- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vj0c1
aktív tag
-
törölt tag
válasz
echterion #24277 üzenetére
Megkérdezem. Tehát akkor ez most véletlenül esett egybe, vagy mikor ráguberáltam a hűtőt és mozgattam a nyákot akkor pattant el attól? Mindenképp full sütést adok neki (van ismerősnek frankó modern villanytűzhelye az pontos hőmérsékletet és egyenletességet ad, másoknak Karancsba sikerül akkor ebbe pláne), hátha megjavul, ha nem akkor nem.
Nem szokott tartós lenni ha esetleg megjavul, de az csak a 8800-akra volt igaz? Vagy ez is ha megjavul akkor megpusztul pár hét múlva megint?
-
szeva000
addikt
válasz
echterion #24158 üzenetére
Ez a gagyibájt húzása megint....nekem az ep45-ud3p-ben volt próbálva 5 féle vga...3-al alapból nem volt kép,nem csak readon,hanem nv is....Azután belehajítottam egy 4850-et,azzal ment minden rendesen....azóta meg már kib*sztam(most éppen a dual biost felejtette el,persze ezt még megcsinálom rajta) és soha többet gagyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest