- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vj0c1
aktív tag
Nem tudom mi a fene van, de most működött.. ugyanúgy csináltam, mint reggel.. rendszer, eszközillesztők, videókártya, illesztőprogram törlése, reboot, friss vga driver install, és most működik.. egyszerűen nem értem mi a fene változott reggel óta...
Mindegy a lényeg, hogy sikerült, köszi a választ mindenesetre!
-
spista222
addikt
Nagyobb a számozása ennyi.
Ugyanez van a DDR1 400MHz-es rammal és a DDR2 400MHz-es rammal. Ugyanazt tudják mert a frekvencia és a bitszélesség megegyezik de mégis az egyik 2 a másik meg 1. némely esetben a DDR2 lassabb is mint a DDR1 mert nagyobb időzítésekkel dolgozik, ez itt VGA-nál is előfordulhat. -
BomiBoogie
MODERÁTOR
Igen. Nézd meg pl. itt, van is pár.
-
HunChaos
aktív tag
ilyenkor a szokásos menet!nálam legalábbis:
megnézni hűtőventit nem-e állt meg,újrapasztázás!ha nem segít..
indítás csökkentett módban,driver uninstall,majd újrarakás!
ekkor sem,akkor egy esetleges win reinstall,de ilyenkor már kicsi az esély,hogy segít,de meg lehet próbálni!
Valószínű a kari megadta magát és kuka! -
Zohan
senior tag
elvileg ezek már multi driverek.. tehát szinte mind jók mindhez mivel valójában nincs is külön driver hozzá hanem egyben van az összesé..
Az alábbiak alapján tudom ezt mondani legujabb ati drivert tettem fel hd6870hez.. most egy hd2900gt illetve csajom 4850eséhez sem tettem fel ujabb drivert és mindnél tökéletes..
és mindezeket a saját gépembe kipróbálva. ráadásul ugy hogy előtte még NV driver volt fent( mondjuk ez HD Radeon szérián belül igaz )
szóval megoldásként ha a legujabb driver van fent szerezd be az egyel előbbit ha igy sem jó, elképzelhető hardver hiba.
(amugy megjegyzem atinál driver szinten nincs is olyan h 5550 vagy 5570 vagy 5770.. hanem 5xxx széria..!!!)
első takegba
desktop
utána hd radeon
és 5xxx
majd a win-ed megfelelőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest