint most a 4830-nak ugyebár kell tápcsati. Ha kiveszem, akkor ezt egyszerűen csak kihúzom és lógni hagyom a levegőbe? Kell ezzel valamit csinálni?
A Windowst ugye nem kell újra rakni a csere miatt?
(Egyébként engem is érdekelne a megtérülés, én valami évi 3000-et számoltam, de a Thelmaltake fogyasztás kalkulátorával) -
tajcsi
őstag
válasz
BomiBoogie #23933 üzenetére
Koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- Suzuki topik
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Béta iOS-t használók topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest