- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
BomiBoogie #24806 üzenetére
true
Maradnék AMD vonalon, ettől jobb, árkategóriában hasonló?
szerk: Használom amíg életképes, eladni nem fogom így főleg nem itt, tesóknak. Ha letérdel veszek másikat. -
SüdiLaller
aktív tag
Sziasztok! Mivel nem alszok én sem, bekérdezek egy egyszerűt.
Van egy Gigabyte HD5770 batmobil zsugám, ami olykor olykor színes foltokat jelenít meg game közben (BC2,Dirt2) mással nem tolom mostanában. Ezek olyanok mint a mozifilmeken a jelölések, ami azt jelzi a mókusnak hogy pl. tekercs csere. Először azt hittem hogy haluzok, de hallottam mástól is, meg hát nincs mitőlAztán leszedtem egy vram tesztelőt, amit ráküldtem gyorsítva, és kijelzett néhány sor hibát. Ezt leszámítva minden klappol, nem melegszik, full HD-ban repkedek, nem fagy ki...
A kérdés: el lehet ezzel sokáig lenni, vagy romlani fog a helyzet, és kezdhetek gyűjteni másik vga-ra? -
SüdiLaller
aktív tag
válasz
hoffman_ #21720 üzenetére
Szerintem érthető az a [moderálva] hozzászólás, főleg ha olyan [moderálva] [moderálva]
is olvassák akik [moderálva] tudnak káromkodni, ahelyett, hogy kicsit türelmesebbek lennének magukkal szemben. Mert ugye az Ő [moderálva] [moderálva] [moderálva] kérdése a legfontosabb ebben a [moderálva] fórumban.bocsi
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
Töki bácsi #21709 üzenetére
A két kari típusai?
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
siwok1 #21706 üzenetére
Egyem meg a kis szívedet, ne ásd el a karimat, mert már tökéletesen működik
Összefoglalva:
1. Sharp 102CM LED TV, HDMI aranyozott kábelen hajtom.
2. valamiért a frissítési frekvencia felkúszott 60 Hz-re but--> 59 Hz-en olyat darál a kép, hogy nem látni semmit.
3. Darálás, csíkozás közepette elindítottam a BFBC2-t ki tudja mi vezéreltami full graf beállításon van és elfelejtett csíkozni, majd mikor tálcára dobtam a játékot a win asztalon ismét elindult a csikidám.
4. Elkezdtem .netframeworkot javítani, diagozni, telepíteni, regcleanerezni, stb, és most 25 Hz interlaced mellett gyakorlatilag hibátlanul működik.
Röviden ennyi.
A kép frissítésre agressiv kollégánk vezetett rá. Neki +1 pont -
SüdiLaller
aktív tag
válasz
agressiv #21682 üzenetére
Konkrétan az átvételnél kiszúrtam, csak nem tettem szóvá, amúgy meg a kondik körül barnás az a kék.
Valamiért nem tudom felvarázsolni a .net 4-et most ezzel szórakoztatom magam. Ha kész akkor megy majd a Catalyst is, és onnan többet tehetek. Köszi a képfrissítéses irányt, a legutolsó lett volna ami eszembe jut. Főleg hogy csak én használom a gépet és nem állítgatom el. Mára off, legközelebb holnap 4 után lesz előrelépés, addig is jó éjt mindenkinek! -
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
agressiv #21676 üzenetére
Na ez valami uram!
lehet hogy továbbra is gyűjthetem a Forintokat az új vga-ra, de átállítottam a frissítést
25 Hz interlaced-re, és most nem csinálja annyira szinte teljesen tökéletes, néha néha zizzen egyet a kép.
60 Hz-en ugyanolyan kaki, 59 Hz-en annyira "kelepel" hogy nem is látni mi van előttem, megvárom a 15 másodpercet...szerk.: most látom azt is hogy a catalyst el se tud indulni a .net 4.0 hiánya miatt, ez eddig neki nem volt probléma..
-
SüdiLaller
aktív tag
válasz
agressiv #21660 üzenetére
Ezt kizárjuk, mert egy néhány hónapos 102 CM-es SHARP LED TV-ről beszélünk.
Köszi a hsz-t, remélem nem arcoskodásnak veszed, ha ezt kizárjuk, és maradunk vga vonalon, mi lehet a következő? Volt már nálam HD 4870 ami csíkozott, de az udi-nál kötött ki és sose láttam viszont... -
SüdiLaller
aktív tag
Sziasztok! Gáz van a vga-mmal.
Mikor nemrég bekapcsoltam szeretett gépemet, hogy beficcenjek BFBC2-zni, már a Windows bejelentkezési képernyő elkezdett csíkozni. Meg is néztem a telefonomat, ki is hív ilyenkor. Sajnos senki, csíkoz a vga-m
Csináltam egy videót erről a szörnyűségről, hátha valaki hozzáértőbb megnyugtat hogy 30 Ft-os kondicsere megoldja a problémát.Élvezd 720p HD-ben Mert a Magyar ember még a saját nyomorán is derül...
Szerk: A lényeget majd' elfelejtettem--> DSUB azaz vga kábellel múködik, egyedül csak HDMI üzemmódban okozza ezt. A vga kábelem kicsit kaki, mert homályos a kép de legalább megy valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest